כ סשה מהלבן - נפילה - סקס אדיר

סשה מהלבן - נפילה

1
סשה 2 (כי יש עוד אחת יותר ותיקה) מתל אביב, לבן, מספר מסתיים ב-4856.

מתארת את עצמה כמתוקה ומצחיקה. זה התאים לחיוכים בתמונות ששלחה והתאןם לי מישהי חמודה וזורמת.
במציאות היא נראית פחות טוב. זה לא היה מספיק בשביל להחליט מיד שזה לא מתאים אז נשארתי לצערי.
לזכותה: מדברת אנגלית, די נחמדה, מציצה נעימה.

מבקשת 600 לשעה אבל לוקחת פחות לביקור מקוצר. היא ממש לא ברמה של 600. גם לא 500 לשעה. (כתבתי במקור שהיא רוצה 500 לשעה אז אני מתקן עכשיו).
היא קצת גדולה, לא חטובה, בטן קצת רופסת, היתה קצת דביקה כנראה מזיעה.
לא נמשכתי בכלל. הצטערתי שלא יצאתי מיד איך שנכנסתי. זה פשוט תפס אותי לא מוכן. לא היה ברור לי מיד שהיא לא מושכת כי הפנים היו בסדר איכשהו ולא ראיתי את הגוף שלה. וכשראיתי זה כבר היה בוטה להגיד לה שאני רוצה ללכת כי היא לא נראית טוב.

במבט לאחור לא נראה לי ראוי לבקש ממנה להתפשט לפני שאני מחליט. הייתי פשוט צריך להחליט מראש שאם היא לא מושכת אותי מיד אז ללכת. האמת שגם את זה אני לא יודע איך עושים בצורה נעימה ובלי לפגוע. ולהגיד סתם תירוץ ששכחתי את הכסף או משהו כזה נראה לי עלוב ולא אמין. אם היא היתה מפרסמת תמונות גנובות למשל אז יותר קל להגיד שבאתי בשביל הבחורה מהתמונה ולא אליה. אבל זה לא המקרה. התמונות שלה אולי מלפני כמה שנים כשהיא נראתה יותר טוב.

סשה מהלבן - נפילה

2
יש לי טריק שתמיד עובד גם אחרי שהיא מתפשטת ...
אתה פשוט אומר וואי את רזה מדי בשבילי ... אני אוהב יותר מלאות
ותראה איך לא רק שביטלת אלא אושר מתפשט על פניהן בזמן שהן
מלוות אותך החוצה עם חיוך

סשה מהלבן - נפילה

4
5 תלתן
מצטער שהתאכזבת.
הייתה כאן לפני כשנה וחצי.
כתבתי עליה אז
=https://www.forumsexadir1.com/forum_posts.asp?TID=57281&KW
גם אז הייתה לך הערה בקשר לאיך שהיא נראית
בעיני נראית טוב. גם הביקורים שלי אצלה היו מוצלחים
נהינתי אז וגם עכשיו.
בעיני מומלצת.

סשה מהלבן - נפילה

5
דוידי,

תודה על הקישור. מי שרוצה להשתמש בו צריך לוותר על הסימן "=" האחרון. הוא מיותר.

אז לא פגשתי אותה ורק אמרתי שאני לא מאמין שהיא נראית בדיוק כמו בתמונות כי התמונות נראו לי תמונות סטודיו ששופצו בפוטושופ. הרבה בחורות עושות את זה.

אני שמח שכתבת את דעתך השונה משלי. היא בחורה נחמדה ומגיע לה לפגוש גברים שהיא מוצאת חן בעיניהם ושיהיה כיף לשני הצדדים. אני בעד לנסות למסור תיאור אובייקטיבי ככל האפשר של הבחורה, השירות, והתנאים ולהוסיף התייחסות סובייקטיבית שטבעי שתהיה שונה.

סשה מהלבן - נפילה

6
לא צעירה
לא יפה (סנטר כפול)
מלאה
מגודלת
תחת רחב
אחרי מסע שכנועים מסכימה ל-500 שעה, אבל תוספת 100 לחלב אב. בכל מקרה השתמשתי בזה רק כתירוץ כדי לצאת: אולי אם היא היתה משלמת לי הייתי נשאר.
עדות נוספת לכך שבכל הנוגע לזנות - אנחנו מקרה אבוד
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”