אני יכול לספר על עצמי שפעם ניסיתי להרים טיפה מישהי , רק בשביל לשנות את התנוחה במיטה , בשביל זה אתה צריך להפעיל מעט כוח
והיא התעצבנה עליי , מאותה נקודה הפגישה התחרבשה לי , כלומר עד לאותו רגע נתנה שירות טוב , נישקה ליקקה מצצה עשתה את הדברים כמו שאני אוהב.. מאותו רגע היא עשתה לי את המוות בשירות .
מזל גדול שזה קרה ברבע שעה האחרונה של הפגישה.
מאז למדתי להזהר מזה כמו טאטאל'ה , להיות עדין מאוד , לשאול כול פסיק ולבקש , כול אחת והשגעונות שלה.
אזהרה חמורה ביותר! נוי מריבל 13
22[QUOTE=Zayan Lavan2]רימינג, זה נורמלי לחלוטין לתת ספאנק לתחת של הבחורה בזמן שאתה מזיין אותה. לא צריך לבקש רשות לדבר נורמלי. כמובן שלא צריך לתת לה ספאנק חזק באופן מפתיע. לא על זה מדובר. באופן טבעי, אתה בודק את התגובה שלה בניסיון עדין קודם. אם היא מגיבה באופן חיובי, ממשיכים. אם לא נעים לה, מפסיקים. זה כמו כל נגיעה אחרת. יש גישושים טבעיים.
רק גבר כנועה מבקש רשות קודם.
[/QUOTE]
זיין לבן, לא יודע מי הסביר לך מה נורמאלי. באופן הכי ליבראלי שניתן לעלות על הדעת, כשזה נוגע לסקס נורמאלי = מוסכם על שני הצדדים. תתפלא, יש מלא אנשים משני המינים הרואים בספנקים סוג של סימנן לדומיננטיות הגובל בהשפלה. אני שוב ממליץ לאנשים כאן לא לנסות את זה באופן ספונטני ללא תאום מראש.
23כל דבר צריך להיות בהסכמה. אבל לתת ספאנק לתחת זה כלול בדיוק כמו כל סוג אחר של נגיעה.
כשאני מדבר על ספאנק, אני מדבר על משהו קליל, לא מכה בסגנון סאדו. את זה, לא מבקשים באופן כנוע כמו סמרטוט, אלא מנסים בעדינות, כמו כל נגיעה אחרת. ככל שתהיה יותד כנוע, ככה היא יותר תזלזל בך. אם היא מגיבה טוב- ממשיכים, אם היא לא אוהבת, היא כבר תסמן לך שלא מתאים לה. תגובה אלימה מהצד שלה זה פלילי ומעיד על בעיה נפשית.
24זה אירוע מזעזע. כתבתי פוסט על נוי לפני אולי שנה.
אני לא זוכר במדויק את המילים שכתבתי אבל בחורה דיכאונית מאוד; שירות על הפנים. וכמו שגם כתבת, המקום מלוכלך.
פשוט להתרחק מנוי ובכלל מהמקום הזה.
אני לא זוכר במדויק את המילים שכתבתי אבל בחורה דיכאונית מאוד; שירות על הפנים. וכמו שגם כתבת, המקום מלוכלך.
פשוט להתרחק מנוי ובכלל מהמקום הזה.
דני
25אנשים מספיק לחפור בענין הבנו כבר הכל...
די לתת למקום הזה פרסום יותר ממה שמגיע לו
זו דיעה שלי על כל פנים.