כ אווה מהחרוץ 5 - סקס אדיר

אווה מהחרוץ 5

1
בעקרון המקום זה גלגול של קרליבך 21 לשעבר, אבל עם שינוי וטוויסט.

לא הקונספט המוכר של תקתוקיה, אלא איזור ישיבה שכולל בר - מושקע בהרבה ממה שהיה בקרליבך, ואיזור ישיבה עם ספות נוחות, שעליהן יושבות הבנות.
במקביל פועלת במקום "מלונית" להשכרת חדרים.

כיוון שזה לא מכון ליווי לכאורה, אין פקידה שמכוונת אותנו לחדר המתנה קטן שבו הבנות נכנסות אחת אחת לתת פרטים.
יושבים על הבר או על הספות, מסתכלים או מפטפטים עם הבנות, וסוגרים דיל. המחיר הוא בינך לבין הבחורה, שכמובן לא עובדת במקום אלא בכלל הגיעה לשם בטעות..
הבנות יושבות לבושות לחלוטין, אבל בלבוש סקסי משהו. לא תראו כאן מישהי עם מגבת בלבד עליה.

הלכתי פעמיים עם חבר, בפעם הראשונה באנו בצהריים. היו שתי בנות - אחת מבוגרת יחסית שעובדת בתחום לפחות 10 שנים אם לא יותר. היא די נחמדה ומהזכרון הרחוק מאוד שלי אתה נותנת שירות טוב, ובחורה אתיופית צעירה יחסית.
וויתרנו ולא נכנסנו עם אף אחת מהן.

בפעם השנייה הגענו בשעות הערב - אמרו לנו שם שאחרי 18:00 יש יותר בנות.
היו שלוש בנות, שמתוכן אווה נראתה לי הכי אטרקטיבית.
בלונדה צעירה יחסית - סביב שלושים להערכתי, פנים נאות וגישה מסבירת פנים. שאלתי אותה לגבי מחיר והציעה שירות מלא ב-350.

זה כנראה קטע חדש בתקתוקיות, שכל אחת נותנת מחיר אחר. המבוגרת מהבוקר הציעה ב-250, וגם בסחרוב 22 ראשל"צ נתקלתי במחירים שונים בין בחורה לבחורה. (גם שם 250-350)
נכנסתי עם אווה לחדר, והיא ביקשה שאניח את הכסף על המיטה, אסור ששטרות יחליפו ידייים...

שלחה אותי להתקלח וחזרה אחרי זמן סביר. מציצה בלי גומי למרות שלא סגרנו את הפרט הזה ספציפית, זה כנראה נכלל ב'שירות מלא'. זיון די טוב סה"כ, שלאחריו היא שאלה אותי אם אני רוצה מסאז'. קצת מיהרתי אז וויתרתי, והיא שאלה אם אני בטוח, כי עוד נשאר לנו זמן.
לא שאלתי על שני מספרים, אבל אני חושב שבמסגרת הזמן (עד חצי שעה) זה יהיה אפשרי בתיאום מראש.

חשוב לציין שהמקום מרווח ונקי מאוד, החדר גדול ומתוקתק, ממש לא כמו החדרים ג'יפה שהיו ברוב התקתוקיות עם המקלחונים המגעילים. נראה ממש כמו צימר איכותי. גם הבר והאיזור ישיבה מרשים וממוזג היטב.

קצת יקר לטעמי לקוויקי של עד חצי שעה, כשבמחיר של 500 ש"ח ניתן לקבל שעה מלאה עם בחורות אטרקטיביות אצל התאגידים, או אפילו 800 לשעה עם פצצות בליווי, 1000 לדייט עם בחורה מצ'ט וכ'ו. ברוב המקרים אני מעדיף את האופציות היקרות יותר.

מצד שני המקום יכול להתאים לבילוי קליל שכולל גם אלכוהול, ומתאים למענה על חרמנות אינסטנט - אפשר לבוא מתי שרוצים ולבחור אם להכנס או לא, אין צורך בתיאום מוקדם, ושאר החסרונות של פגישה אחד על אחת.

לדעתי מקום עם פוטנציאל, למרות שאין דיסקרטיות לנשואים שבנינו.

אווה מהחרוץ 5

4
הייתי שם לפני חודש בערך, נכחו במקום כמה שבורות ומבוגרת. לא להיט גדול, למרות שלפעמים יש מציאות אבל זה קורה לעיתים רחוקות.בעקבות השינויים בתקופה האחרונה התיקתוקיות והמכונים כבר לא רלוונטים וככל הנראה המצב לא ישתנה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”