כ ערביה פרטית תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

ערביה פרטית תל אביב

23
היא ממש לא בתולה בתחום, כבר כמה שנים היא בעסק. התחילה דרכה לפני כ4 שנים בספא איילה ברחובות, יש דיווח עליה מאותן שנים. הייתי איתה בזמנו. סובלת מליקויי שמיעה ודיבור. לצערי אני חושב שהיא מעט מוגבלת בשכלה. הבנתי שהיא פלסטינאית מירדן.

ערביה פרטית תל אביב

26
[QUOTE=חולה חזה עומד]התכתבתי איתה, יש לה ליקוי מאוד גדול בדיבור ובשמיעה כמו שאמרו כאן חברים
לא עשה לי חשק להתקרב אליה
אמרתי שלום יפה מחקתי את המס' והמשכתי הלאה
[/QUOTE]

איך מהתכתבות איתה הבנת שיש לה ליקוי בדיבור ובשמיעה?

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

ערביה פרטית תל אביב

27
[QUOTE=pinnochio]
[QUOTE=חולה חזה עומד]התכתבתי איתה, יש לה ליקוי מאוד גדול בדיבור ובשמיעה כמו שאמרו כאן חברים
לא עשה לי חשק להתקרב אליה
אמרתי שלום יפה מחקתי את המס' והמשכתי הלאה
[/QUOTE]

איך מהתכתבות איתה הבנת שיש לה ליקוי בדיבור ובשמיעה?

[/QUOTE]
פינוקיו יש בווצאפ לידיעתך דבר שנקרא הקלטת דיבור, אולי אתה לא מהזמנים המודרנים של היום, כי אתה יותר מתכתב
במייל מאשר בוואצפ ששם אין את התענוג הזה, אז לאחר כמה וכמה הודעות קוליות ממנה, קיבלתי פיק ברכיים והמשכתי הלאה
מקווה שעניתי לך כמו שצריך, המשך לעקוב אחרי כמה שיותר אתה מריץ לי את האדרנלין בגוף.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

ערביה פרטית תל אביב

28
דגמתי את הבחורה שבוע שעבר:

הרע:
אין הגיינה - הבחורה לא מתקלחת ולא מצפה ממך להתקלח
מציצה - חשופה. כמו של תיכוניסטית. לא יודעת/לא רוצה. מכניסה את הראש קצת וזהו.
סקס - סתמי לחלוטין. היא די צרה ועושה קולות אבל ממש לא...
GFE - מה זה?
חזה - למרות שהציצי שלה די קטנים רואים בבירור שהיא עברה איזה ניתוח יש לה וואחאד צלקות. הפיטמות "פוזלות" - כל אחת לכיוון אחר.
דיסקרטיות- אפס. מדובר במרתף פתוח לרחוב. היא יוצאת החוצה כדי לכוון... יש לה איזה סרסור שכנראה מפקח על הדירה ומי שנכנס אליה (כשהייתי שם היה מי שניסה להכנס לדירה)ץ לא ריגש אותה יותר מידי

הטוב:
מזל ששילמתי "רק" 300 ולא 500...

לגבי הדיבור - זה נשמע בוודאות ליקוי של חרשות. לא יודע לגבי יכולות קוטנטיביות אחרות...

למדתי בפעם המי יודע כמה - אין ארוחות חינם ואין מציאות...

לוותר

ערביה פרטית תל אביב

29
ביקרתי את שירין לפני כמה ימים... יצאתי ברגשות די מעורבים.

התכתבנו בהודעות ובהתחלה רצתה להפגש בבוגרשוב. בערב פתאום וכוונה אותי לדירה אחרת בת"א - כשהגעתי היא היתה שם עם עוד שתי בנות (אמרה שהן חברות), אחת מהן הכניסה אותי וכוונה אותי לקומה השניה, שם חכתה לי שירין. התחלה מוזרה, אבל זרמתי. שירין בחורה כוסית, צעירה, חזה יפה (נכון, יש צלקות, אבל עדיין), כוס צר, הרבה קעקועים, ולקות משמעותית בדיבור. לא רומרת הרבה, ונשמעת קצת גסת רוח - "כסף"ף "מקלחת" - לא יודע אם זה קשור ללקות או סתם חוסר כימיה.
מציצה סבירה אבל ממש קצרה.... מהר מאוד רצתה לשים קונדום... עלתה לרכיבה די סתמית, ואחרי כמה דקות ביקשה מסיונרית. עושה קצת קולות לא כל כך אמינים, ובסוף ביקשתי לגמור בחוץ. השפרצתי לה על הבטן, וסיימנו - משהו כמו אבע שעה בסף הכל. היה נחמד... אבל היתה לי תחושה של כימיה לר טובה, או אולי שהיא סתם אנטיפטית.

300 שקל - אולי אנסה שוב בעתיד...

ערביה פרטית תל אביב

30
500 לשעה
גוף - חלק תחתון - דבש
חזה - מחריד (MR Garison אחרי השינוי מין)

יחס: אנטיפטי לחלוטין - הטלויזיה דלוקה והיא מדי פעם מסתכלת
סקס מכאני לגמרי
תקתקה אותי אחרי 30 דקות אמרה שהיא עושה מוכנה רק ביד - פשוט הלכתי
חוויה מבאסת - חרא שירות.
לדעתי היא לא לגמרי בסדר בראש

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”