כ נשכבתי על הגדר.. או החומה.. - סקס אדיר

נשכבתי על הגדר.. או החומה..

1
דיווח לחובבי השמנות בלבד(אני לא מאלה), מי שבעניין הרזות בשוק אין פה שום דבר שיעזור לכם בחיפוש אחר הזונה המושלמת..
אז ככה לאחר 3 ימים של שיחות בוואטסאפ והשארת רושם טוב החלטתי לדגום את הבחורה, מפרסמת באתר ציצי מספר 2382.
תמונות ששולחת יחסית סבירות אך לא תואמות למציאות, הבחורה אולי 10 קילו יותר ופנים יותר יפות מהתמונות.
קיבלה אותי בחלוק שחור שהסתיר טוב טוב את מה שמתחת, אנגלית טובה, זורמת בשיחה, סגרנו על חצי שעה ב300 ואם יזרום אמרתי לה שאוסיף לה 200 ונשלים לשעה.
התחלנו בנשי2ות קצת חירמונים מלטפת מנשקת נוגעת.. יודעת את העבודה ואפילו די טוב. מציצה טובה ללא חציצה, לא עושה פוזות, זורמת במה שבא לי באמת מפנקת.. אחרי 10 דקות בערך שהיא מוצצת קונדום ומסיונרית, יחסית צרה למטה, אחר כך דוגי והשפרצה לפנים קיבלה באהבה...
לסיכום:
דיסקרטיות-8 בניין מגורים, אך הבחורה מדריכה אותך בדיוק איך להגיע כדי להימנע ממפגשים לא נעימים.
שירותיות- 10 gfe ברמה גבוהה וואלה רק בגלל השירות הייתי שוקל לחזור אליה.
ביצועים- חוץ ממציצה לא הראתה איזה ביצועים מיוחדים, גמישה מאוד למי שאוהב..
מראה- לטעמי פניות נחמדות, אין כמעט חזה, תחת גדול אבל מעוצב כזה, למטה קוצים, לא חלקה, שפתיים בשרניות..

מחיר 300/500 אין מיקוח.. לגבי אקסטרות, אם אתה בחור צעיר, נראה טוב, חטוב עם כלי נחמד פלוס היא תיתן לך מה שתבקש..נתנה הרגשה שנהנתה הסכימה בספונטניות לגמירה על הפנים וגם לאנלי למרות שרשמה בהודעות שלא..

מי שאוהב שמנות לדעתי זאת הבחורה המושלמת מי שלא בכיוון להתרחק!! אם הייתי בקטגוריה הייתי חוזר..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”