אנני מהלבן
12[QUOTE=מנסה תמיד]רוצה לצבור שיתופים.
[/QUOTE]
הייתי עכשיו אצל אנה מהלבן . מפרסמת במספר שמסתיים ב 9436. צעירה בת 26 הגיע לדבריה לפני שבוע ותהייה עד אמצע יולי. חזה קטן, דיי דומה לתמונה שולחת תמונות ב וואטסאפ. סימן של קיסרי הכל עם חציצה ולא מוכנה למרום. לקחתי מסלול מקוצר 400, נראית די טוב לכן לא התווכחתי. לא אחזור כי מסכימה לגמירה אחת בכל חצי שעה. דיי סתמי דיברנו קצת ונפרדנו לשלום. בקיצור לא זול ולא משהו מיוחד חוץ מזה שנראית טוב. דרך אגב מקבלת ב בן יהודה.
אם אין הבנת הנקרא...אין מה לעשות.
הרי הסברתי שקוראים לה אנני ולא אנה...והיא לא הגיע לפני שבוע אלא לפני יותר משבוע, ויש כמה שמשתמשות באותה סיומת של מספר. ביקרת אצל אחת שונה. זאת המכונה אנני...לא מומלצת בלשון המעטה.

אנני מהלבן
14קוראים לה אנה אבל בלבן קוראים לה אנני.
וגם אני נפלתי אצלה היום.
בשלוש מילים - מיותר מיותר מיותר.
זה לא רק שהיא מתקתקת - היא גם עושה את זה במין צורה מוזרה. היא מתייחסת לכל הארוע כאילו המטרה שלשמה אני באתי אליה הוא כדי לתת לה את הכסף וללכת....היא ממש עושה רושם שלא מבינה מה היא צריכה/אמורה לתת בתמורה.
אני עוד ביררתי איתה לפני המפגש לגבי מציצה חשופה ושאר שירותים. בפועל לא היה כלום. לא נתנה להתקרב אליה...
רבע שעה והייתי חזרה ברכב.
אקיצר - לא להתקרב....
אנני מהלבן
17מצוין
תמשיכו להיות פראיירים. מהבחינה הזאת, דווקא טוב שהפורום נסגר.

תמשיכו להיות פראיירים. מהבחינה הזאת, דווקא טוב שהפורום נסגר.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
אנני מהלבן
18הפורום לא נסגר, פשוט הפך להיות קבוצה סגורה שרק מי שיודע על קיומו יידע שצריך לעשות פעולות על מנת להיכנס.
אולי זה דווקא טוב
אולי זה דווקא טוב
אנני מהלבן
19[QUOTE=יאר1]הפורום לא נסגר, פשוט הפך להיות קבוצה סגורה שרק מי שיודע על קיומו יידע שצריך לעשות פעולות על מנת להיכנס.
אולי זה דווקא טוב[/QUOTE]
אולי זה דווקא טוב[/QUOTE]
זה לא טוב, זה דרך טובה לגרום לפורום לגסוס.
וגם אל תשלה את עצמך שהם יעצרו רק בזה.
אנני מהלבן
20[QUOTE=החפוז המכני]מצוין
תמשיכו להיות פראיירים. מהבחינה הזאת, דווקא טוב שהפורום נסגר.[/QUOTE]
יפה לך שאתה חושב שמי שמזיין הוא רק מהפורום, דווקא זה לרעתנו, כי כל אלו שהיו הולכים לזיין לפחות היו רואים בפורום שצריך ואפשר להתעקש על המחיר, עכשיו אין כלום, אין אזהרות וכלום, אפילו שרון חזרה לפרסם והיא שחוקה יותר מצמיג מירוץ אחרי עונה.

תמשיכו להיות פראיירים. מהבחינה הזאת, דווקא טוב שהפורום נסגר.[/QUOTE]
יפה לך שאתה חושב שמי שמזיין הוא רק מהפורום, דווקא זה לרעתנו, כי כל אלו שהיו הולכים לזיין לפחות היו רואים בפורום שצריך ואפשר להתעקש על המחיר, עכשיו אין כלום, אין אזהרות וכלום, אפילו שרון חזרה לפרסם והיא שחוקה יותר מצמיג מירוץ אחרי עונה.