הי לכולם, אז דיווח ראשון מלא שלי בפורום, מקווה שיעזור לחברים.
אז, השתתפתי באחד המפגשים של החבר היקר המארגן את המפגשים, להלן הממצאים :
הקדמה קטנה - הייתה לי הזכות להשתתף במסיבות מין בחו״ל. לא בפורמט המוני מדי אלא במסיבות יותר אינטימיות עם יחס ברור גברים לבנות (אחד הפרמטרים הכי חשובים במסיבות, בדכ זה 1 ל-2 זה סבבה ובין 10 ל-12 גברים). קצת חששתי עקב היחס הגבוה (10 גברים לארבעה בנות, כך נאמר) וגם חששתי מהסיבות המובנות (השתתפות במסיבה כזאת בארץ יש בה סיכון מסוים כי אתה תמיד חושש להיחשף). לא חיפשתי מסיבת גאנג באנג, אלא יותר מסיבת סווינגרים, שבה יש פחות בחורים על בחורה אחת אלא פעילות יותר מגוונת. אבל כמו שחוויתי בעבר, חיים רק פעם אחת, אז הלכתי על זה. התרשמתי גם מהבחור שארגן , האו בחור סבבה ונחמד ונתן לי תחושה טובה.
1. כללי ותקשורת - התקשורת עם החבר הייתה נוחה ומהירה. השארתי הודעה והוא יצר קשר ותיאמנו. הגעה נוחה באזור המרכז. מקום דיסקרטי). המקום עצמו מרווח ומצויד בבריכה חיצונית, שירותים ומקלחת ומעין חלל פתוח שבו ניתן להשתעשע בכיף. מיטה, ספה, שולחן ביליארד... :) סט אופייני לסרט פורנו.
הערה - אני משווה את המסיבה הזאת למה שחוויתי מעבר לים,זאת לא ממש ביקורת אלא השוואה ואם יש נקודות פחות טובות , אז אני רק משווה ונותן פרספקטיבה. חשוב להגיד שאפו ענק לבחור המארגן ! גם בחור נחמד וגם גורם לדבר הזה לקרות. תמיד אפשר לשפר ולהיות יותר טובים.
2. בנות משתתפות - אנה, בחורה ממוצא מזרח אירופאי (ואם לא , עמה הסליחה) . בנויה לתלפיות, יפת מראה ואקטיבית מאוד.
בחורה שחורה, לא זוכר את שמה- בחורה קטנה , עם חזה חצוף ועומד, לא באה לשחק משחקים. *נקרא לה נועה לשם הנוחות.
יסמין -בחורה ישראלית , חמודה עם מראה הבת של השכן, מתחת למראה מסתתרת חיית מין ללא מעצורים.
איזבל - בחורה ברזילאית עם המראה הברזליאי הקלאסי. קצת ביישנית אבל מתחת לביישנות מתגלה בחורה מקסימה שאוהבת סקס. לקח לה זמן להפשיר.
סה״כ צוות מאוד מגוון ולעניין .
3. מהלך המסיבה - אז הגעתי למקום באיחור של מספר דקות אבל ראיתי שגם המסיבה התחילה באיחור ועדיין לא התחילה. היכרות עם מר חולה על סקס, העברת המזומן, והמתנה לשבירת הקרח. ספרתי במקום 3 בנות (אנה , איזבל והשחורה ) ומשהו כמו 10 גברים.. אוקי. אז אמרתי לעצמי לא נורא, יחס גברים נשים לא משהו.. נראה איך ילך. בכל מקרה בשלב מסוים המסיבה החלה לדעתי זה היה באיחור של כ 15 20 דקות.
בגדים הושלו, זרגים החלו להימצץ, אנחות החלו להיזרק לחלל האויר, שדיים ופטמותהחלו להיחשף... עוד יום במשרד.
אז מצאתי את עצמי בתחתונים, בקשיחות מלאה , ליד נועה, שפקדה עליי להוריד תחתונים, כך עשיתי והחלה להכניס את איברי לפיה במיומנות גבוהה, בעודה מקבלת מאחורה בעמידה. כל זה קורה ליד שולחן הבילארד. איזבל הברזילאית עסוקה עם שתי גברים על הספה, ואנה גם כן על המיטה עם גבר אחד או שתיים.
