כ אנה חדשה - דף 4 - סקס אדיר

אנה חדשה

31

ביקור שלישי אצלה וכל פעם רק מעצים את החוויה . כפי שכבר כתבתי למעלה מהטובות שנמצאת כיום במחוזותינו.
הבחורה האריכה את השהיה בארצנו הקדושה ונשארת עד ה-21 לחודש.
מי שעדין לא ביקר שיזדרז חבל לפספס.

אנה חדשה

32
הניסיון שלי לימד אותי שבשלב הזה פראייר מי שהולך: 600 לשעה, היא הבינה שאנחנו עדר קופים מטומטמים וחרמנים, והשירות בטח יהיה בהתאם. ראו מקרה אנה הראשונה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אנה חדשה

34
מה כבר אפשר להגיד שלא נאמר?!
אתמול הייתי אצלה בביקור פרידה לסבב הנוכחי. עוזבת ביום חמישי, אבל הבטיחה לחזור עוד מספר חודשים (עינייני ויזה).
נכון שיש עיניין של כימיה מטורפת שיש לי איתה, אבל שירות כזה בחיים לא קיבלתי.
נשבע לכם שאם לא הייתי חייב לעוף הביתה, הייתי גם נשאר לישון שם (הזמן מבחינתה לא היה בכלל פקטור).
כרגיל, מציצה גרון עמוק, סקס בכל התנוחות שביקשתי ושלא ביקשתי.
נשיקות, ליטופים ויחס של אישה/חברה GFE לפי הספר.
הגוף שלה מגיב למגע, רוטט ומרטיב כמו בסרט פורנו (כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שהיא גמרה)
אז יהיה לי קצת קשה בתקופה הקרובה (מזל שיש מונדיאל) אבל אני מבטיח להיות חזק.
ביי ביי אנה ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום.

אנה חדשה

35
אז אני הייתי היום... חמודה יפה גרון עמוק מעולה מרטיבה ויוצאים לה מיצים טעימים שחבל על הזמן.. מתנשקת מפנקת אחלה דירה רק בעיית חניה רצינית שאפילו בחניון הקרוב לא הייתה לי חניה..גמרה כמה פעמים לא יודע גונחת צועקת נשיקות נון סטופ.. עוזבת ביום חמישי הקרוב אמרה שתנסה לחזור.. מאוהבת בארץ רוצה להישאר.. באמת אחלה.. שני דברים הפריעו לי. כשנגמר הזמן הסתכלה בשעון( טלפון) ונאלצתי למצאת לא גמירה שנייה אבל לא בלחץ ממש בעדינות( היא בכלל עדינה ומנומסת) ויש לה פצע קטן מעל השפה... קצת מרתיע.... שאלתי אמרה שזה בגלל שהיא אוכלת הרבה שוקולד.. האמת לא נרתעתי יותר מדי אבל יש כאלו שמבחינתם זה בעייתי אז לתשומת לבכם...
יש לי דודא לתותה.

אנה חדשה

39
לא יודע אם זה מדאיג... אני לא מתרגש מכל שטות.. כולנו בני אדם וגם הבנות אותו דבר.. יכול להיות שהיה לה חום יכול להיות שוקולד פסוריאזיס(לא לדאוג זה לא מדבק). לא יודע...משתדל לא להתרגש מכל שטות.. אנה היא באמת מתוקה וחמודה ורוטטת... מי שמתרגש שלא יילך.. הרבה דגים בים כמו שכבר אמרתי.
יש לי דודא לתותה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”