כ game over - דף 9 - סקס אדיר

game over

81
גם אני אשים "ז" בקלפי כדי שפייגלין יבטל את חוק ההפללה. אינשאללה שפייגלין יקבל תריסר מנדטים ואיתם גם את תיק הפנים וגם את התיק לבטחון הפנים. ואז יפתח את שערי הארץ. מי ייתן ונחזור לתור הזהב במתחם שונצינו כולל בית המקדש הראשון : מכון ה 101, בית המקדש השני מכון הבננה ובית המקדש השלישי בשונצינו 4. מדיי תשעה באב אני צם ומתאבל על חורבן שלושת בתי המקדש, ומתפלל להקמת בתי המקדש מחדש. בחזון שלי נהיה אור לגויים. בחזון שלי השארקס ייסגר, עובדי ועובדות הארטמיס יחפשו עבודה. החלונות האדומים באמסטרדם יוסבו לדוכני מימכר צ'יפס במיונז. כל עמי העולם יעלו אל בתי המקדש החדשים שיקומו במתחם שונצינו. במהרה בימינו - אמן !!!

game over

82
פייגלין גם יגביר את תפוצת הזנות בישראל, כי הוא מתכוון לבטל את תמיכת המדינה באמהות יחידניות ובשאר הנזקקים. איזה חיים נעשה עם פייגלין, נזיין כמו שפנים ונלך להקריב גדיים בבית המקדש. תענוג!
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

game over

83
[QUOTE=מדווח המין]עם פייגלין תלכו למקווה ותזיינו רק את אשתכם דרך חור
בסדין. אתם מסטולים עד כדי להצביע בעדו. המצע שלו זה מסך עשן מלא סתירות,
אבל ברור שמדובר בשמרן ודתי קיצוני.

[/QUOTE]

[QUOTE=מדווח המין]פייגלין משיחי ברמות גבוהות. אין סיכוי
שהמצב בתחום הזונות ישתפר אם יכנס לכנסת. להיפך, המצע שלו מפורט אבל בסופו
של דבר מדובר ברצון למדינת הלכה.

[/QUOTE]
החבר מדווח המין

כבר
דיברנו על זה כאן די והותר. מוזמן לקרוא בתגובות קודמות שלי בשרשור זה
ניתוח מעמיק יותר. ויודע מה? גם אם מוציאים את התנגדותו של פייגלין לחוק
ההפללה(ראש המפלגה היחיד שמתנגד לחוק הזה בגלוי!!! ואף התקוטט עם פמיניסטיות בפייס שלו על כך)
בניגוד לאחרים - יש לו מצע מפורט בכל התחומים שאותו פיתח וגיבש במשך 20
שנות עשייה פוליטית. להבדיל מזורקי סיסמאות למיניהם בתקשורת אני דווקא כן קראתי
והתעמקתי במצע שלו. לא קראתי את הספר אלא את הגירסה המקוצרת באתר של זהות. רק אציין(שוב) שאינני פעיל בזהות, מעולם לא הייתי פעיל בה או בכל מפלגה אחרת, ובגדול פוליטיקה לא מעניינת לי את קצה הכיפה של הזין.

לומר
שאני מסכים עם כל מה שכתוב שם? ממש לא. יש חסרונות(למשל: הויתור על תוספת
התקציב האמריקאית לביטחון שגורמת - לדבריו - לתלות של ישראל בארה"ב ועוד דברים),
אבל כשהתעמקתי במצע הבנתי שיש יותר יתרונות מחסרונותמוחא כפייה.
וחוץ
מזה, למי כן תצביע? לכחול לבן(יש עתיד)? מרצ? הימין החדש? ליכוד? אולי שכחת
אבל חכי"ם מכל המפלגות האלה תמכו וקידמו - גם אם בהסכמה שבשתיקה מפחד
הפמיניסטיות - את החוק הזה. אז תצביע שוב למי שדפק אותך?!מבולבלOuch אדם חכם
מכולנו(אלברט איינשטיין) אמר פעם:"טירוף הוא לבצע את אותה פעולה שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות".

