כ מריה וחברתה קיטי הגינגית - סקס אדיר

מריה וחברתה קיטי הגינגית

1
מריה מפרסמת בלבן טל' 4 ספרות אחרונות 4397
שולחת תמונות חשופות חזה בווטסאפ 600 ש"ח לשעה . מאשרת שעושה מה שביקשתי.
ביקרתי אותה השבוע בדירה בדיזנגוף בין נורדאו לזבוטינסקי . דוברת אנגלית שניתן לתקשר ולהסביר מה רוצים.
בהליכה לחדר שלה ראיתי רגליים של בחורה מציצות מחדר אחר .
נותנת שירות טוב משתדלת לרצות כולל מציצה חשופה ליקוקי ביצים במגוון תנוחות בסה"כ חוויה חיובית.
לאחר שסימנו ותוך כדי שהיא מעניקה לי מסג (לא הכי מקצועי אבל נחמד) ראיינתי אותה על הרגליים שראיתי . מסתבר שזו חברתה קיטי שגם מפרסמת בלבן 4 ספרות אחרונות 6133 . גם קיטי מבטיחה תפריט דומה שולחת תמונות חשופות על רקע מגדל איפל. לא ריאתי את קיטי בפועל כי כשיצאתי הדלת היתה נעולה אבל לפי תמונות עדכניות שראיתי זאת אכן הבחורה בתמונות .
ניתן לקחת את שתיהן ביחד 800 ש"ח לחצי שעה / 1200 לשעה. שזאת אגב התוכנית שלי אם אצליח לפקוד אותן לפני שייעלמו מהארץ למחוזות אחרים.
מסתבר שלאחרונה הן החלו להתרחב בפרסום וגם מפרסמות כאן באתר אבל במספרים אחרים קיטי מופיעה תחת השם ג'ינגית ומבקשת 800 ש"ח ומריה מסתפקת ב700 ש"ח .לא יודע האם זה תחת תאגיד או ישיר כך שכדאי להתקשר למספרים של הלבן או לעמוד על המקח .
מריה https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25090
קיטי / ג'ינג'ית https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=23914

מריה וחברתה קיטי הגינגית

3
קייטי אכן מבוגרת והתמונות שלה עתיקות. היא כבר היתה כאן בעבר. אפשר לראות את מה שנכתב כאן:

את מריה אני לא מכיר. גם אני התרשמתי כמוך, לב זהב. אש99 יוכל לומר בת כמה היא.
אני לא הייתי משלם יותר מ-500 על נשים מבוגרות. גם זה מוגזם.

מריה וחברתה קיטי הגינגית

4
לדעתי לא תאגיד שתיהן נעות יחד בדירות air bnb .תשובות לא אוטומטיות אפשר להתמקח. לי הייתה חוויה מעולה עם קטי הג'ינג'ית. אכן מבוגרת ואפילו מעט רטרו במראה. לא חלקה למטה בכוונה אבל טעימה מאד ושירותית מאד.מציעה את שתיהן יחד ויש מה לדבר על המחיר

מריה וחברתה קיטי הגינגית

5
קייטי הג'ינג'ית היא כלבה עצבנית
לא מוכנה לרדת מ-600 לשעה (ועכשיו גם מתברר שהיא לא צעירה...)
מתעקשת לרדת לרחוב לפגישה
אני קבעתי איתה כשקיבלה לקראת סוף בן יהודה (בעיית חנייה קשה ביותר)
הבנתי שהיא יורדת ולא אומרת לאן לעלות, ראיתי אותה מרחוק - והעדפתי להימנע מפגישה עם זונה מטר וחצי מבית קפה הומה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מריה וחברתה קיטי הגינגית

8
חוזר אליכם רק כעת עקב העדרות מהארץ בחגים מה גם שבינתיים הספקתי גם לפקוד את הצמד ביחד.
כללית נאמר על טעם וריח אין מה להתווכח .
אכן השתיים אינן פרגיות צעירות בגיל 18 אבל אני מעדיף לפעמים את ה30+ עם הניסיון ותודעת השרות על ילדה שלא מבינה מהחיים שלה.
שתיהן לא מלכות יופי אבל לפחות לטעמי לא מכוערות , היחס והשרות הכפול שאני קיבלתי היה מעולה . פינוק כפול כאשר אחת מוצצת והשנייה מלקקת את הביצים במגוון תנוחות כמו בסרט פורנו זאת חוויה שחבל להחמיץ .
ממליץ למי שרוצה לצבור חוויות מיוחדות ולא רק עוד מספר.
עוזבות את הארץ בסוף השבוע הזה.
אגב עברו לדירה אחרת בתחילת בן יהודה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”