26
על ידי labelo
הייתי אצל אנגלינה, קבלו דיווח טרי. התכנון המקורי היה לדגום את אנייה מבתים(בלונדה צעירה מתמונות אמיתיות, מס מסתיים ב8215) אבל כאשר עליתי לדירה שלה גיליתי שאנייה ממש לא צעירה ולא יפה. היא בעצמה אמרה באנגלית אילגת photo not real. איגור דפק לי קטע וגרם לי לבזבז זמן יקר. הפקידה המנוולת שאיתה דיברתי סיננה ולא ענתה לשיחה אחרי התקרית עם אנייה. מכיוון שהייתי כבר בעיר הזונות וסף החרמנות עולה החלטתי ללכת על בטוח אז עשיתי טלפון לאנגלינה המדוברת.
תיאום קל וזריז בטלפון עם הפקידה, המחיר 700 לשעה בלי הנחות ומבצעים לחגים.אבל עד שהיה לי כמה שעות חופש מהחוקית לא רציתי לפספס הזדמנות. אנגלינה מארחת בדירה מחולקת לא רחוק מהטיילת,מדברת ומבינה אנגלית היטב. מראה:התמונות משקפות מאוד,הבחורה גבוה 1.8,יש לה גוף של רקדנית והיא אכן רקדנית(עבדה בחשפנות בקייב), היא לבנה ולא שזופה(הבחורה בא לעבוד ולא להשתזף בים) נראת כמו זונה מקצועית והיא אכן כזאת. הצורך בפורקן גבר על ההיגיון ונתתי לה 700 זוזים לשעה. ביצועים: כבר אמרנו זונה מקצועית? הבחורה יודעת למצוץ ותוך כדיי עושה קולות סקסיים הרגשתי כמו בסרט פורנו, לוקחת את הכלי עד הסוף אבל לא באגרסיביות כמו כן, נותנת עבודת יד בין לבין כאשר השמוליק מלא רוק וזה מחרמן בטירוף. לצערנו אין רימינג אבל צורכת חלבונים עד הטיפה האחרונה ואפילו עוד קצת עד שכמה לירוק. אחרי הסיבוב הראשון דיברנו קצת ומסתבר שהיא עבדה בכמה מדינות בין היתר:ארהב, בלגיה והונג קונג. ועל הדרך קנתה 2 דירות בקייב ועוד דירה במוסקבה בקרוב. כבר אמרנו זונה מקצועית! אמרה שהיא לוקחת מראש יותר כסף כדי להימנע מאנשים בעייתים ומכוונת בעיקר לקהל יעד עמיד ומבוסס. חזרנו לסיבוב השני, מציצה טובה לחימום ואז עברנו לסקס. התחלנו במיסיונרי המשכנו לדוגי עצבני(ניתן לשבור קירות) וסיימנו ברכיבה שלה עלי. היא יודעת לזוז ולקפוץ כמו שצריך, מרגישים שיש לה ניסיון בתחום הבחורה יודעת ואוהבת להזדיין. הסיבוב השני נמשך בסביבות ה20 דקות ונתתי עבודה בכל הכח בלי התנגדות מצד הגברת.
*אין אנאלי גם בתוספת תשלום.
היה טוב וטוב שהיה, הייתי אצלה שעה עגולה וקיבלתי שירות לעניין. אך, המחיר יקר מאוד ומהסיבה הזאת לא אחזור.
אמרה שיש לה הרבה עבודה והיא לא מתכוונת לרדת מה700. היא הייתה בטלפון אחרי שנפרדנו כנראה היה עוד לקוח בדרך...לצערנו קשה מאוד להילחם בתופעת ה700. אם המצב ישאר זהה אני אלך פחות אבל לא רואה את עצמי מפסיק