לגבי מדינת הלכה - בוא נעשה סדר פעם אחת ולתמיד. בדקתי את העניין. ומה שפייגלין אומר זה פשוט קיבוע המצב הקיים בחוק. למה הכוונה? מוסדות המדינה הרשמיים(כמו משרדי הממשלה למשל) לא עובדים בשבת מאז קום המדינה. זה המצב דה פקטו כיום גם אם הוא לא מעוגן בחוק.
מה אומר פייגלין? לעגן בחוק מצב קיים. שיום שבת יהיה יום המנוחה הרשמי של
המוסדות הרשמיים בלבד במדינת ישראל. כל השאר - עסקים פרטיים, חברות פרטיות וכ'ו
שיעשו מה שבא להם בשבת. הוא גם בעד ביטול חוק המרכולים המטומטם ובכלל בעד הפרדת דת ומדינה(מאוד מפורט במצע שלו). איך זה מסתדר עם מדינת הלכה?

לגבי
בית המקדש - פייגלין בעצמו אומר שוב ושוב כשנשאל על כך שמדובר בחלום
שממילא לא ישים כרגע, ושאין לו שום כוונה להעביר את זה במחטף קואליציוני או
משהו בסגנון. ותכל'ס, גם אם יהיו לו 20 מנדטים אין סיכוי שיקים בית מקדש
שלישי. כוונתו הייתה יותר לשאיפה רוחנית שמתבטאת
ברצון לבית המקדש. כאמור - סוג של חלום. במציאות? לא יקרה.

כמו שכבר אמרנו כאן שוב ושוב - אין שום ראש מפלגה אחר שמתנגד בגלוי לחוק הזה ואף חוטף בפייס שלו על כך מהפמיניסטיות(ועונה להן באלגנטיות וללא מוראמוחא כפייה).
האם הכל מושלם בו ובמצע שלו? ממש לא. אבל הוא היחיד שמתנגד בגלוי לחוק
וכמו שכבר כתבתי במס' הזדמנויות הכוונה היא להכניס לכנסת מישהו שייתן סופסוף
קונטרה למקהלה הצפון-קוראנית של הפמיניסטיות בדמות דעה שונה, מעמיקה
ומורכבת מכל הבולשיט הרדוד והקלישאתי שלהן. כאן הוא מסביר ממש בקצרה למה
הוא מתנגד לחוק(אחד לאחד כמעט אותן סיבות שאנחנו מתנגדים לו):

https://www.חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם/Zehutliberals/videos/vb.1688385221435329/1718684368242037/?type=2&theater

וכאן הוא מתעמת עם פמיניסטית ממוצעת על רקע התנגדותו לחוק וחוטף אינספור נאצות מפמיניסטיות דוחות בתגובה לסרטון:

https://www.חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם/MFeiglin/videos/vb.230709873674802/1847162152029558/?type=2&theater

אבל
יודע מה? תמצא לי ראש מפלגה אחר שמתנגד *בגלוי* לחוק הזה ואנוכי מתחייב
להצביע לו
Approve
. אחסוך לך את הבדיקה - לא תמצא אחד כזה!!! רק פייגלין מתנגד לו
בגלוי ולא פוחד לעמוד על דעתו ולחטוף על כך. לכן קורא פה(שוב) לכולם להצביע עבורו. שימו את הפתק 'ז' (בקלפי) וכולנו נשים
זין(תרתי משמע) אחד גדול על כל השרמוטות שנכנסות לנו לחיים!!!Evil Smileפצצה

[QUOTE=חמש תלתן]למי שחושב להצביע עבורו בגלל
האמירות שלו על חוק הזנות כדאי לקרוא כתבה קצרה עליו שפורסמה היום ב-ynet.
מספרים שם שהוא מציג את עצמו כאביר החירות עבור כולם. אבל זה רק כמעט כולם
כי זה לא כולל להט"ב, חד הוריות, מחנה השלום, לא יהודים, נזקקים, וחולים.

