לינה 11 על ידי roble אני לא מאלה המדווחים... דגמתי בחורה יפה מאד בבן יהודה, אבל הייתה נפילה, הכל די סתאמי..ממש לא ממליץhttps://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21767 ציטוט 21 יוני 2018, 19:41
לינה 12 על ידי pinnochio הייתי אצלה.נראית טוב, חזה נחמד, התמונות ששולחת משקפות.אחרי מקלחת נגשים לעניין, ליטופים, נשיקות.ואז מוציאה קונדום אומרת שמציצה רק עם קונדום.עם כל החרמנות אמרתי לה יפה שלום, תחזירי את הכסף בבקשה התלבשתי ויצאתי. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 21 יוני 2018, 19:49
לינה 13 על ידי חולה חזה עומד [QUOTE=pinnochio]הייתי אצלה.נראית טוב.. חזה נחמד.. התמונות ששולחת משקפות.אחרי מקלחת נגשים לעניין.. ליטופים.. נשיקות..ואז מוציאה קונדום אומרת שמציצה רק עם קונדום.עם כל החרמנות אמרתי לה יפה שלום.. תחזירי את הכסף בבקשה התלבשתי ויצאתי.[/QUOTE] סתם שאלה פינוקיו דבר כזה אתה לא מברר לפני המפגש? אהוב כל אדם באשר הוא לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים ציטוט 21 יוני 2018, 20:46
לינה 14 על ידי צמצם [QUOTE=pinnochio]הייתי אצלה.נראית טוב.. חזה נחמד.. התמונות ששולחת משקפות.אחרי מקלחת נגשים לעניין.. ליטופים.. נשיקות..ואז מוציאה קונדום אומרת שמציצה רק עם קונדום.עם כל החרמנות אמרתי לה יפה שלום.. תחזירי את הכסף בבקשה התלבשתי ויצאתי.[/QUOTE] והחזירה לך את הכסף? ציטוט 21 יוני 2018, 21:41
לינה 16 על ידי חולה חזה עומד התמונות לפחות אמיתיות או שלא? אהוב כל אדם באשר הוא לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים ציטוט 21 יוני 2018, 22:56
לינה 17 על ידי pinnochio [QUOTE=צמצם] [QUOTE=pinnochio]הייתי אצלה.נראית טוב.. חזה נחמד.. התמונות ששולחת משקפות.אחרי מקלחת נגשים לעניין.. ליטופים.. נשיקות..ואז מוציאה קונדום אומרת שמציצה רק עם קונדום.עם כל החרמנות אמרתי לה יפה שלום.. תחזירי את הכסף בבקשה התלבשתי ויצאתי.[/QUOTE]והחזירה לך את הכסף?[/QUOTE] כן.. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 21 יוני 2018, 23:02
לינה 18 על ידי pinnochio זאת לינה שיש עליה שרשור שפתח דניאל40אפשר לאחד.כתבתי בשרשור השני שהמציצה מקונדמת.בגלל זה לא נשארתי. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 21 יוני 2018, 23:04
לינה 19 על ידי צמצם [QUOTE=pinnochio][QUOTE=צמצם] [QUOTE=pinnochio]הייתי אצלה.נראית טוב.. חזה נחמד.. התמונות ששולחת משקפות.אחרי מקלחת נגשים לעניין.. ליטופים.. נשיקות..ואז מוציאה קונדום אומרת שמציצה רק עם קונדום.עם כל החרמנות אמרתי לה יפה שלום.. תחזירי את הכסף בבקשה התלבשתי ויצאתי.[/QUOTE]והחזירה לך את הכסף?[/QUOTE] כן.. [/QUOTE] ככה בלי התנגדויות?לפחות היא צדיקה ציטוט 22 יוני 2018, 07:34
לינה 20 על ידי pinnochio איזו ברירה יש לה.תהיה נחמד אבל אסרטיבי... עם הרוב זה עובד. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 22 יוני 2018, 07:58