כ game over - דף 5 - סקס אדיר

game over

42
שבוע טוב לכל חברי הפורום,
מצאתי צדיק נוסף: העיתונאי בן דרור ימיני! הוא כתב במוסף של שבת על אישור חוק ההפללה, וציין את הטמטום שבו ואת כל המחקרים שהראו נתונים חד משמעיים: התוצאות היו גרועות עבור כולם.
ולגבי מפלגת זהות: לפני הבחירות פייגלין המלך מקיים פריימריז פתוחים לכל העם! חשוב להשתתף ולבחור ברונית דרור!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

game over

46
להרבה חברים נשואים לא בטוח ומחשיד להתקין את האפליקציה 1.1.1.1 בנייד.
בלינק הזה מסבירים איך להשתמש ב DNS 1.1.1.1 ב windows
https://www.techwibe.com/change-dns-to-1-1-1-1-in-windows-10-full-guide/

כדאי גם לפרסם ב telegram בנוסף.
בינתיים כל הכבוד לאדמין שהתגבר על החסימה על ידי מעבר לכתובת sexadir8.com
הצלחה שלך היא הצלחה שלנו.
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

47
[QUOTE=administrator]רק שתדעו - אם אינכם מצליחים להיכנס לאתרים חסומים

ניתן בקלות להיכנס באמצעות אפליקציה https://1.1.1.1/[/QUOTE]

זה בחינם - ב-Windows זה רק הגדרה והאפליקציה באנדרויד ללא עלות.
לפי מה שהם כותבים על עצמם זה נשמע טוב. מהיר, חינם, פרטי. אבל אני לא מבין מה האינטרס שלהם.
הם אומרים שהאתרים משלמים להם אז הגולשים לא צריכים לשלם. לא הבנתי. ואם אתר לא משלם להם אז אי אפשר להגיע אליו דרכם? אם ככה אז זה גרוע. זאת אומרת שהם לא יכולים לעבוד רק עם מי שמשלם להם. לכן אני אומר שאני לא מבין את המוטיבציה שלהם.

game over

48
רק שתדעו שביבי הפעיל משמעת קואליציונית לחוק זה - כלומר כל שרי הממשלה היו חייבים לבחור ע"פ הנחייתו (כמו רוב החוקים בזמן שהוא ראש ממשלה) - אין אופוזיציה - החוק עבר אך ורק ע"י הליכוד והקואליציה שבחרתם ותבחרו שוב ... בהצלחה לכם .
אני הייתי באוקראינה , בודפשט , בולגריה והמצב שם מדהים! . בודפשט 200 ש"ח פצצות . אתרים עם 95% תמונות אמתיות ומבחר של 3800 בחורות עם פידבקים אמתיים וניקוד , אפשרות לחפש כל שירות . חבל"ז .
באוקראינה הבחורות היפות בעולם . מצאתי בחורה בת 24 רזה מדהימה - עושה הכל באהבה 230 ש"ח 1.5-2 שעות . נפגשנו כל יום .טיסה כ 100$ לשני הכיוונים .
הבאסא שאי שפשר לקפוץ בסוף יום עבודה לשעה של כיף .. חייבים שבוע כייף ובגילי קשה לי כל יום 3 בחורות .. אחרי 3 ימים אני יורד ל2 ביום ואז אחת .. זה גומר אותי ...

game over

49
[QUOTE=rod] רק שתדעו שביבי הפעיל משמעת קואליציונית לחוק זה - כלומר כל שרי הממשלה היו חייבים לבחור ע"פ הנחייתו (כמו רוב החוקים בזמן שהוא ראש ממשלה) - אין אופוזיציה - החוק עבר אך ורק ע"י הליכוד והקואליציה שבחרתם ותבחרו שוב ... ...
[/QUOTE]

צודק 100%.
אבל הרבה חברים כבר מבינים שהליכוד דופק אותם. הוא מפקיר את זכויותנו ומתחנף לפמינאציות ולדתיים.
בחירות הבאות מצביעים זהות. יש תקווה שפייגלין ורונית דרור ישמרו על זכויותנו.
אם רק נאמין ביכולתנו לשנות נעשה ובעזרת השם נצליח.
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

50
גם אני נרשמתי כמצביע לזהות בפריימריז.
זה קלי קלות. אין בזה שום סיכון.
וזו הדרך לשמור על זכויותנו. לבחור ברונית דרור.

חברה חוק ההפללה זו רק ההתחלה.
אחרי שהוא יכנס לתוקף יהיה לחץ עצום של הפמינאציות על המשטרה
לאכוף אותו בצורה משמעותית.
אחרי זה הם ילחצו להחמיר עם הענישה.
חברה אם לא נשמור על הזכויות שלנו הן פשוט התעללו בנו שחבל על הזמן.
תנו את הקול שלכם לרונית דרור
ובבחירות הצביעו זהות!!!!!!
תעשה טוב תרגיש טוב

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”