[/QUOTE]
לחבר חמש תלתן

אבא שלי אמר לי פעם:"אם שופט בביה"ש מחליט החלטה ששני הצדדים לא מרוצים ממנה כנראה שהחליט נכון".

למה
הכוונה? אם פייגלין מותקף הן מימין(יהדות התורה) והן משמאל(מרצ) כנראה
שהוא עושה משהו נכון. או שפשוט גונב להם מצביעים(יותר הגיוני)צחוקקריצה. כי הוא היחיד שמתייחס לאינטיליגנציה של מצביעיו הפוטנציאליים ולא מדבר אליהם בסיסמאות רדודות כאילו מדובר בעדר מטומטמים.

אגב,
אצל זהות באמת יש מצביעים מכל גווני הקשת הפוליטית. החל ממצביעי הבית
היהודי ועד מרצ. ועזוב את המאמר שציטטת. לא הייתי מתייחס יותר מדי ברצינות
למאמר מטעם ארגון מולד. בטח בלחץ שפייגלין "גונב" להם מצביעים ממרצ והעבודהצחוקקריצה.

[QUOTE=אנטיפסטי]מקווה מאוד שיכנס בגדול עים הרבה מנדטים[ 6-8 ]ויחזיר לוועדה את החוק המזורגג הזה או לא יאפשר תקצוב לאכיפתו בקדנציה הקרובה עד ביטולו או הפיכת הזנות לחוקית במקומו. [/QUOTE]
פייגלין כבר הודיע שידרוש את משרד האוצר ובאמצעותו יוכל לייבש/לגנוז את החוק המטומטם הזה בכך שלא יעביר לו תקציב. אבל בוא נהיה ריאליים: עם 4-5 מנדטים קשה לי לראות אותו מקבל תיק בכיר כזה. עם 7-8 מנדטים כבר יש סיכוי טוב יותרחיוך. לכן קורא שוב לכולם להצביע זהות!!! הפתק 'ז' בקלפי.
zooz

game over

84
לקסר,

מה שכתבת על הארגון מולד לא יכול להיות נכון. זאת לא מפלגה ואף אחד לא יכול לגנוב להם מצביעים כי אין להם כאלה.
הכתבה נראית לי דווקא רצינית יותר מהרבה אחרות. היא מכילה ציטוטים שלו שמראים מה הוא באמת חושב ולא מה הוא מבטיח למצביעים שמתפתים להאמין לו.

זה שהוא רוצה להחליף את מערכת המשפט במשפט העברי (כלומר הדתי) זה לא פחות מטירוף. זה שהוא רוצה להעביר את הר הבית לידי הרבנות הראשית תוך כדי שהוא מחרבן על מדינת ירדן, זה טירוף של פנאת דתי שלא מעניינות אותו ההשלכות הבטחוניות, המדיניות והכלכליות אלא רק המגאלומניה הדתית שלו. זה אדם מסוכן ואלה רק שתי דוגמאות.

הייתי שמח בכל זאת שהוא יהיה בכנסת רק בגלל חוק הזנות המטומטם אבל שיהיה בלי כוח שיכניס אותו לקואליציה כלשהי. אבל במצב הנוכחי של התחרות הצמודה בין הצדדים מי שירוויח זה המפלגות הקטנות (כולל פייגלין אם יכנס לכנסת) שיהוו את לשון המאזניים.

