[QUOTE=labelo]ממליץ לחברים כאן להתרחק מהאתר. הם חסמו אותי בטענה שניסיתי לשדל מישהי לזנות. מצב הזוי כי כמו שנאמר כאן מדובר בפלטפורמה וירטואלית של זנותל לכל דבר, פשוט צביעות. אסכם את העניין כך: מנוי יקר, בחורות מפונקות שחושבות שהן מינימום דוגמניות על ו90 אחוז מהם באות בגישה של "מי אתה בכלל שאתה פונה עלי?" ודורשות סכומים לא הגיונים בעליל. אחרי שאתה שורף כמה שעות טובות ומוצא משהו סביר אז רובן לא ממוקמות ואתה משלם בערך 1000 למפגש וזה יקר לעומת ה600 שדורשות הזונות הרגילות.יש כאן גם אלמנט של סיכון כי מישהי הבריזה לי בדקה האחרונה ולמזלי עדיין לא הספקתי לשלם על החדר. הקש ששבר את גב הגמל זה שזונה בהכחשה שדיווחה עלי למנהל האתר על כך שאני קורא לתמיכה זנות. וכתוצאה מכך חסמו לי את המנוי. נפשתי עם 2 בחורות במחיר של 1000 כולל מיקום ולא היה מי יודע מה. שרפתי על גלישה באתר המון זמן ועצבים על פרחות ישראליות שלא שוות יריקה. אני בטוח שאפשר למצוא גם בחורות יותר שפיות אבל למען האמת לא חושב שזה שווה את הזמן היקר+ מחיר הרבה מעל הממוצע כיום בענף ומנוי שעולה 250 לחודש.עדיף להוסיף עוד 250 וללכת לזונה רגילה בלי כאב ראש ובזבוז זמן בהתכתבויות מיותרות עם נשים מיותרות.[/QUOTE]
צר לי על החוויה שלך באתר, אבל אני חושב שהשוואת מחירים בין זונה "רגילה" (אחת שמתמחרת לפי שעה) לבחורות באתר לא נכונה.
מה שאנחנו מחפשים משתנה מאדם לאדם, וגם אותו אדם יכול לחפש חוויות שונות בזמנים שונים.
אם כל מה שאנחנו רוצים זה 'זיון', אז אפשר לזיין זונת רחוב ב-100 ש"ח, זונה בתקתוקיה ב-300 ש"ח, תיירות בבת ים ב-600-400 ש"ח לחצי שעה עד שעה, נערת ליווי אליך הביתה ב-700-800 ש"ח לשעה, ומפגש של כמה שעות עם בחורה משוגר דדי ב-1000 ש"ח לכמה שעות.
אני לא אוהב זיונים מהירים עם אשה אלמונית שאינני מכיר ולא מכירה אותי. (אם כי אני עושה את זה לפעמים)
כשאתה שוכב עם מישהי שאתה והיא כבר מכירים טוב מאוד אחד את השני, הסקס שונה לגמרי.
זו לא בחורה שמקבלת כמה גברים ביום, אלא לרוב לא יותר משניים בשבוע. הסקס חשוב לבנות שאני נפגש אתן, ולרוב הן גומרות גם במהלך הזיון.
חלק מהבנות נמצאות איתי בקשר מעל שנה, יודעות מה אני אוהב ואני יודע מה הן אוהבות. המפגש הוא לא עם סטופר ביד כמו אצל זונה שעובדת לפי שעה, ולפעמים מפגש באלפייה יכול להמשך גם שש שעות.
אוסף את הבחורה מהבית שלה, נוסעים לארוחה במסעדה טובה, ממשיכים אלי הביתה, מזדיינים בנחת, שותיםמעשנים משהו בסלון ורואים איזה סרט, ושעתיים אחרי המספר הראשון עושים עוד אחד.
מקשקשים קצת וכוס תה לסיום ומקפיץ את הגברת הביתה. לפעמים נפגשים גם סתם לארוחה במסעדה או יוצאים למועדון, ובמקרה כזה אני לא משלם לבחורות אלא רק את החשבון של שנינו.
בדרך כלל אני לוקח את הבנות לצימר רק במפגש הראשון, אח"כ זה אצלי או אצלה בבית. אחרי כמה פעמים כבר אפשר לעשות לילה שלם ביחד, גם כן בדירות הפרטיות שלנו. על זה אני משלם 1500 ש"ח.
אז מה יותר זול? קוויקי עלוב של רבע שעה בתקתוקיה מצחינה ב-300 ש"ח, תיירת בדירה מחולקת בבת ים ב-600 ש"ח לשעה, או מפגש בנחת של שלוש שעות אצלי בבית ב-1000 ש"ח?
זה יוצא 333 ש"ח לשעה... הכי זול שיש כשאתה חושב על זה.
כמובן שאלו חוויות שונות לגמרי, ולהשוות בניהן זה כמו להשוות בין כלב לחתול. דברים שונים לגמרי.
נכון שכדי למצוא מישהי שמתאימה לך ושתהפוך לקבועה לוקח זמן ומאמץ מסויים, ותמיד יהיו גם נפילות או חוויות שלא הצדיקו את האלפייה, אבל בסוף מסתדרים. ואם מצאת מישהי שזורמת וטוב לכם ביחד, הקשר יכול להמשך הרבה זמן. בניגוד לתיירות נניח, שעד שמצאת מישהי שווה היא נעלמת.