דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום
152אם זה רק חסימת DNS, אז באמת לעקוף את זה בהגדרות הרשת זה ממש פשוט
לגבי טלגראם - תמיד יש לי פחד להיכנס לחדר עם מישהו שהוא איש קשר שלי, כי אוטומטית הוא מקבל את הזהות האמיתית שלי...אני טועה?
153אני חושב שבמקרה של החבר שלך זה פשוט תלונה של אחד השכנים, אין פה שום דבר אחר, ולא יכולים לעשות לו
שום דבר, כי אין חוק עדיין, והחבר שלך לא עבר פה שום עבירה, אם כבר אז את הבחורה צריכים להעניש אבל בטח ובטח לא את החבר שלך
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
154האם זה נדמה לי או שהשרשור האלמותי של דייט69 נמחק..נעלם..כלא היה כאן מעולם...?
155אין חוק שאוסר זאת בנתיים
לאחר החוק שיצא אין שום דבר מעבר לקנס גם לא חקירה, אני לא יודע איך חבר שלך או השוטר בכלל לקח אותו לחקירה
אולי הוא חשב שהוא סרסור
וגם כשיצא החוק זה קשקוש בלי שיניים העולם כמנהגו ינהג..
156[QUOTE=ultimate02]חברים לצערי הרב חבר שלי ביום שני האחרון נתפס על ידי המשטרה כשהיה באחת הדירות בבת ים באמצע האקט עם הבחורה...
הדירה הייתה ברחוב בלפור .
הוא עבר חקירה לא נעימה בכלל אני לא יודע אישית מה קורה במצב כזה אם זה תיק פלילי או משו כזה מישהו יכול לייעץ בנושא הזה?
שאלו אותו בחקירה אם הוא מכיר דירות נוספות אבל למזלנו הוא לא מכיר את הפורום כאן.
אם תוכלו לעזור בנושא הענישה אשמח חלק מאיתנו אנשים בעלי מעמד בחברה הישראלית לא הייתי מעוניין שהשם הטוב שלי יפגע
[/QUOTE]
אם הוא רק קיבל שרותי זנות מבחורה מעל 18 הוא לא עבר כל עבירה. הרי החוק החדש נועד להפוך את זה לעבירה. עכשיו זה לא. אם היא קטינה או שהיו בחדר סמים או חס וחלילה הוא תקף אותה נגד רצונה או דבר אחר, הוא בבעיה. בכל מקרה שיקח עו"ד.
157[QUOTE=דוגימן]אם זה רק חסימת DNS, אז באמת לעקוף את זה בהגדרות הרשת זה ממש פשוט
לגבי טלגראם - תמיד יש לי פחד להיכנס לחדר עם מישהו שהוא איש קשר שלי, כי אוטומטית הוא מקבל את הזהות האמיתית שלי...אני טועה?
[/QUOTE]
הפוך. בטלגרם, להבדיל מוואטאפ, אתה יכול לשנות את השם שלך לניק בדוי ואף אחד לא ידע את הזהות שלך וגם מס' הטלפון שלך לא גלוי. בטלגרם אתה חסוי כמו כאן או בפורום. זה המטרה והגדולה של טלגרם ,החזיר את החשאיות שהפייסבוק וואטסאפ לקחו.
158אתמול שקד פרסמה פוסט בפייסבוק, היא כתבה שהתנגדה לחוק בשם חופש העיסוק וליברליזם עד שלביא ורוזין לקחו אותה לבית מחסה לזונות נרקומניות בתחנה מרכזית והיא שינתה דעתה בעקבות הסיורק. לא הופעל עליה כל לחץ מתוך המפלגה. לא שאני חושב שחרמן 123 והאחרים שהחליטו מראש שהדתיים אשמים ישנו דעתם, הם לא בקטע של עובדות אלא בקטע של האמת זה מה שאני רוצה לחשוב אבל זו האמת .ואני מאוכזב משקד, חשבתי שהיא יותר חכמה.
160[QUOTE=gta3]מעניין מה קורה עכשיו עם החבר שנתפס באמצע סקס..
דבר מפחיד רצח
[/QUOTE]
אם הדבר היחידי שהוא עשה זה סקס עם בחורה בתשלום, כרגע זה חוקי. בהמשך גם זה לא יהיה פלילי, רק קנס מנהלי. מה הלחץ ?