מפרסמת בלבן תחת השם אנה, מספר נגמר ב1709.מדברים בוואצאפ, שולחת תמונות, עונה על שאלות בנוגע לתפריט ותוך שעה אצלה.
פותחת את הדלת הבחורה שתואמת לתמונות ששלחה אפילו עם אותם הבגדים, נראה שאנגלית לא הצד החזק שלה, אז לא פיתחתי איתה שיחות עומק יותר מידי.
לשים לב!!!!! לבחורה אין אופצייה של חצי שעה!! אך ורק שעה.אני לא שמתי לב. אמנם הגעתי עם 500 בכיס אבל הוצאתי 350 כי רציתי חצי שעה והיא הסבירה לי שזה לא אופצייה, אז שיחקתי אותה מטומטם שלפתי לה עוד 50 בטענה שזה מה שיש לי, הסכימה.
הדירה קטנה, קצת ריח של סיגריות, מעשנת בתוך הבית, אני לא מעשן אז קצת הפריע לי, חוץ מזה סבבה.
מקלחת זריזה, מציצה ללא חציצה, דוגי, מסיונרית וסיום מרעיד... מולטי אורגזמה שלה , והשפרצה לקונדום שלי, לא נתנה לי להוציא עד שעבר לה..
בפעם השנייה מציצה ארוכה כ10 דקות, רכיבה עליי, גמירה שלה, והשפרצה לפה.
לסיכום:
דיסקרטיות- 10- רחוב פינתי בבת ים, מצאתי חנייה תוך שנייה.
ביצועים- 6- נותנת קונטרות סבבה בסקס, ולא חזקה בלרכוב, מציצה נחמדה מינוס, לא מעמיקה, מידי פעם מרגישים שיניים, אבל גומרת יותר מהר ממך זה בטוח.
שירותיות- 9- הכל הולך חוץ מאנאלי, גמירה לפה או לפנים ללא תשלום נוסף, זורמת על כל תנוחה שתרצה, לא מתלוננת, עושה הכל עם חיוך ק תזכירו לה להדליק דוד :)
מראה- 6 - נראית 35 פלוס, רזה אך עם בטן מעט רופסת לא משהו מורגש, יחסית גבוהה, נקייה למטה, אך כל המראה שם היה לי קצת מוזר. שפתיים של המנוע רופפות כאלה לא משהו שעשה לי את זה..ציצי שקיות שוקו מרוקנות, פטמות במבה נוגט, יש הרבה יותר כוסיות ממנה אך גם הרבה פחות.
סך הכל חוויה נחמדה,במחיר שלא קיים כיום- 400 לשעה! מתאימה לקבלני הריסות, אך גם לחברה עדינים, בעיקר למי שמחפש שירות קטלני על חשבון ביצועים ומראה. אני אישית מעדיף לחפש כל פעם יעד חדש, אבל גם אם לא, כנאה שלא הייתי חוזר, אולי רק אם היה לי דחף להשפריץ למישהי על הפנים.. זיינו ותהנו
אנה מהלבן בת ים
2הייתי עם אנה - מומלצת מאוד . בת 35 נחמדה מאוד ורוצה מאוד לתת שירות טוב . לטעמי היא סקסית מאוד , אחלה גוף . יש לה 2 חסרונות : חזה על הפנים כפי שנרשם כבר, וחור תחת שעיר ולא יפה .
שירות : מוכנה להגשים פנטזיות...אפשר לזרום איתה לסקס אגרסיבי מאוד , מציצה סבירה קשה לה למצוץ עמוק .
היא אחת שאם כיף לה איתך היא תעשה הכול בשבילך . לא הייתה איתה כימיה מצויינת והיינו כמה שעות .
500 לשעה . אחת החמודות והמומלצות בתקופה האחרונה
טלפון מסתיים ב 1709
אנה מהלבן בת ים
3גם אני הייתי עם הבחורה - מסכים עם כל הנאמר.
כרגיל בבת ים - מדובר בדירה מחולקת אז צריך לתאם עם הבחורה שתמתין בדלת החיצונית.
היא מחכה באותה שמלה צהובה שהיא לובשת בתמונות שהיא שולחת (היא לא שולחת תמונות של הפנים - ולא סתם...
)

חוויה בינונית במובן הטוב של המילה - היא נותנת תחושה שהיא בענין ונהנית, לדעתי הבחורה מקצוענית ופשוט יודעת את המלאכה ומה גורם לנו להרגיש טוב ולגמור מהר.
יש בדירה מספר מראות - דבר שיכול להוסיף לסקס
יש שם איזו בעיה עם החור האחורי - אולי זה טחורים - לא סגור על זה, אני פשוט עדיין לא סיימתי את ההתמחות בפרוקטולוגיה (נשאר לי עוד סמינריון אחד
).

בגדול כמו לזיין את השכנה המילפית - היא לא הכי כוסית אבל אחלה.
דיי יקר למען האמת - אולי לפעם אחת זה סבבה. לא בטוח שאחזור.