כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 31 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

302
ברוך שובך עזר מנהל ,
אני חושב שאנחנו מבזבזים אנרגיה יקרה על מלחמת אתמול ,
החוקים כבר עוברים [ממש לא משנה באשמת מי ]
הפורום והאתר בסכנת סגירה [כנ"ל ]
בעלי ומנהלי האתר במלחמה על חירותם , וזו ההזדמנות לשגר להם ברכת בהצלחה מכל הלב !! ,

השאלה שצריכה להעסיק אותנו היא מה הלאה ??
לי עולה בראש הצעה אחת ואני בטוח שיש מומחים ממני שיעלו הצעות אופרטיביות יותר טובות ומועילות ,
אפשר לפתוח דף פייסבוק או וואצפ או טלגרם לשעת חירום כמו שעושים חלק מאתרי ההורדות
ואז במקרה של חסימה אפשר למסור שם כתובות חדשות וחליפיות
מקווה שהועלתי
באהבה לאחים לדרך

303
אז כפי שצפיתי גוגל יישרו קו עם המדינה וה-dns החינמי שלהם (8.8.8.8) מחק את הרשומה של הפורום. יחד איתם גם הפיתרון של quad9 (ב-9.9.9.9) וה-dns-ים הדיפולטיים של ספקי הרשת. עושה רושם שרק דרך vpn ניתן יהיה להמשיך לגלוש כאן כרגיל. שימוש בפתרונות online (כמו hide.me וכו') מאפשרים צפיה אבל לא כתיבה.
הפורום מת :-/

304
[QUOTE=massaginator]אז כפי שצפיתי גוגל יישרו קו עם המדינה וה-dns החינמי שלהם (8.8.8.8) מחק את הרשומה של הפורום. יחד איתם גם הפיתרון של quad9 (ב-9.9.9.9) וה-dns-ים הדיפולטיים של ספקי הרשת. עושה רושם שרק דרך vpn ניתן יהיה להמשיך לגלוש כאן כרגיל. שימוש בפתרונות online (כמו hide.me וכו') מאפשרים צפיה אבל לא כתיבה.
הפורום מת :-/
[/QUOTE]
בטוח? אולי זה בעיה מאצלך?
בכל מקרה לא חייבים להשתמש בשל גוגל, יש עוד שרתים לא פחות טובים.
ראה כאן:
https://www.lifewire.com/free-and-public-dns-servers-2626062
תמהרו, חלק מהספקיות כבר התחילו לחסום את הפורום.

306
[QUOTE=Bobiorginal]
ראה כאן:

[/QUOTE]
עשיתי וידוא (ניקוי של ה-cache של ה-dns במחשב עם ipconfig /flushdns ב-windows) ולאחרי בדיקת nslookup בכל פעם אחרי ששיניתי ל-dns אחר (מתוך הרשימה בלינק שצירפת למשל).
גוגל ו-quad9 כבר אבודים. גם verisign ו-dnswatch. עם level3 היה קטע מעניין שהוא החזיר תשובות שונות בניסיונות שונים (כנראה באמצע תהליך פיעפוע של הכתובת ip החדשה שנותן משרד התקשורת).
בכל אופן, זה נראה כמו הסוף, על באמת הפעם. בייחוד אחרי שכל הגדולים נפלו. מקווה שאני טועה אבל אני לא אופטימי

310
[QUOTE=massaginator]
[QUOTE=Bobiorginal]
ראה כאן:

[/QUOTE]
עשיתי וידוי (ניקוי של ה-cache של ה-dns במחשב עם ipconfig /flushdns ב-windows) ולאחרי בדיקת nslookup בכל פעם אחרי ששיניתי ל-dns אחר (מתוך הרשימה בלינק שצירפת למשל).
גוגל ו-quad9 כבר אבודים. גם verisign ו-dnswatch. עם level3 היה קטע מעניין שהוא החזיר תשובות שונות בניסיונות שונים (כנראה באמצע תהליך פיעפוע של הכתובת ip החדשה שנותן משרד התקשורת).
בכל אופן, זה נראה כמו הסוף, על באמת הפעם. בייחוד אחרי שכל הגדולים נפלו. מקווה שאני טועה אבל אני לא אופטימי

[/QUOTE]
אתה כנראה עושה משהו לא נכון, או שיש לך בעיה במחשב.
ניסתי עכשיו את כל השרתים שציינת וזה נכנס לפורום בלי שום בעיה.
אתה גם סתם מסתבך, חוץ משינוי כתובת DNS, כל שאר הפעולות שעשית מיותרות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”