אז עם כל האהדה שלי להתנגדות שלו לחוק הזנות הדבילי אין סיכוי שאני אצביע בשבילו.

game over

85
[QUOTE=חמש תלתן]לקסר,

מה שכתבת על הארגון מולד לא יכול להיות נכון. זאת לא מפלגה ואף אחד לא יכול לגנוב להם מצביעים כי אין להם כאלה.
הכתבה
נראית לי דווקא רצינית יותר מהרבה אחרות. היא מכילה ציטוטים שלו שמראים מה
הוא באמת חושב ולא מה הוא מבטיח למצביעים שמתפתים להאמין לו.[/QUOTE]
לחבר חמש תלתן

תן
לי קצת קרדיט נשמה. אני לא איזה ילד מתלהב שהולך שבי בעיניים עצומות אחרי
רעיונות ליברטאניים מוחלטים, וגם לא איזה סטלן שמתלהב מהלגליזציה שפייגלין מציע. למעשה סמים - קלים וקשים - כלל לא מעניינים אותי.

כאמור קראתי והתעמקתי בגרסה המקוצרת של המצע שלו - בניגוד לכל זורקי הסיסמאות בתקשורת וברשתות - והבנתי שעל אף החסרונות שבו(וכבר כתבתי בתגובתי הקודמת שיש חסרונות), הוא הכי מתאים לי. וכן, זה בעיקר בגלל ההטפה שלו שהמדינה צריכה לצאת לנו מהורידים. הטפה שההתבטאות המעשית שלה היא בלגליזציה וגם בהתנגדותו לחוק ההפללה ודברים נוספים.

בנוגע
למכון מולד - צודק. הם לא מפלגה. אבל גיגול קצר ושיטוט באתר שלהם כבר
יבהיר לך שמדובר באנשים בעלי אוריינטציה שמאלנית מובהקת(אפילו לא טורחים
להסתיר את זה) שתומכים בגלוי במפלגות השמאל כמו מרצ והעבודה. וההתקפות שלהם
על פייגלין - שמשנתו המדינית/ביטחונית נמצאת אי שם בקצה הימני של המפה -
נובעות מהעובדה שהוא "גונב" מצביעים למרצ.

אגב, ראיתי שבתגובתך הקודמת כתבת משהו על יחסו של פייגלין ללהט"ב. אז בוא נסגור פעם אחת ולתמיד את הפינה הזאת: בדקתי גם את זה. פייגלין באופן אישי מתנגד לזוגות חד מיניים וגם - תאמין או לא - מתנגד לזנות עצמה!!!ShockedShockedמבולבל מבולבל?צחוק אין לך על מהחיוך. כי זו בדיוק תפיסתו החברתית - גם אם הוא אישית לא מסכים לתופעה/נטייה כלשהיא אין לו שום זכות לכפות את דעתו על אחרים. והנה לך שוב דוגמאות לאיך מתבטאת בפועל תפיסתו שהמדינה צריכה לצאת לאנשים מהורידים ולהניח להם לחיות את חייהם כרצונם. בפרקטיקה פייגלין מציע שיוויון זכויות מוחלט. כלומר ללהט"ב יהיו בדיוק אותם זכויות כמו לזוגות סטרייטים. לא פחות ולא יותר.

הוא גם מציע להחיל נישואים אזרחיים בארץ. שכל זוג יהיה זכאי להתחתן איך שבא לו. וע"י כך גם לשבור את המונופול של הרבנות על מוסד הנישואים. מכיר עוד דתי חובש כיפה שמציע דבר כזה?!פצצהShocked וזוהי שוב דוגמא מעשית נוספת לאיך תפיסתו החברתית של יציאת הרשויות מחיי הפרט באה
לידי ביטוי בפועל כהפרדת דת ומדינה. אתה חושב שסתם יהדות התורה תוקפים
אותו? כבר כתבתי לך קודם - אם הוא מותקף הן מימין והן משמאל ובוחריו באים
מכל רחבי הקשת הפוליטית אז כנראה שהוא עושה משהו נכון.

באופן אישי אנוכי מחזיק בדעה שלכל אחד הזכות לאהוב את מי שמתחשק לו, לחיות ולנהל את חייו כראות עיניו.

