כ game over - דף 12 - סקס אדיר

game over

111
חבל...פספוס גדול.
לא האמנתי שהחוק יבוטל אם זהות היו עוברים, אבל לפחות מישהו היה מנסה.
מצד שני שולי מועלם המעצבנת שדחפה את החוק עפה יחד עם בנט ושקד (גם אם שקד ובנט יכנסו עם קולות החיילים היא בחוץ).

game over

112
גם עליזה לביא הדתית מחמד של לפיד מיוזמות החוק נדחקה לעשריה הרבעית של האיחוד ולהלכה לה לדרכה.מוחא כפייה

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

game over

113
יאיר1 ואנטיפסטי צודקים.אבל, הגברת תמר זיןנדברג ומר גלעד ארדואן עדיין איתנו. כמו כן, לא הייתי מהמר על ליצמן דרעי וסמוטריץ לפעול נגד חוק הסירוס במישירין או בעקפין. המצב נותר עגום כמו שהיה ללא פייגלין בכנסת.

game over

114
חברה הייתה לנו הזדמנות לדאוג לזכויותנו ופיספסנו אותה
שלום חנוך אמר "הכי חשוך לפני עלות השחר"
כנאה שלא סבלנו מספיק מהטרור הפמינאצי כדי שנלמד להצביע עבור מי שידאג לנו
בארבע שנים הבאות אנחנו נמשיך לסבול מהטרור הפמינאצי:
1. פמינאציות בשיתוף של התיקשורת המימסדית ימשיכו לקרוא לנו בשמות גנאי ולפגוע בנו
2. פמינאציות ישלחו עלנו את משטרת הרשע ומערכת המשפט המרושעת כדי להטיל אלנו קנסות עד עונשים פלילים שלא לדבר כמה משפחות יהרסו
3. אלפי גברים ימשיכו לסבול מהליך גירושין לא הוגן ולהיות עבדים של גרושותיהם
4. אלפי גברים שהם אחינו ומשיכו להיזרק מהבית בשל תלונות שווא שיקריות ומרושעות

כולי תקווה שאחרי ארבע שנים נוספות של טרור פמינאצי נסכיל לבחור במפלגה היחידה שאומרת שתדאג לנו
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

115
חבריקו,
אני לא בטוח שפייגלין היה מצליח לעשות משהו או אפילו מנסה לעשות אבל לא אכפת לי להסכים איתך בעניין הזה כמו בדברים האחרים. הפמיניסטיות אוהבות לצעוק שהנשים מופלות לרעה אבל בהרבה דברים הגברים מופלים לרעה ושותקים.
כל מה שכתבת נכון חוץ מדבר אחד: מערכת המשפט אינה מרושעת. זה שקר מכוער ומסוכן שהכניסו לראש שלנו איילת שקט שטוב שעפה מהכנסת וביבי המושחת. מערכת המשפט היא חלק חיוני בדמוקרטיה. אין דמוקרטיה בלי מערכת משפט עצמאית.

game over

116
אכזבה גדולה. במיוחד לאור הסקרים...
כנראה שהסקרים אכן לא מהווים אינדיקציה מדוייקת, אבל יותר סביר שרוב האנשים נהו כמו עדר אחרי סיסמאות חלולות של שני המחנות, במקום להשתמש באינטיליגנציה שאליה פייגלין פנה מלחתחילה.

חבל. אפילו עצוב. בחיים לא התערבתי בפוליטיקה כמו שהתערבתי בבחירות האחרונות. מעולם לא התעניינתי ברשימות של מפלגות לכנסת כמו שהתעניינתי בבחירות האחרונות. מעולם לא קראתי לאף אחד להצביע למפלגה מסויימת, ובכלל כבר יותר מפעם אחת כתבתי שפוליטיקה לא מעניינת לי את קצה הכיפה של הזין. אבל הרגשתי בפעם הראשונה בחיי שהמדינה באמת הגזימה בכניסה שלה לתחתונים שלי, ובמיוחד כשהיא הולכת להפוך אותי לעבריין בעוד שנה וחודשיים(מועד כניסת החוק לתוקף) רק בגלל התחביב שלי. בפעם הראשונה בחיי קראתי לאנשים במעגל המשפחתי והחברתי שלי להצביע למפלגה כלשהיא, ואפילו הבאתי 3 בני משפחה איתי לקלפי שיצביעו זהות(שלא יודעים ולא ידעו לעולם - כמו גם הסביבה החברתית/מקצועית שלי - על התחביב הסודי שלי). מסתבר שזה לא הספיק.

לכל חברי הפורום וצופיו הפאסיביים שלא הצביעו זהות - כפי שכתב החבר החפוז המכני - איבדתם את הזכות להתלונן. במיוחד אלה שהצביעו לגנץ(יש עתיד), מרצ, הימין החדש וליכוד. כל המפלגות האלה תמכו בחוק והפכו אותנו לעבריינים.