יש מסיבה !!!!
אוקי. אז אני נמצץ על ידי נועה. אחרי דקה או שתיים מפסיק אותה והולך להביא קונדום (משתדל תמיד מתי שאפשר להיות מוגן גם באוראלי, לא תמיד זה נוח ומתאפשר...). מביא קונדום, מלביש, היא קצת נמנעת מלמצוץ את הגומי אז משחקת איתו, מביאה ביד, כמה דקות כאלה ואני משפריץ בקונדום. מהיכרותי של עצמי... הכל טוב וזה תמיד קורה לי במסיבות כאלה (השפרצה ראשונה מהירה). הולך לשטוף עצמי, ולקחת שתייה ומנוחה קלה ביותר.
בעודי במקלחת, יסמין מגיעה. נכנסת למקלחת ושואל אם אפשר להתרענן. מתרעננת ויוצאת לחגוג. אז אנחנו עם 4 בנות.
יוצא מהמקלחת , מר בולבול מתעורר ( לקח כמה דקות..) , רואה את אנה יורדת לבחור נחמד על מיטה, הישבן שלה קורא לי. מתיישב לידה, מציג עצמי ומתחיל בנשיקות קלות על ישבנה, כמו אפרסק שזה עתה נקטף מהמטע (אפרסק מתוק של קיץ). מנשק ומנשק, כמה שזה נהדר. היא התהפכה, הבחור חודר מאחור, אני עומד ליד המיטה, היא על ארבע, ומתחילה במציצה חשופה עם הרבה רוק. פה כבר לא יכלתי להפסיק ולהביא קונדום... מצצה ומצצה. זה היה כיף. באיזה שהוא שלב הוא הגיע לפורקנו, ואני נשכבתי על המיטה, המשיכה באוראלי אדיר, ואז עברנו לתנוחת הקאו גירל . רכבה עליי במסירות, הרגשתי כמו ברודיאו. יש לה גוף אלוהי. חלק, ללא שומן מיותר, חזה מדהים, פטמות ורודות אם זכרוני איננו מטעה. חלום. לאחר כמה דקות טובות כאלה, הגיע בחור וקיבל אוראלי מצידה של המיטה בעודה רוכבת עליי. החלפת צדדים, אני בדוגי מאחור והוא מקבל מציצה. לאחר מכן, הפסקה קלה.
מסתובב במתחם.
יסמין על הספה עסוקה עם שתי בחורים או יותר, ויש אליה המתנה ממושכת... וואו.
נועה, בחוץ בחצר, מוצצת ונחדרת מאחור.
איזבל מסתובבת, גם בחוץ וגם בפנים. באיזהשהוא שלב נכנסתי למים (בריכה בחוץ), ואיזבל מקבלת בדוגי על שפת הבריכה, החיים קשים.
חצי שעה, 40 דקות לאחר ההתחלה, כבר מס׳ גברים עזבו את המתחם מסיבותיהם. אבל שמתי לב גם שהגיעו גברים חדשים, אולי מאחרים אולי משהו אחר בכל מקרה, ניכר שהם בעלי היכרות כזאת או אחרת עם הבנות וגברים אחרים. מספר הגברים הצטמצם קלות. וממה שאני מכיר וחוויתי בעבר אז מתחיל כל הכיף .
אז אני נגיש להחליף כמה מילים עם איזבל. הבחורה ברזילאית, חמודה מאוד דוברת אנגלית. אני שם לב שהיא צופה והחלפנו מספר מילים, ואז אני והיא החלטנו שחבל לבזבז את הזמן על מילים. שטיפה קצרה משותפת במקלחת. יוצאים, מלבישה קונדום עם הפה ומתחילה לעבוד. בחורה מקסימה, סקסית וחושנית בטירוף. אוראלי, ואז עוברים לחדירה. שואלת מה אני רוצה, אני בתשובה מאוד לא אופיינית ״ מה שיגרום לי לגמור הכי מהר איתך...״ אין לי מושג למה אמרתי את זה. בקיצור, דוגי של 10 דקות וגמרתי... וואו!