[QUOTE=חמש תלתן]זה שהוא רוצה להחליף את מערכת המשפט במשפט העברי (כלומר הדתי) זה לא פחות מטירוף. זה שהוא רוצה להעביר את הר הבית לידי הרבנות הראשית תוך כדי שהוא מחרבן על מדינת ירדן, זה טירוף של פנאת דתי שלא מעניינות אותו ההשלכות הבטחוניות, המדיניות והכלכליות אלא רק המגאלומניה הדתית שלו. זה אדם מסוכן ואלה רק שתי דוגמאות.[/QUOTE]
כבר כתבתי לך קודם שאנוכי לא מסכים עם כל דבר במצע שלו. ועדיין לדעתי יש יותר יתרונות מחסרונות. מלבד זאת אתה מכיר עוד מפלגה שמכבדת את בוחריה ואת האינטילגנציה שלהם בדמות המצע הכי מפורט ומקיף(כמעט 350 עמודים!!!Shockedמוחא כפייה בספרו של פייגלין שאנוכי קראתי את הגירסה המקוצרת שלו באתר זהות) בנוגע לכל תחומי החיים, במקום לראות בהם עדר מטומטמים שהולכים שבי בעיניים עצומות אחרי סיסמאות רדודות?!

להגיד שהוא מושלם? לא. וגם אני לא מסכים עם כללללל מה שכתוב שם. ועדיין לזהות יש מצע עשיר, מקיף ומפורט פי מיליון מכל הקשקושים של שאר המפלגות גם יחד. הוא פותח במשך 20 שנות עשייה פוליטית, ולדברי פייגלין השתתפו בכתיבתו כ-70 אנשים. תראה לי עוד מפלגה שמחזיקה במשנה כ"כ מקיפה ועשירה כמו זהות. לא תמצא. כי כמו שכתבתי קודם - כולן מתייחסות לבוחריהן כאידיוטים שימושיים שהולכים אוטומטית אחרי כל חצי סיסמה שזורקים להם.

לגופו של עניין: לגבי המשפט העברי - אם הבנתי נכון הכוונה היא יותר לרוח המשפט העברי ולא להחלת המשפט התנ"כי פשוטו כמשמעו. וזה תואם גם את עמדתו של פייגלין לגבי בית המקדש. בכך שמדובר בשאיפה יותר רוחנית מאשר פרקטית. וגם אם הדבר יעשה זה יהיה כי העם ירצה בכך ולא כגחמה של איזה פוליטיקאי במחטף קואליציוני.

לגבי העברת משרדי הממשלה להר הבית - דוגמא נוספת לכך שאנוכי לא מסכים עם כל מה שכתוב במצע. אבל בוא נהיה ריאליים: הסקרים הכי מפרגנים מעניקים לפייגלין 7, אולי 8 מנדטים. אכתוב זאת שוב כדי להיות ברור ככל האפשר: גם עם 20 מנדטים פייגלין לא יוכל לבצע זאת!!!פצצה והוא הראשון שמודה בכך! לכן יעסוק רק בנושאי פנים כמו הלגליזציה וביטול חוק ההפללה המטומטם(וגם ביטול חוק המרכולים ועוד).

ושוב אשאל: למי כן תצביע? להזכירך(שוב) החוק עבר בקידום ותמיכת הבית היהודי, מרצ, יש עתיד והליכוד. רוב התומכים היו בהסכמה שבשתיקה פן יתוייגו ע"י הפמיניסטיות כמיזוגנים/סרסורים/זנאים ועוד שטויות. אחזור פעם נוספת על הצעתי: תראה לי ראש מפלגה אחר שמתנגד בגלוי לחוק הזה ואנוכי מבטיח להצביע לו. אחסוך לך - לא תמצא!!!!פצצה כולם פחדנים-כוסיות שפוחדים פחד מוות מהפמיניסטיותכועסCensored(ומהביוב שהן שופכות מהפה שלהן). כבר דיברנו על כך אינספור פעמים ואחזור על הדברים פעם נוספת: פייגלין הוא ראש המפלגה היחיד שמתנגד בגלוי לחוק ולא חושש להתעמת ולעמוד על דעתו. כל השאר אפסים חסרי חוט שדרהאצבע למטה שרועדות להם הביצים מהפמיניסטיות הדוחותכועס. הכוונה היא להכניס זמירות אחרות לכנסת בעקבות השתלטות השיח הפמיניסטי-רדיקלי על הדיונים שם. לכן קורא שוב לכולם - חברים וצופים פאסיביים - להצביע זהות!!!
zooz

