הפמיניסטיות הצפון קוריאניות והדתיות החסודות של הבית היהודי כבר חשבו על זה, לא צריך להוכיח שקיבלת שירותי מין, אלא רק שהיית במקום שניתנים בו שירותי מין, ובנוסף אם תלך לשופט ותפסיד הקנס יהיה 73,300 ש"ח ולא 1500 ש"ח. כבר היום יש פה מצב שאין בשום מדינה בעולם של ניסיון להוריד את הפורום שלנו שכולל דיווחים על שירותי מין. יש מקומות בודדים בעולם שהורידו פלטפורמות פרסום זנות, אבל לא צנזרו פורומים של דיווח. ברוב העולם לא נלחמים בזה בכלל בלי קשר לחוק שקיים שם, ובהרבה מקומות זנות היא בכלל חוקית. באופן אישי זה לא משפיע עליי, כי אני טס הרבה לחו"ל, ויש לי יכולת כלכלית להזמין, אבל צריך לחשוב על כל עם ישראל ולהילחם בתפיסות הטוטליטריות האילו.
גם קנס של שקל שיגיע לביתו של גבר נשוי עלול לגרום לפירוק משפחות בחסות הבית היהודי. הפתרון למצב, זה לא לחפש חורים בחוק, אלא להתחיל לדבר על סקס בתשלום ולא בתשלום, בלי לפחד (כל אחד לפי מצבו האישי), ואולי גם להתאגד בשלב בשני. הן המיעוט ואנחנו הרוב. הן לא מייצגות אפילו את רוב הנשים.
אני הגבתי עם פנים חשופות בפייסבוק, וגם שכנעתי דודה אחת שלי ועוד כמה חברים. הפמיניסטיות ניזונות מהפחד של הגברים כולל חברי הכנסת, אם חמישה אחוז יפסיקו לפחד הכוח שלהן ייעלם או לפחות יפחת משמעותית.

[QUOTE=צדיק36]שלום לחברים!
בעקבות החוק החדש שעבר היום בוועדת השרים הצבועים והמושחתים, חוק המתאים למדינות חשוכות, חוק שהוא כולו צביעות אחת גדולה,
כאשר בבית המחוקקים יושבים אנשים שמתיימרים לחנך את האזרחים משל היינו צפון קוריאה.
אני תוהה על דבר אחד. גם אם נניח שאני אתפס עם במקום כזה, ואקבל קנס בפעם הראשונה על סך 1500 שקלים, אני תמיד אוכל להישפט ולהכחיש שצרכתי שירותי מין, אוכל לומר שבאתי לקבל מסאז מרגיע , הרי ברור לכול שהביקורות שיהיו מטעם פלוגות הממשלה לא יחדרו לחדר הפרטי, ואם כן נשאלת השאלה מהיכן ההוכחה שאדם צרך שירותי מין.
לא נראה לי שאם אעמוד אל מול שופט בישראל שמחויב לעקרונות של צדק וראיות מוחלטות על ביצוע העבירה, אותו שופט יוכל לקבוע מה היה באמת במפגש בחדר, תמיד אוכל להתכחש ולומר שבגלל לחצי היום יום אני באתי להרגע במאסז .
אם התביעה תוכיח שאותו מקום נותן שירותי זנות, עדיין חובת ההוכחה על התביעה להראות שאני כצרכן צרכתי שירות שהוא נגד החוק.
לטעמי לא יהיה ניתן להוכיח זאת!
אני מודה שיהיו אנשים שיעדיפו לשלם ולהדיר רגליהם מהמקומות הללו, בגלל שהרוב המוחלט של החברים הם נשואים ובעלי מעמד, שעצם ההמצאות בסיטואציה שכזאת היא כשלעצמה אינה נעימה בלשון המעטה, אך לגופו של עניין אני סבור שאדם שירצה ויתעקש להוכיח את חפותו יוכל לעשות זאת כפי שציינתי לעיל.
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין זה.[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...