כ מעסה צעירה באזור בני ברק - סקס אדיר

מעסה צעירה באזור בני ברק

6
קודם כל זה נמצא בלב שכונה חרדית.. כולם מסביב דוסים.. השותפה שלה יושבת בסלון בזמן שאתם נכנסים.. נכנסים איתה לחדר היא ישר מתפשטת.. התחילה במציצה בלי קונדום.. מוצצת לא רע.. אחרי זה היא רכבה עליי עד הגמירה.. נחנו קצת.. עשתה קצת עיסוי בגב ובכתפיים.. אחרי עשר דקות שוב פעם מציצה ודוגי לגמירה שניה.. יש לה כמה חבילות.. אני לקחתי את החבילה של השעה ב-500 שח שזה כולל נשיקות וכאלה.. בסך הכל היא אחלה ו נסה לרצות.. לאלה שמפנטזים על הבחורה שבתמונה.. צאו מהסרט.. היא כבר לא נראית ככה..

מעסה צעירה באזור בני ברק

10
טוב, אתמול נפגשתי עם עלמת החן.
השירות שלה מעט מבלבל. אפרט.
אותי הכסף פחות מעניין. פחות משנה לי אם לשלם לבחורה 200, 500 או 1,500 .
לי יותר חשוב ה- GFE ו/או בת השכן ו/או פינוק לגוף עם מסג'.
כיוון שהשירות היה מבלבל, אחלק את הדיווח לפי נושאים כדי לעשות סדר גם לעצמי בראש:

דיל:
מורן מציעה דיל של עיסוי, מציצה בלי, זיון עם, וגמור כפי יכולתך: 350 לחצי שעה, 500 לשעה.
הדיל עצמו טוב בהתחשב במצב השוק היום, ובהתחשב בזה שהיא פרטית ולא חלק משום תאגיד.
ציון על הדיל המוצע= 9

תיאום:
אתמול לאחר שראיתי את הפוסט יצרתי קשר עם מורן. לא זמינה טלפונית, אבל היתה זמינה בוואטצאפ. התיאום עצמו היה קל יחסית למרות שהיא שיגעה את המוח כשביקשה תמונה מראש, סירבתי, היא ויתרה, ואז לאחר התכתבות נוספת שוב ביקשה תמונה, שוב סירבתי, שוב הסכימה, ואחר כך שוב ביקשה... היא כנראה בין לקוח ללקוח מתכתבת עם עשרות לקוחות ושוכחת מה היא סיכמה עם כל אחד.
ציונים בקטגוריית תיאום:
זמינות= 8 (בוואטצאפ)
איכות= 4 (בגלל העצבים של להסביר שוב כל פעם מחדש את נושא התמונה, כל 5 דקות היא עונה וכאילו הכרנו הרגע...)

עמידה בלו"ז:
נכון להיום, אין לי יותר מדי זמן חופשי, וכשאני מגיע למישהי בחלון זמן ספציפי, הזמנים מאוד חשובים, לכן אחת שסומכת עלי שאגיע בזמן ומכבדת בחזרה את הזמן שלי מקבלת נקודות זכות.
הגעתי לכתובת שסוכמה עשר דקות לפני השעה שסוכמה, ומורן לא ענתה, לא טלפונית ולא בוואטאפ. לאחר עשרים דקות חזרה ובנונשאלאנט אמרה שתתפנה רק עוד שעה. פשוט קיבלה לקוח אחר!
חיפשתי אלטרנטיבה באיזור במשך חצי שעה כמעט, אך כל הקבועות שזכרתי לטובה וכל אלה שנמצאות בבנק המטרות באיזור לא יכלו בשעה הזו. למזלי חול המועד וחלון הזמנים שלי רחב יותר... אז כבר חיכיתי למורן. כשהגיעה השעה שהיא הבטיחה, היא כתבה בוואטצאפ שעוד 3 דקות היא תכניס אותי, וייבשה אותי עוד 20 דקות...
האמת שב-99% מהמקרים אני פורש עוד בהתחלה שכשמכניסים מישהו אחר על הזמן שלי, במקרה הזה לא חתכתי.
ציון עמידה בזמני התיאום= 0

הבניין נמצא בלב שכונה חרדית בבני ברק. ממש לא דיסקרטי. בטח כשהיא משאירה אותך להתייבש ברכב, ואם אתה לא חרדי ויושב ברכב וממתין, זה גורר מבטים מכל העוברים והשבים שם. לא ממש נעים.
בבניין עצמו כולם חרדים, ורק מהדירה שלה בוקעים צלילי מוזיקה בקולי קולות שמסגירים את זה שזו לא דירה של חרדים :)
מבחינת חניה, יש מסביב בשפע בכחול לבן.
כשנכנסים לדירה יש את החברה המפורסמת שיושבת בסלון באדישות מוחלטת, שזה קטע הזוי, ואז בחדר הביצועים יש מיטה זוגית עם מזרון, ועליו זרוקים מלא קונדומים סגורים שמחכים לשימוש, חומר סיכה, קרם גוף למסג'. סליזי לגמרי. אפילו בתקתוקיות בדר"כ יש איזושהי מגירה או מדף ששמים שם את כל אלה, לא על המזרון.
ציון על המיקום= 3 (וגם זה בזכות החניה הנוחה...)