game over

86
גילוי נאות - אני נמצא בצד ההפוך של המפה הפולטית, כלומר חילוני ושמאלני.
בכל זאת, הייתי מצביע לזהות אם הייתי מאמין שיש להם סיכוי ממשי לבטל או לשנות את חוק הפללת לקוחות הזנות.
אבל, וזה אבל גדול, אני לא מאמין שיש סיכוי לכך.
החוק עבר ברוב עצום וללא מתנגדים. אין לחברי הכנסת, הישנים והחדשים, רצון ואומץ לבטל אותו. תמיכה בזנות, בזונות או בלקוחות הוא נושא לא פופולרי שכולם יברחו ממנו כמו מאש.
גם אם יקבל פייגלין 10 מנדטים (או אפילו 20, שזה מעבר כל דימיון) הוא לא יוכל לעשות כלום.
אני גם בספק שהוא ייצא דווקא למלחמה הזאת. מן הסתם יהיו לו נושאים אחרים לעסוק בהם.
כל מה שנשאר לקוות זה שהחוק לא יאכף, והוא יישאר כאות מתה בספר החוקים.
יופיה אינו ידוע

game over

87
נוטה להסכים איתך אחרי שקראתי את המצע המקוצר של זהות https://zehut.org.il/מצע-זהות בכותרת " חירות האזרח ובטחון פנים" עמודה 2 מימין שורה 2 יש 6 סעיפים אפילו הזכות לשאת נשק לכול אזרח כמו בארה"ב[לא עלנו עוד סעיף הזוי] עומדת הרבה לפני חוק ההפללה אבל המשפט "כבוד האדם וחרתו וחופש העיסוק" לא מזכר ואפילו לא ברמז מה שמעיד על סדר עדיפיות דרך אגב רונית דרור היא במקום הרבעי וד"ר אלפר הכלכלן מספר 2 אחרי פייגלין
נ.ב לא מתכוון להצביע לזהות עקב השמטת הסעיף שמראה על פחדנות ברגע האמת להפריח יונים באוויר לא נחשב.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

game over

88
שחררו לי את הססמה בדיוק בזמן...
הרבה שטויות נכתבו פה. אבל הכל מתחיל ונגמר בזה: הוא ליברל אמיתי (לפחות עפ"י המצע וההצהרות שלו). מה שאומר שגם אם הוא חולם להקים את בית המקדש - הוא לא יעשה את זה אלא מתוך חירות (כך שכולם ירצו את זה)
מה שאומר שהוא לא תומך בזנות ורואה בזה מעשה לא מוסרי - אבל הוא לא כופה את הדעה הזאת שלו על אף אחד ונגד חוק שיכפה את הדעה הזאת.
מה שאומר שהוא חושב שצריך להקים מערכת משפט עברי - נוספת על המערכת הקיימת! לא במקום! ושהיא תשפוט אך ורק במקרים בהם שני הצדדים מעוניינים לפנות אליה!
לא מדובר במפלגה עם 20 מנדטים.
אני חושב שמי מאיתנו שלא מצביע לו פשוט יורה לעצמו ברגל. גם אם זהות תשב באופוזיציה, זה יהיה מעולה שלפחות 4 ח"כים יתקעו מקל בעגלת הפמינאציות שהולכת לדרוס את כולנו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

