כ יוליה - תל אביב - 6910 - סקס אדיר

יוליה - תל אביב - 6910

1

יוליה מפרסמת רק בטלגרם, מדברת עברית והתקשורת טובה.

שולחת תמונות אמיתיות לגמרי, אומרת שהיא בת 28, אבל סביר יותר תחילת שלושים, 160 בגובה, די רזונת, מטופחת ומגולחת, שדיים מסולקנים אבל בצורה לא ככ מוצלחת. לדעתי סה"כ די נאה, אבל הכל עניין של טעם.

מציעה בתפריט הכל מלבד אנאלי כולל נשיקות, מציצה לא חצוצה וצריכת חלבונים, במחיר שלא רואים לאחרונה: 400 שח לשעה (או 300 לחצי).

ממוקמת בצפון הישן של תל אביב, יש חניון ממש קרוב, אבל עדיף לבדוק את המיקום מראש אחרת גם תחנו רחוק וגם תשלמו ביוקר - כמו שקרה לי.

ייבוש אופנתי של 15 דק - לא נורא.

סה"כ די דיסקרטי, בניין קטן ברחוב צדדי, דירה מחולקת רגילה ונעימה הכל לפי הספר.

יוליה עצמה נחמדה וחייכנית, לא מתקתקת בכלל, משתדלת לרצות וזורמת לכל בקשה: נשיקות ומזמוזים (הפטמות שלה עומדות כמו מסמרים!), מציצה מצויינת ומושקעת, זיון בכל כיוון עם קונטרות טובות, מסג' חובבני אבל נעים בין לבין. לא התעייפה ולא קיטרה למרות שעבדה שעה נטו.

סה"כ חוויה מוצלחת, ותמורה מצויינת לאגרה - תודות למר הלך-רוח על הפרטים.
שיתוף טלפון בשמחה בפרטי - רק קצת סבלנות כי אני לא מתחבר כל יום.

יוליה - תל אביב - 6910

2
סתם מגעילה זה מה שאני חוויתי ממנה..
נתחיל מזה שגם אותי היא ייבשה למטה חצי שעה ופותחת לי את הדלת בחורה נמוכה וחזה קשה מסילקון ואם שמת לב הפטמות שלה ללא פורפורציה ולא עם כל אחד היא מסכימה גמירה בפה מבחינתי נפילה ושלא נדבר על נשיקות
בקיצור חבל ששילמתי לה 400 שקל במקום זה הייתי מעדיף לקנות זוג נעליים
רושמת שהיא צעירה אבל בפועל תוסיפו לתמונות עוד 10 שנים
הייתי כבר מעדיף להוסיף עוד 100 שקל וללכת לבחורות יותר איכותיות וצעירות ויפות בהרבה ממנה

יוליה - תל אביב - 6910

3

תודה להלך רוח על הטלפון

יוליה מתל אביב דב הוז , הטלפון מסתיים 6910

תיאום פשוט , הגעה לאיזור,,,קחו בחשבון שאין חניה בסביבה.

מקבלת את פניך בחורה חייכנית, חמודה, גוף רזה אבל לא מידי.
יש תפריט של 300/400 ,,,פעם או פעמיים.

יודעת את העבודה.
מוצצת בסדר גמור, מקבלת חלבונים לפה בשימחה.

סקס בסדר, עושה הכל GFE, מתנשקת נאנחת הכל לפי הספר.
יש לה חיוך נחמד, והיא מתנשקת ומלטפת כמו חברה שלך.
עיסוי סביר,,,מאוד מנסה להיות בסדר.

אין הרגשה של תיקתוק, סבלנית ומיקצועית.

מיקלחת טובה ,ובאופן כללי הכל נקי ומסודר.גם הגברת מתקלחת בין לקוח ללקוח.

סכ"ה חוויה טובה , במחיר סביר.

אני נהנתי אבל עם ההסתיגויות שרשומות להלן.

הסתיגויות:

1) החזה שלה סיליקון שנעשה על יד "מנתח בתחנה המרכזית",,,, צריכה תיקון ,,,לא יפה ולא סימטרי.
(במיסיונרי זה פחות מורגש,גם בדוגי, ומכיוון שהיא מתנשקת חופשי, אז זו אופציה לא רעה לקיזוז התופעה)
2) הטלביזיה צורחת ברוסית בסלון , ממליץ לבקש להנמיך אם אתם זקוקים לריכוז.

אחזור.

יוליה - תל אביב - 6910

8
הייתי אצלה, אין הרבה מה להוסיף למה שכבר נאמר פה למעלה.תיאום זריז בלי ייבוש מתחת לבית. היא לא בת 28 אלא 30 פלוס אבל שמורה ומטופחת. ביצועים מרשימים כולל גמירה בפה ומסאז טוב בין לבין. במחיר הזה בהחלט עסקה שווה. היא אמרה שבעוד שבועיים בערך מפסיקה לקבל לקוחות וכנראה פורשת מהתחום. אשתדל מאוד לבקר אותה שוב.

יוליה - תל אביב - 6910

9
[QUOTE=labelo]הייתי אצלה, אין הרבה מה להוסיף למה שכבר נאמר פה למעלה.תיאום זריז בלי ייבוש מתחת לבית. היא לא בת 28 אלא 30 פלוס אבל שמורה ומטופחת. ביצועים מרשימים כולל גמירה בפה ומסאז טוב בין לבין. במחיר הזה בהחלט עסקה שווה. היא אמרה שבעוד שבועיים בערך מפסיקה לקבל לקוחות וכנראה פורשת מהתחום. אשתדל מאוד לבקר אותה שוב.[/QUOTE]

זה עצוב לשמועבכי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”