רציתי להתאושש אחרי הנפילה שהייתי לי עם ליקה המשוגעת לפני יומיים. אז חיפשתי בכל המקומות האפשריים פיצוי הולם. צדה את עיני המודעה של סוניה, תמונה אמיתית ברקע וגם מה שהיא שולחת. התמונות משקפות את המציאות ועדכניות. תפריט רגיל:600 לשעה 400 לחצי ועוד 200 על חלבונים, לא עושה אנאלי. תיאום זריז, מקבלת במספרים הנמוכים של הירקון ת"א.במעמד המפגש סיכמנו אחרי מומ ארוך יחסית על 100 תוספת לחלבונים.ביצועים: הבחורה יודעת ואוהבת למצוץ, מלקקת ושולקת אשכים במקצועיות.מצליחה להעמיק תוך כדי עושה קולות מחרמנים.היא ירדה במשך 15 דק בכיף ובסבלנות עד הגמירה המיוחלת בפה. לקינוח היא ירקה הכל בחזרה ופשוט ליקקה את התכולה שוב, זה היה מחרמן בטירוף. קצת דיבורים בין לבין, היא מתכוונת להישאר פה עוד חודשיים אחרי שעברה חקירות ועיכובים בנתבג. סיבוב שני החל בליקוקים שלה בכל הגוף כולל רימינג קל(היא פחות מתחברת לעניין) וחזרה למציצה רטובה ועמוקה. כעבור כמה דקות שמנו גןמי ועברנו לרכיבה שלה ואז דוגי עצבני מלווה בפליקים בטוסיק וגמירה שנייה לא איחרה לבוא. היה באמת כיף, בחרה חייכנית שמתחברת לעיסוק ועושה את הכל ברצון וברוח טובה. יש לה תחת מעוצב שנראה טוב בכללי ובדוגי בפרט, עדיין התמונה הזאת לא יוצאת לי מהראש.
היא מפרסמת בעמוד הראשון באתר הלבן, לא מסובך למצוא. אז בבקשה לא להציף לי את המייל.
סוניה לבן 671 המלצה חמה
4הטלפון היה בשרות אסטונית אחרת בשם אניה, ששלחה את אותה ההודעה בדיוק למעט הכתובת. אולי חברות, אולי תאגיד, אולי רנסנס אסטוני.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
סוניה לבן 671 המלצה חמה
5לא ציינת שום דבר לגבי המראה שלה.
נראית נטולת חזה.
זאת עם המספר 671 בסופו מבוגרת, ומוכנה ל-500 לשעה כולל חלב אב (לא נפגשתי איתה)
נראית נטולת חזה.
זאת עם המספר 671 בסופו מבוגרת, ומוכנה ל-500 לשעה כולל חלב אב (לא נפגשתי איתה)
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
סוניה לבן 671 המלצה חמה
6אז ככה
המספר 1271
מפרסמת בתור סוניה האסטונית
מראה סלבי בינוני
חזה אין
פנים נעות אבל האף גדול באופן לא פרופורציונלי
טוסיק והכל יפה
רק לא מגולח, גם הרגליים היו עם קוצים
600 לשעה
הדירה סבבה
מציצה נחמדה אבל לא יותר מזה
לביצים לא ירדה ולא ביקשתי
סקס מטורף בכל התנוחות
הגיינה יש, נשיקות יש, מגבות ומים חמים יש
מה אין? אין וואו.. ולא יהיה בארץ כנראה
אולי הקיץ יביא איתו סנוביות כוסיות
ממליץ? למה לא, כן ממליץ
מזיין והולך
סוניה לבן 671 המלצה חמה
7הייתי.
קודם כל מדובר בתאגיד וזו פקידה בוואטסאפ.
דורשת 200 נוספים לגמירה בפהפנים.
בהתחלה קיללה הרבה (לא הבנתי אם אותי או את הפקידה O.O)
אחרי המספר הראשון נשבר הקרח והתחילה לצחוק ולחייך.
בסה"כ שירותית אבל ממש לא אהבתי את המציצה שלה (מוצצת חצי זין והחצי השני בפה)
לא ניסיתי GFE.
זורמת על כל תנוחה. משתמשת בהמון ג'ל וקונדומים גרועים בטענה שהם יקרים פה בארץ.
סוניה לבן 671 המלצה חמה
8כנראה שהיא מתחילה להראות סימני שחיקה... כאשר ביקרתי אותה היא הייתה ימים ספורים בארץ. היה לי איתה זמן איכות שלא קיבלתי מאף בחורה בתקופה האחרונה. מקווה שהיא לא תתקלקל, תכננתי לבקר אותה בשנית.