כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 32 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

314
[QUOTE=Bobiorginal]
אתה כנראה עושה משהו לא נכון, או שיש לך בעיה במחשב.
ניסתי עכשיו את כל השרתים שציינת וזה נכנס לפורום בלי שום בעיה.
אתה גם סתם מסתבך, חוץ משינוי כתובת DNS, כל שאר הפעולות שעשית מיותרות.
[/QUOTE] אני חושש שאתה לא באמת מבין מה שעשיתי ולכן אתה חושב שאני "מסתבך". בפועל, סתם לשנות את ה-dns ולגלוש מיד לאחר מכן (ועוד בטח באותו דפדפן) זו רמייה. הדפדפן במקרה הטוב משתמש במידע שמערכת ההפעלה כבר שמרה מקודם (אין לה סיבה כל פעם לבדוק מה ה-ip של אתר שהיא כבר יודעת את ה-ip שלו) ובמקרה הפחות טוב משתמש במידע שהוא שומר בעצמו. לכן בבדיקה שעשיתי הכרחתי את מערכת ההפעלה לבקש שוב את ה-ip החדש וכמובן שאת התוצאות ראיתי גם בדפדפן שפתחתי כל פעם מחדש (ב-incognito כך ששום דבר מהגלישה הקודמת לא נשמר, כולל כתובות ה-ip).
למשתמש חדש או למי שיבצע reset למחשב ה-dns-ים הללו לא יעבדו.

עריכה: נכון לעכשיו, עושה רושם שחלק משרתי ה-dns החזירו את ה-ip הנכון. לא ברור מה זה אומר. אולי מנהלי הפורום יכולים לשפוך אור (התקדמות במאבק המשפטי?)

315
למי שמשנה DNS, חשוב לזכור שהכתובת הישנה נשמרת בזיכרון הזמני. פתרון פשוט לאתחל את המחשב. אפשר גם להריץ ipconfig /flushdns ולפתוח מחדש את הדפדפן, אבל יותר פשוט לאתחל את המחשב.

מכל מקום שרתי ה- DNS:
8.8.8.8 ו-9.9.9.9 מפנים לכתובת הנכונה של Cloudflare בארצות הברית שמתחילה ב-104 חיוך גדול, בדקתי:

nslookup
> server 8.8.8.8
Default Server: google-public-dns-a.google.com

> sexforum.co.il

Non-authoritative answer:
Name: sexforum.co.il
Addresses:
104.31.77.109
104.31.76.109

> server 9.9.9.9
Default Server: dns.quad9.net

> sexforum.co.il
Non-authoritative answer:
Name: sexforum.co.il
Addresses:
104.31.76.109
104.31.77.109

> quit

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

316
תודה! אני הסברתי הכי פשוט לכל אחד, בסך הכל כמה קליקים למי שיש מחשב אישי. אבל הרוב פשוט לא מנסים... מבולבל
[QUOTE=haveriku]היום לא הצלחתי להכנס לפורום.

רק אחרי ששיניתי את הגדרות הDNS ל9.9.9.9 כמו שחברנו לב הזהב המליץ הצלחתי.[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”