כ אחת הנפילות של החיים, זהירות! - סקס אדיר

אחת הנפילות של החיים, זהירות!

1
אחח חברים.. מה אומר ומה אספר, המצב גרוע יותר משחשבתי.
אז אתמול עשיתי סקר קטן באתר הלבן וניסיתי לצוד משהו נחמד.
הגעתי לבחורה שאני לא זוכר את שמה (סלחו לי, אני מיד מוחק הכל מהטלפון) אבל היא מקבלת בדיזינגוף 68 בת"א, ושולחת תמונות שבהן היא עם כובע מהאירוויזיון על הראש.
דורשת 500 לחצי שעה ו700 שעה. כן, חוצפה, אני יודע.

בחרתי במסלול המקוצר, ואיך שהגעתי אליה הבנתי שזו נפילה, אבל כמו המפגר שאני - נשארתי במקום לברוח כל עוד נפשי בי. הבחורה מכנית ברמה של רובוט שמופעל ע"י מחשב, בנוסף לכל היא גם שמנה מגעילה וחסרת פרופורציות. כזה פרצוף תחת שלא מבסוט מהעבודה לא ראיתי בחיים שלי.
ובאמת, לא בשביל משהו, אבל אני בחור שנראה ממש טוב, ספורטיבי, מריח טוב ותמיד מכבד. אבל היא הייתה פרצוף תחת שלא בא לשרת.

אני מבקש מכם לא ללכת אליה, לא לתת יד לחרא הזה, היא באה לכאן לעשוק אותנו הישראלים. בחיים לא נתקלתי בשירות כזה גרוע. כשסיימתי, אמרתי לה ברוסית שהיא לא צריכה לעבוד במקצוע הזה, שהיא פשוט לא מתאימה ושאני אדאג שלא יהיו לה לקוחות.

קחו את זה בחשבון חברים יקרים. זו הייתה אחת הפעמים היחידות שהרגשתי שזיינו אותי.

(והקטע הכי הזוי הוא, שאם הייתי רואה אותה במועדון למשל - לא הייתי מזיין אותה בחיים, היא לא ברף שלי בכלל. ובסוף יוצא שאני שילמתי לה כסף כדי לדפוק אותה. חוויות כאלה גורמות לי להתנזר לחלוטין מהשוק הישראלי).

אחת הנפילות של החיים, זהירות!

6
כל תגובה שניה שלך, ולא רק לי היא "אל תבלבל את השכל", אז תרשה לי להתעלם ממך באלגנטיות. אם אתה מפקפק בדבריי, אתה מוזמן לשכב על הגדר בעצמך ולחזור לדווח. עד אז, אתה לא יותר מקשקשן חסר תקנה. איזה אינטרס יש לי להשחיר את פני הגברת שגם ככה עוד כמה ימים תיעלם מהנוף המקומי, הא? אתה לא העיפרון החד בקלמר, זה בטוח, שרלוק.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”