הייתה לנו הזדמנות להכניס שיח שונה ומורכב מכל הבולשיט הפמיניסטי-צפון קוריאני שהשתלט על הכנסת ופיספסנו אותה. גם אם פייגלין היה נכנס בקטן(4 מנדטים) הוא לפחות היה מכניס זמירות אחרות ומנוגדות למה שקורה היום בכנסת.

נחמת עניים היא שעליזה לביא המגעילה ושולי מועלם הדוסית המסריחה לא נכנסו לכנסת. כמו גם איילת שקד שברגע האמת גילתה מחסור בעמוד שדרה כשנגררה לתמיכה בחוק הזה, למרות שהבינה היטב כמה הוא הזוי!! גם מירב מיכאלי - עוד פמיניסטית מגעילה - כנראה לא תהיה בכנסת.

[QUOTE=מדווח המין]זיונים זה חשוב, אבל רק מי שהמח שלו בתחתונים מצביע לפי הזין. (ומשלשל ז')

[/QUOTE]
יודע מה? צודק. יש עוד דברים חוץ מזיונים. ובעוד שנה וחדשיים כשיתחשק לך זיון עם מקצוענית תצטרך לנקוט בטקטיקות של סוכן מוסד כדי שהמשטרה לא תתפוס אותך. ולא רק אתה, כולנו!

עד אז -תרגיש חופשי לזיין. אה, רגע! אבל ההיצע על הפנים נכון? גורם פתאום להתגעגע לתקופה שהתאגידים פרחו(כולה לפני שנה-שנה וחצי!!!!). ורק להיזכר איך אנשים פה קטלו את התאגידים הא? karma is a bitch. הם לא היו מושלמים, ומין הסתם הונעו רק מתאוות בצע, אבל לפחות היה לנו סידור נוח וזמין לסקס עם בחורות שלרוב נראו די טוב+ ונתנו שירות לא רע!

ולמה הם הדרדרו ככה? כי ביקורת הגבולות לא מאפשרת כניסה לכל צעירה מרוסיה/אוקראינה שנראית סביר+ בהנחה שבאה לעבוד בזנות...

ומי אחראי על ביקורת הגבולות? משרד הפנים.
ומי שר הפנים? דוס מסריח ועבריין מורשע מש"ס בשם אריה דרעי, שיישאר במשרד הפנים גם בקדנציה הקרובה. מזכיר זאת לכל מי שהצביע ש"ס מבין חברי הפורום וצופיו הפאסיביים.

ואלו יהיו חיינו גם בשנים הקרובות. אלא אם יוגש כתב אישום נגד ביבי ויערכו בחירות חדשות עוד שנה, אבל לכו תדעו... שנה זה נצח במונחי הפוליטיקה שלנו.
באופן אישי אנוכי לא פעיל בתחום ולא מדווח בשנה וחצי+ האחרונות מסיבות אישיות-מקצועיות, אבל אם וכאשר אחזור לדגום ולדווח זה יהיה כנראה במינון נמוך מבעבר. תמיד הייתי בררן יחסית בתחום הזה, אך כעת אהיה בררן אפילו עוד יותר(במיוחד לאור ההיצע העלוב) ובכלל מתכוון לדגום יותר בחו"ל מאשר בביצה הקטנה והמסריחה שנקראת "סצינת הסקס בתשלום הישראלית". שרק הפכה קטנה ומסריחה יותר בשנה האחרונה. רק מי שדגם בחו"ל מבין את ההבדלים. וכבר יש לי קופה קטנה ששמתי בצד לצורך כך.

מה אני אגיד... שיהיה בהצלחה לכולנו. בעוד שנה וחודשיים(יוני 2020) - כולנו עבריינים עפ"י חוק. פייגלין אולי לא היה מצליח למנוע את זה, אבל לפחות היה מכניס שיח אחר לכנסת. זו כבר הייתה יכולה להיות התקדמות ופיספסנו אותה. ההפסד כולו שלנו.

zooz

game over

117
הצבעתי זהות.. אני רק קיוותי שמדינה לא תפריע לי לזכות במגע אנושי מחוייך בריקוד החיק שמניח את דעתי ואת חשבון בנקי אבל לא זה לא נראה טוב שעלולה להיות לחלוחית קלה במכנסיי במדינת ישראל בשנת 2019 עדיף כמובן להתנסות ולהעצים את המחשכים והרדיפה

game over

118
עוד לא אבדה תקוותנו!!! בזכות ליברמן התותח תהיה לנו הזדמנות שנייה ב17.9.19 להכניס את זהות לכנסת הבאה. נקווה שפייגלין ידע להפיק את הלקחים מהבחירות האחרונות והפעם התוצאות יהיו לטובתנו.

game over

119
חבל כל הקול
גם אם יעבור אחוז חסימה ח״כ בודד לא יכול לשנות חוק פופוליסטי כזה
בטח לא באווירה הפמיניסטית בארץ
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”