game over

89
[QUOTE=וסקו דה-גמה]גילוי נאות - אני נמצא בצד ההפוך של המפה הפולטית, כלומר חילוני ושמאלני.
בכל זאת, הייתי מצביע לזהות אם הייתי מאמין שיש להם סיכוי ממשי לבטל או לשנות את חוק הפללת לקוחות הזנות.
אבל, וזה אבל גדול, אני לא מאמין שיש סיכוי לכך.
החוק עבר ברוב עצום וללא מתנגדים. אין לחברי הכנסת, הישנים והחדשים, רצון ואומץ לבטל אותו. תמיכה בזנות, בזונות או בלקוחות הוא נושא לא פופולרי שכולם יברחו ממנו כמו מאש.
גם אם יקבל פייגלין 10 מנדטים (או אפילו 20, שזה מעבר כל דימיון) הוא לא יוכל לעשות כלום.[/QUOTE]
בנוגע למשפט הראשון המודגש בירוק - בדיוק בגלל זה אני קורא כאן לכולם שוב ושוב להצביע זהות!!!!פצצה
כי פייגלין הוא היחיד שלא "בורח כמו מאש" מהנושא - יחד עם זאת שהעיסוק בו הוא
לא פופלרי - ומנגח אותו ללא מורא מתגובות הפמיניסטיות המגעילות. ואפשר לראות
זאת בפייס שלו. כמו שאמרתי מיליון פעמים - ראש המפלגה היחיד שמתנגד בגלוי לחוק.

בנוגע
למשפט השני המודגש בירוק - זאת בדיוק הטעות שלך. יש מס' דרכים לגנוז חוק
מלבד לבטלו בהצבעה במליאה. אחת מהם היא לא להעביר לו תקציב. ופה באה שאלת
כוחה, או יותר נכון גודלה של זהות. ככל שלמפלגה הזאת יהיה יותר כוח(מנדטים)
כך פייגלין יוכל לדרוש תיק בכיר יותר. הוא כבר אמר מס' פעמים שמכוון לתיק
האוצר. לא אוהב לצטט את עצמי אבל מצד שני לא אוהב לחזור על דבריי אינסוף
פעמים לכן:

[QUOTE=לקסר]
[QUOTE=אנטיפסטי]מקווה מאוד שיכנס בגדול עים הרבה מנדטים[
6-8 ]ויחזיר לוועדה את החוק המזורגג הזה או לא יאפשר תקצוב לאכיפתו בקדנציה
הקרובה עד ביטולו או הפיכת הזנות לחוקית במקומו. [/QUOTE]
פייגלין
כבר הודיע שידרוש את משרד האוצר ובאמצעותו יוכל לייבש/לגנוז את החוק
המטומטם הזה בכך שלא יעביר לו תקציב. אבל בוא נהיה ריאליים: עם 4-5 מנדטים
קשה לי לראות אותו מקבל תיק בכיר כזה. עם 7-8 מנדטים כבר יש סיכוי טוב יותרחיוך.[/QUOTE]

ומכאן שהכל תלוי בנו - הבוחרים - וכמה כוח ניתן לו בקלפי. הפעם יש לנו הזדמנות
מבלי להתבכיין על מר גורלנו להכניס זמירות אחרות לכנסת שנשלטת ללא עוררין
ע"י השיח הפמיניסטי. ח"כים חסרי חוליות פוחדים פחד מוות לדבר כנגד החוק פן
תישפך עליהם הג'ורה הפמיניסטית הרגילה. פייגלין לא סופר את כל המגעילות האלה. וכמו שכתב החבר החפוז המכני וגם אני בתגובות קודמות: גם אם פייגלין לא יהיה בממשלה הוא לפחות יהווה משקולת-נגד, קול שונה שיאתגר את המקהלה הפמיניסטית שהשתלטה לחלוטין על השיח בכנסת. זו כבר התקדמות.

