כ נ-פ-י-ל-ה באשקלון.. ראו הוזהרתם+!! - סקס אדיר

נ-פ-י-ל-ה באשקלון.. ראו הוזהרתם+!!

1
לאחר ערב נחמד של בילוי עם חברים באחד מהפאבים בעיר החלטתי לבקר במקום שכבר הייתי בו פעם אחת, מפרסמים פה באתר מספר נגמר ב4106 כנראה שהחרמנות וכמות אלכוהול מינימלית שהייתה בדם גברו על כל חוקי ההיגיון והחלטתי לחזור לתקתוקייה המוכרת ברחוב יפה נוף 23 המפורסם, פקידה אומרת עד חצי שעה 200 שח, בחורה בת 27, ישראלית, שווה... הסכמתי והגעתי.. הפקידה מבקשת לעלות דלת עם פרפרים, פותחת הבחורה הנל. חוץ משיער שחור שום דבר לא עונה על התיאור, כרס מגעילה, ציצים גדולים אבל נפולים, פרצוף של מכשפה. הבחורה קודם כל אומרת לי שתכלס זה 200 שח לרבע שעה כי אף אחד לא מחזיק יותר... שוב חוקי ההיגיון כבר אמרנו?? מוציא 200 כמו אדיוט מתפשט ומתחילים חרמונים בעמידה. מציצה שלה בערך דקה, דוגי אגרסיבי בעמידה, מסיונרית, קאובואית, קצת מביאה לי ביד, וחוזר לדוגי.
עכשיו התפנית.. אני לא בחור אגרסיבי, אפילו מאוד עדין הייתי אומר. היא טענה שאני לא מזיין, אלא מרביץ.. אולי היא רגילה שמכניסים לה רק את הכיפה, אני אוהב להרגיש הכל בפנים ומהר.
קיצר כיבתה אותי, פשוט הורדתי את הקונדום התלבשתי, תוך שהיא מנסה לשכנע להישאר ומהר זה התחלף באיומים שלה כלפיי.. כמובן שלא התייחסתי פשוט רציתי לעוף משם, הןרידה לי אותו לחצי התורן בשנייה.
לסיכום. מראה- 2 אישה מכוערת, קוראים לה שרון ממליץ להתרחק.
ביצועים- 3 מציצה נחמדה וחזקה, לא יודעת בשיט לרכב, כבדה בתנועות, כמו בול עץ
דיסקרטיות- 5
שירותיות- 0 אם יש פחות אז פחות. פרצוף של מכשפה, סיכוי גדול שאם אתה לא גומר ב3 דקות היא תתחיל לעקם פרצוף.

לעולם לא אחזור+!+
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”