מנוחה קלה, ומר בולבלון מתעורר לחיים. ניגש לאנה, עדיין על המיטה. מזדיינים. ממש מזדיינים. לבד, או עם עוד מסביב.. כבר לא זוכר זה היה בערפול חושים.
באיזה שהוא שלב (כמות האנשים ממשיכה להצטמצם) מחליט להיפרד לשלום מאנה, חוזר לאיזבל. עוד סיבוב, הפעם מס׳ רב של תנוחות. וואו גדול. ברזילאית שפה יפה וחושנית.
לאחר מכן שם לב שאנה מתלבשת והולכת (מבדיקה של השעון עברה משהו כמו שעה ועשרים או שעה ורבע מתחילת המסיבה). יסמין עדיין בסרט פורנו קשה משל עצמה ... מס׳ בחורים עליה בכל רגע נתון ועוד שתיים ממתינים בתור. לצערי הרב לא יצא לי לשחק איתה ומעין ויתרתי מראש על האפשרות בגלל התור והעומס.
מסיים עם איזבל באיזהשוא שלב. נח קצת ושם לב שגם היא בהליכי התקפלות. זה היה כבר שעה וחצי מתחילת המסיבה.
ניגש למיטה שבה נועה ירדה באופן ממושך לבחור מצחיק (כוכב המסיבה). בקיצור, אני ניגש אל ישבנה השחור והקטן, מלביש קונדום, מנסה לחדור, לא הולך כל כך, הולך להביא חומר סיכה, נכנס כמו ענק. ואוו, פות קטן ולחוץ. אני בדוגי, הבחור המצחיק נמצץ, לידי עוד בחור שמחכה בתור לישבנה של נועה. אני מגביר קצב, כמו בוכנה, גומר בקול תרועה. זהו, אני את שלי עשיתי להיום.
במקביל שם לב שגם יסמין חצי לבושה.
לסיכום, היה ווואו. טרם הצלחתי לשבור את השיא שלי ממסיבות קודמות אחרות של 3 גמירות בשעתיים, אבל פה היה קצר יותר (לדעתי המסיבה הייתה כשעה וחצי, שלא כל השעה וחצי הייתה נוכחות מלאה של הבנות) . אני ממליץ לכל מי שיכול ולא מפחד מלראות בולבולים אחרים נותנים עבודה לידו, ללכת. זה כיף גדול.
נקודות לשיפור:
1. זמנים - אני חושב שלשם ההגינות חשוב להקפיד על הזמנים. אם לא מתחילים בזמן אז לפחות לקבל את מלוא השעתיים. יש הרבה אנשים שחתכו מוקדם. ממסיבות בחול, שאנשים חותכים ויש פחות אנשים אז קורים הדברים המשוגעים ומתחיל הכיף האמיתי. לא רוצה להשמע כמו בכיין אבל לדעתי זה חשוב ומי שמגיע למסיבה לוקח את זה מלכתחילה בקבלת ההחלטות שלו ללכת.
2. הגיינה- טרם התייחסתי לזה אבל אני חושב שיש מקום לשיפור.לדעתי חובה שכולם יתקלחו לפני תחילת המסיבה, אם זה אומר שמגיעים 10 דקות קודם. במסיבות אחרות, בנות מעבירות מגבון לפני תחילת הפעילות ומעבר בין גבר לגבר (לא יודע תכלס אם זה עוזר מבחינה מדעית, הגיינית אני מאמין שיש סיבה שעושות את זה). אוראלי מוגן, לא מגיע ביוזמת הבנות (מלבד איזבל) ולא ראיתי את זה קורה (חושב לפחות שניתנן האופציה כי יש משתתפים שזה חשוב להם).
3.לוגיסטיקה - צריך שיהיה מישהו שמוגדש ללוגיסטיקה- מגבונים, חומר סיכה, קונדומים. אין דבר יותר מבאס מללכת באמצע מציצה וללכת להביא קונדום לזיון, לעזוב הכל וללכת להתחיל לחפש קונדום באמצע המסיבה.
היה כיף גדול! תמשיכו לזיין ולדווח.
Don Draper