[QUOTE=אנטיפסטי]נוטה להסכים איתך אחרי שקראתי את המצע המקוצר של זהות https://zehut.org.il/מצע-זהות
בכותרת " חירות האזרח ובטחון פנים" עמודה 2 מימין שורה 2 יש 6 סעיפים
אפילו הזכות לשאת נשק לכול אזרח כמו בארה"ב[לא עלנו עוד סעיף הזוי]
עומדת הרבה לפני חוק ההפללה אבל המשפט "כבוד האדם וחרתו וחופש העיסוק" לא
מזכר ואפילו לא ברמז מה שמעיד על סדר עדיפיות דרך אגב רונית דרור היא
במקום הרבעי וד"ר אלפר הכלכלן מספר 2 אחרי פייגלין
נ.ב לא מתכוון להצביע לזהות עקב השמטת הסעיף שמראה על פחדנות ברגע האמת להפריח יונים באוויר לא נחשב.[/QUOTE]
בפעם המי יודע כמה אחזור ואמר שלא הכל מושלם במצע של זהות ויש שם דברים שאנוכי לא מסכים איתם. אבל לזהות לפחות יש מצע - המקיף והמפורט ביותר מכל המפלגות - שבאמצעותו היא פונה לבוחרים שלה!!! אתה מעדיף את שאר המפלגות שמדברות בסיסמאות חלולות ללא שום תוכן?!

אתם לא משאירים לי ברירה אלא לעשות את השנוא עליי ולצטט את עצמי שוב:

[QUOTE=לקסר]וחוץ
מזה, למי כן תצביע? לכחול לבן(יש עתיד)? מרצ? הימין החדש? ליכוד? אולי שכחת
אבל חכי"ם מכל המפלגות האלה תמכו וקידמו - גם אם בהסכמה שבשתיקה מפחד
הפמיניסטיות - את החוק הזה. אז תצביע שוב למי שדפק אותך?!מבולבלOuch אדם חכם
מכולנו(אלברט איינשטיין) אמר פעם:"טירוף הוא לבצע את אותה פעולה שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות".[/QUOTE]
שתדעו, ההצעה שלי עדיין בתוקף. תביאו לי ראש מפלגה שמתנגד בגלוי לחוק ההפללה ואנוכי מתחייב להצביע לו. ושוב אחזור ואומר - תחסכו מעצמכם את הטרחה כי לא תמצאו אחד כזה!!!!פצצה רק פייגלין מתנגד לו בגלוי ועדיין חוטף על כך מהפמינסטיות. לא מאמינים? כנסו לדף המגעיל שלהן - when he pays. יש שם ציטוטים של הדיונים הפוליטיים כאן בפורום ותראו איך הן נכנסות בו ואף מתנגחות עם פעילי זהות שמנסים להסביר להן כמה החוק הזה הזוי.

אבל יודעים מה? אני מרגיש שאנוכי חוזר על עצמי וסתם טוחן מיםמבולבל. הסימן לכך הוא שהתחלתי לצטט תגובות קודמות שלי. אם יש כאן עדיין כאלו שמעדיפים להצביע שוב ושוב למי שדופקים אותם פעם אחר פעם ולצפות שהפעם זה יהיה שונה - כלומר, שהם לא ידפקו אותם - אז אפנה אותם לאימרה של איינשטיין שמופיעה בירוק בציטוט שלי קצת יותר למעלה.

את כל מה שהיה לי לומר אמרתי. תצביעו שוב לאותם אנשים מאותן מפלגות שדפקו אותכם פעם אחר פעם בתקווה שהפעם זה יהיה שונה, רק כדי להתעורר אחרי הבחירות ולגלות שאותם אנשים ממשיכים לחרבן עליכם ולדפוק אותכם. עדיין יש כאלה שלא השתכנעו? עדיין יש כאלה נאיביים שחיים בסרט שהפעם זה יהיה שונה? שהפעם אותם מפלגות שדפקו אותם אינסוף פעמים יפסיקו לדפוק אותם? נו, מה אומר ומה אדבר... לבריאות.
zooz

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”