כ מאמא מיה , איזה קטסטרוף - סקס אדיר

מאמא מיה , איזה קטסטרוף

1
הגיעה קוריאנית חדשה לארץ בשם מיה שחשקה נפשי לדגום עקב היותה אישה אקזוטית מהמזרח הרחוק שהבטיחה נסים ונפלאות במודעה.
כבר בציטוט איתה הייתה לי תחושה לא טובה של יותר מדי ענייניות . כשנכנסתי לחדרה ראיתי שהחדר מבולגן מגבות ודברים זרוקים בכל מקום ואז נדלקה נורית אזהרה נוספת אך לא שעיתי לה בגלל שרציתי לחוות את המזרח הרחוק.
נתנה לי מגבת בגודל של מפית להתקלח.
לא יודע אם זה האופי הקוריאני או שיש לה אספרגר קל, היא לא הפגינה שום רגש וצוטטה בטלפון בכל הזדמנות.
שום סקסיות , לא היה DFK וגם מעט הנשיקות שהרעיפה היו ניקורים כששאלתי על בודי שהובטח אמרה שאין לה שמן ואם הבאתי איתי ואז פתאום גיליתי שה900 ש"ח שהיא דורשת זה עבור סיבוב אחד בלבד.
הבחורה צעירה ונאה אבל יש לה אפס תודעת שירות, אפס סקסיות. לא זכור לי שנתקלתי במישהי גרועה ממנה.
באותו רגע נמאס לי ממנה קיבלתי מחצית מכספי ויצאתי עם הרגשה של הקלה.
אם אתה צעיר וחטוב (אני רק חטוב) יתכן ותקבל ממנה שירות טוב אבל גם אז אני בספק.

מספרה מסתיים ב9663
אם היא מייצגת את נשות קוריאה , אין מה לחפש שם.

מאמא מיה , איזה קטסטרוף

4
חבר תודה רבה לך ! הצלת אותי מנפילה נוספת. שוקל ללכת אליה כבר כמה שבועות, לאחר הסתכלות באינסטגרם שלה מדובר בקזחית או משהו בסגנון שעשתה ניתוחים פלסטיים!!! הייתי בהלם שדבר כזה בכלל קורה, ניתוח פלסטי ע"מ להראות יותר אסיאתית+ היא משקרת שהיא מקוריאה... אבל כנראה שזה מביא קליינטים.

באינסטגרם שהיא מפרסמת ניתן לראות תמונות שלה לפני הניתוחים ממש בסוף העמוד+ פוסטים בערבית.

הישמרו.

מאמא מיה , איזה קטסטרוף

9
[QUOTE=חמש תלתן]למה לנסות להיראות כמו קוריאנית?
מה הריגוש הגדול בקוריאניות?
מישהו יכול להסביר?

[/QUOTE]

מה הריגוש בבלונדיניות? שחורות? לכל מראה יש ביקוש, מניח שגם לאסיאתיות. מה גם שלא נראה שיש הרבה כאלה בשוק הזנות, בטח לא הישראלי וגם לא העולמי (לא נתקלתי בטיול שלי אפילו באחת).

מאמא מיה , איזה קטסטרוף

10
[QUOTE=אוהב סקס 23] מה הריגוש בבלונדיניות? שחורות? לכל מראה יש ביקוש, מניח שגם לאסיאתיות. מה גם שלא נראה שיש הרבה כאלה בשוק הזנות, בטח לא הישראלי וגם לא העולמי (לא נתקלתי בטיול שלי אפילו באחת).
[/QUOTE]

עד כדי לישות ניתוחים כדי להיראות קוריאנית?
ושים לב שמדובר ספציפית על לוק קוריאני (לא ידעתי שיש כזה) ולא אסיאתי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”