מראה:
מורן הציגה במודעה תמונות מסויימות, ואף שלחה בוואטצאפ די את אותן תמונות, אולי עם תוספת של 2-3 תמונות נוספות.
התמונות הן אמיתיות, אבל הן היו לפני שהיא החליטה לפשוט על סניף של מוזס.
מורן האמיתית כנראה בלעה את מורן מהתמונות.
הפנים עדיין מאוד יפות, אבל שאר הגוף טפח בלא מעט קילוגרמים נוספים. בגדול, אין לי בעיה עם זה. הייתי עם הרבה פחות יפות ממנה, ואף להיפך, הטעם שלי הוא לא לזיין בובות ברבי, אני דווקא אוהב אותנטיות. הבעיה שלי היתה חוסר השקיפות, שלחה תמונות מסויימות כשבפועל היא רחוקה כמה שנים מהלוק הזה.
כמו שציינתי, עדיין פנים מאוד יפות וחיוך יפה. הגוף יתאים לחובבי מלאות.
ציון מראה = 6 (קיבלה נקודות זכות על הפנים היפות, וירדו לה נקודות על חוסר השקיפות)

רצון מול ביצועים:
אם הייתי צריך לנחש, מורן כנראה עבדה בתיקתוקיה או משהו דומה לזה, ועברה ל Private sector.
לקחתי דיל של שעה, ואמרתי לה מראש שפחות חשוב לי "גמור כפי יכולתך", אלא שהשירות יהיה יסודי ומפנק. האיכות, לא הכמות.
רצון: לאורך רוב הזמן היא היתה סבלנית, מאוד השתדלה לתת את הזמן, מאוד השתדלה שיהיה בסדר.
ביצועים: לאורך כל הסשן חזרו מוטיבים קבועים של שירות תקתוקיות: מציצה זריזה ולא איכותית, לאחר כמה דקות מועטות עוברת לעבודת יד, ואז 50-10... שזה 50 שניות עבודת יד, 10 שניות מציצה, וחוזר חלילה, שזה דבר ידוע בתקתוקיות כשמנסים שתגמור מהר מבלי לשבור את הלסת של הבחורה העובדת. נתנה לי לזיין אותה ב-2 תנוחות עיקריות בהן היא הרגישה יחסית בנוח- מיסיונרית, ומיסיונרית כשהיא מרימה רגליים יותר למעלה.
לא היה קל כי היא שמה חומר סיכה, וכי היא כל הזמן היתה בחרדות שהקונדום מולבש עד הסוף (שזה אחלה שהיא שומרת על הבריאות שלה ושל כולנו, אבל זה מפריע כל רגע בזיון).
גמרתי איתה פעמיים ב-40 דקות שכביכול זה אחלה, אבל הייתי מעדיף פעם אחד עם שירות הרבה יותר יסודי. לאחר הפעם השניה היא די חיפפה אותי (באלגנטיות, לא אמרה בפירוש, אבל סידרה את הסדין, התלבשה, וענתה ללקוח ואמרה לו שהיא מכניסה אותו עוד 5 דקות...). לא שזה שינה לי, אחרי פעמיים זה לא שהייתי עושה איתה עוד משהו ב-17-20 דקות שנותרו, אבל שוב, שקיפות - הגינות.
לגבי המסג' שהיא מציינת במודעה שלה - תוותרו. חבל על הזמן. היא פשוט מורחת עליכם קרם וממשיכה הלאה.

ציונים על הסשן הזה:
רצון = 9
ביצועים = 5

**לסיכום: מורן מאוד נחמדה ומאוד משתדלת, וגם פנים מאוד יפות, אבל איכות השירות היא כמו תקתוקיה, זה כנראה בטבע שלה (יש לאמר שבניגוד לתקתוקיה, היא לא תזרז אתכם ב"נו אתה גומר?" , לפחות לא כרגע).
המלצתי היא - במידה ואתם מחפשים GFE ברמה טובה - זה לא אצלה.
אבל אם אתם מחפשים לפרוק לחץ יחסית זריז אצל מישהי ישראלית עם פנים יפות שגם מאוד משתדלת, אני ממליץ לקחת את הדיל של ה-30 דקות ב-350 ש"ח. רק תכינו לעצמכם בנק מטרות עם עוד 2-3 מטרות לגיבוי באיזור רמת גן, למקרה שהיא תבריז/ תייבש אתכם.
לדעתי אין טעם לקחת איתה את הדיל של ה-שעה/500 כי סביב המחיר הזה כבר יש מגוון אלטרנטיבות, אלא אם אתם משפריצים כמו ממטרה וחשובה לכם מישהי שתאפשר לכם לגמור כמה שאתם רוצים (וזה לא שהיא נימפומנית שתגרום לכם לכמות הגמירות הזו, תצטרכו לאתגר את עצמכם לבד בחלק מהזמן...)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”