[QUOTE=HornyAF]Titan תודה על התשובה המפורטת, לא תיארתי לעצמי שזו עלולה להיות כזאת התמכרות.
הייתי לפני כמה שנים בחול אצל כמה נערות וזו הייתה חוויה בלתי נשכחת ובאמת היה לי רצון רב ללכת שוב אבל משום מה אני נרתע מזה בארץ.
נראה לי שעדיף לי כבר להמציא איזו טיסה ולטוס לחול נטו בשביל זה.
גם היחס דיווחים פה מרגיש כמו דיווח טוב אחד על כל 4-5 רעים
[/QUOTE]
אכן יכול לאשר לך מתוך המון דגימות (הפסקתי לספור כשהגעתי למספר תלת ספרתי) שעל כל 3 ביקורים 2 יהיו על הפנים, תרגיש בזבוז זמן וכסף, בקיצור תרגיש חרא.
הדגימה השלישית תהיה, איך נאמר?, בסדר. לא יותר.
מכל חמש המוגדרות בסדר, רק אחת תהיה מצוינת.
מתוך חמש מצוינות תהיה אחת שתחקק בראשך לעד כזיון מהסרטים.
אגב זה לא תלוי רק בבחורה, זה תלוי המון בך, במצב הרוח שלך, בחרמנות, בזקפה, במיקום, בהמון המון דברים שצריכים להתחבר יחד בזמן כדי ליצור את החוויה המדוייקת .
אבל מהסטטיסטיקה הנ"ל ניתן ללמוד :
1. צריך לדגום 15 בחורות כדי לתפוש זיון אחד שממש שווה.
2. צריך לדגום כ 75 זונות כדי להגיע לזיון מהסרטים שתואם בדיוק את הפנטזיה.
3. אם זיון ממוצע, בדירה, עם בחורה סבירה, לא שוק-הכרמל, עולה כ- 500 ש"ח לשעה אז תאלץ להשקיע 37,500 ש"ח + כ-150 שעות (שעה פגישה + חצי שעה להגיע וחצי שעה לחזור) + 70 אכזבות מבאסות (היו פעמים שיצאתי וכל כך נגעלתי מעצמי שנסעתי לים התפשטתי ערום ונכנסתי באמצע החורף למיים רק כדי לשטוף את הגועל שהרגשתי) + הפסד שעות עבודה/לימודים/תחביבים וכל זה בכדי, אולי, אם יתמזל המזל תגשים זיון טוב באמת.
העניין הוא שזה אף פעם לא יכול להיות טיל בליסטי בשל חליפת הצלילה שאנו חייבים (אבל חייבים ממש) ללבוש שמורידה לפחות 25% מההנאה. (מה שנחסך עם בת זוג קבועה)
אתה יודע מה האבסורד ?
אחרי שמצאתי משהו ממש טוב חזרתי אחרי כמה ימים שוב ובפעם השניה זה היה טוב אבל כבר לא ממש מעולה ובפעם השלישית זה נהיה נחמד, לא יותר, ושוב החיפוש המייגע אחרי השפיץ הבא.
להיות מכור לריגושים שזיונים אמורים לספק - זאת קללה קשה !!!
תן לעצמך מתנה ותחליט שלא לנגוע בזונות בארץ
(כמו שומרי כשרות שכשהם בחו"ל מתפרעים כאילו אין מחר וכשחוזרים לארץ - חוזרים למסלול הכשר)
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...