כ מצלמה מהכתום- 600 שח לשעה והתפוצצות בפנים - סקס אדיר

מצלמה מהכתום- 600 שח לשעה והתפוצצות בפנים

1
החלפת טלפונים בכתום
לאחר תיאום קצר מפנה ליד בית הכנסת הגדול בתל אביב. פותחת את הדלת כוסית אמיתית 175 ס"מ שיער אדום שזופה ורזה בת כ 35.
שואלת אותי אם בא לי לעשן איתה סיגריה במרפסת ולתאם ציפיות. מאוד נחמדה ושירותית. סיכמנו 600 שח לשעה עם התפוצצות בפנים שלה.
היא ישבה במרפסת עם כל הציצים בחוץ. ציצי סיליקון מתאים בול למבנה הגוף שלה.
נכנסנו פנימה והורדתי את הבגדים והיא את המעט שהיה עליה. נשכבה על הגב והתחילה לגנוח ולגעת בעצמה, תוך כדי שהיא מבקשת שאצטרך. התחלתי ללטף אותה ולגעת בה בכל מקום בגוף. היא נשכבה על הגב ושמטה את הראש שלה בקצה המיטה. היא סימנה לי להכניס את הזין לפה שלה. קיבלתי מציצת גרון עמוק חשופה במשך עשרים דקות עד שהתפוצצו לה בפנים ישר בעיניים ובלחיים. היא לא חיכתה ואת מה שנשאר על הזין היא מצצה ובלעה הכל, ניקתה לי את הזין עד שהוא הפסיק לטפטף.
מנוחה קצרה מקלחת קצרה, סיגריה ולשלב הבא.
מציצה קלה תוך כדי שהיא מעשה מקומות בגוף להגברת הזיקפה תוך כמה שניות העמידה לי אותו כאילו לא גמרתי לפני רגע. הלבשה זריזה ולמלאכה..
הזיון היה זיון קשוח מאוד, עם כל צרחה שלה כאילו היא מבקשת עוד יותר חזק ויותר קשוח. הרגליים שלה נשארו הפיסוק למעלה (הבחורה בכושר טוב)
אני מבין שאני הולך לגמור ומעביר אותה לדוגי. גם בדוגי הורידה והרימה את התחת שלה כדי שאדחוף לשם אצבע.
נגיעה קלה בחור של התחת שלה והשפרצתי בתוך הקונדום.

מראה 8
דיסקרטיות 9
מחיר יקר
נשיקות ליטופים על אמת
ריח טוב
זיון מוצלח בתל אביב

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”