כ מחפשת תמיכה טוטאל צאט - סקס אדיר

מחפשת תמיכה טוטאל צאט

1
קודם כל שלום לכל החברים, הרבה זמן לא הייתי כאן, וכעת חזרתי. מחפשת תמיכה מטוטאל צאט, טוענת שהיא בת 25 מיבנה, דורשת 700 שקל לשעתיים ועושה הכל מהכול. הצלחתי להורידה ל 500. מתכוון לדגום אותה, אך האם מישהו היה או מכיר?

מחפשת תמיכה טוטאל צאט

3
ז ה י ר ו ת! !!!!!!!!! עוקץ!! הייתי וכמעט נעקצתי, עזוב שהיא נראית זוועה אתה מגיע היא לוקחת כסף יש כלב בולדוג בבית, ואז משם מקום "בעלה" צועק מהחלון והיא אומרת לך שזה בעלה חזר מוקדם מעבודה כשהבנתי שזה עוקץ ואמרתי לה שתחזיר את הכסף שחררה עליי את הכלב, למזלי הצלחתי לעוף משם עם הכסף אחרי שאמרתי שאני מצלצל למשטרה זהירות זהירות זהירות!

מחפשת תמיכה טוטאל צאט

5
וואוו. תודה ענקית לך ירון ירון, התכוונתי לדגום אותה היום. בצאט היא מופיעה תחת הכינוי מחפשת תמיכה לעכשיו. אומרת שהיא נמצאת ביבנה רחוב שבזי 35, לא שולחת תמונות, גם אין לה וואצאפ. טוענת שהיא בת 24 רזה שיער שחור, חזה סבבה, וזורמת להכול. ניראית טוב לטענתה ועם קצת קעקועים.דורשת 700 שקל לשעתיים, והתפשרה על 500 . אז הזהרו ממנה כל משתמשי טוטאל צאט. לא מצליח לתקן, היא טוענת שהיא בת 25 ולא 24.

מחפשת תמיכה טוטאל צאט

6
[QUOTE=ירון-ירון]ז ה י ר ו ת! !!!!!!!!! עוקץ!! הייתי וכמעט נעקצתי, עזוב שהיא נראית זוועה אתה מגיע היא לוקחת כסף יש כלב בולדוג בבית, ואז משם מקום "בעלה" צועק מהחלון והיא אומרת לך שזה בעלה חזר מוקדם מעבודה כשהבנתי שזה עוקץ ואמרתי לה שתחזיר את הכסף שחררה עליי את הכלב, למזלי הצלחתי לעוף משם עם הכסף אחרי שאמרתי שאני מצלצל למשטרה זהירות זהירות זהירות! [/QUOTE]

איך הצלחת בכלל לקחת את הכסף כשכלב רודף אחריך?

[QUOTE=חרמן123]אתה מתקשר למשטרה אתה הולך ביחד איתה לכלא[/QUOTE]

על מה? צריכת זנות עדיין חוקית, הצעת זנות לא חוקית שלא לדבר על שדידה.

מחפשת תמיכה טוטאל צאט

8
חרמן 123 אתה מוזמן בכייף לנסות לפגוש את הבחורה אתן לך בכייף את המספר שלה על מנת שתוכל לבדוק את רמת האמינות שליhkye-כשהבנתי שזה עוקץ אמרתי לה להחזיר את הכסף, היא אכן החזירה כשאחזתי את הנייד ואמרתי שאצלצל למשטרה... אח"כ היא אמרה שהיא תגיד שנגעתי בה בכח למרות שאפילו לא לחצתי לה יד, כשבאתי לצאת התחילה לצעוק הצילו ותאמין לי שאני לא מאחל לשונאים שלי לעבור מה שעברתי באותו היום... למזלי הרב עוד הצלחתי להציל את הכסף, ויותר חשוב את עצמי מתסבוכת מיותרת!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”