לאור העובדה שאיגור מסוים הרים את הכפפה ויש שחקנית חדשה ונאה ב-400 לשעה
ולאור העובדה שהיום התברר לי שיש לפחות עוד מישהי אחת ברמת גן שרוצה - 300 לשעה (300!!!)
ולאור העובדה שהחזירות החוצפניות שעוד מצליחות להיכנס לארץ כבר דורשות 800 רק כדי להסתכל עליהן
אני מפציר בכל החרמנים שעוד קוראים פה לעשות כמוני:
כל בחורה שדורשת מינימום 600 - להשיב לה בשאלה על חריגים (חלב אב/רימינג/אנאלי...)
התשובה הקבועה היא:
תוספת 100/200 ומעלה
או
לא
ועל כך אני משיב:
400 לשעה
בינתיים זה עבד עם זאת מהלבן שמספרה מסתיים ב-5312, מה שאומר שיש לפחות 3 בחורות שלוקחות 400 לשעה - או פחות.
הצעת ייעול
3מצטרף למחאה
משלמים עד 500 במקרה הטוב
אשמח לאופציות בפחות
שתף אותנו חבר
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול
הצעת ייעול
4אני במחאה אמיתית כבר חודשים ארוכים-לא משלם שקל מעל 300 שח !
נכון שזה גורם הרבה פעמים לוותר ולא לפגוש אף אחת- אבל אני עושה זאת במודע ובכוונה מלאים.
אם הרבה יעשו כמוני- דיינו.
הצעת ייעול
5אז ככה:
יש את המילף החדשה מהדיווח של ירון ירון:
https://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=65869&title=400
יש את קארין 300 לשעה:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25585
ויש את זאת מהלבן שיורדת ל-400 לשעה, טלפון: 0505405312
יש את המילף החדשה מהדיווח של ירון ירון:
https://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=65869&title=400
יש את קארין 300 לשעה:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25585
ויש את זאת מהלבן שיורדת ל-400 לשעה, טלפון: 0505405312
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
הצעת ייעול
6הכן איש איש וממונו ושכל אחד ישלם כמה שמוכן וכמה שיכול
אבל חברה יש להתחשב גם בשאר החברים
וכמובן מי שמוכן לשלם מחירים מופקעים
של 600 ואף יותר תורם לעליית המחירים ולפגיעה בשאר החברים
אני אישית חושב פעמיים ושלוש לשלוח מספר לכאילו שמדווחים ששילמו מחירים מופקעים
אני שואל את עצמי למה לעזור למי שפוגע בנו בעצם
אבל חברה יש להתחשב גם בשאר החברים
וכמובן מי שמוכן לשלם מחירים מופקעים
של 600 ואף יותר תורם לעליית המחירים ולפגיעה בשאר החברים
אני אישית חושב פעמיים ושלוש לשלוח מספר לכאילו שמדווחים ששילמו מחירים מופקעים
אני שואל את עצמי למה לעזור למי שפוגע בנו בעצם

תעשה טוב תרגיש טוב
הצעת ייעול
7אני דווקא לגמרי לא מתחבר למאבקי 'צדק חברתי', נסיונות 'לחנך' את השוק, ומחאות מחירים חסרות סיכוי וטעם.
אין שום סיכוי להשפיע על מגמות שוק שמשתתפים בו אלפי שחקניות ומאות אלפי שחקנים.
אני בפורום שנים, עוד מ-2007 שלא היתה חובת רישום, וכבר מאז אני זוכר 'מאבקים וחרמות' בסגנון של היום. רק שאז המאבקים היו על 200, 250, וכ'ו
אני מעדיף להשקיע אנרגיה בהנאה, לא במלחמות.
יצא לכם משתלם יותר להשקיע מאמץ קטן בלהרוויח עוד כמה לירות, מאשר בנסיון חסר כל הגיון וסיכוי להוריד מחירים.
הצעת ייעול
8המאבק על המחירים בבסיסו הגיוני ומוצדק. אבל, לפעמים חברי פורום כאלה ואחרים מוצאים את זה מפרופורציה ועוברים את גבול הטעם הטוב.
יש עוד נקודה שלא מייחסים לה מספיק חשיבות,זה הביצועים ורמת השירות. אם הבחורה דורשת 600 או 700 והיא בעלת מראה סביר+ ובתמורה היא נותנת שירות מכל הלב ומפנקת באופן שתואם את רצון הלקוח במסגרת הזמן שהוגדר מראש. במקרה כזה אני לא רואה שום בעיה. במידה והגברת דורשת סכום גבוה אבל לא מוכנה לתת עבודה ומנסה לתקתק אותך בכל מיני דרכים אז בטח שלא מגיע לה פרנסה וצריך לדווח על כך בפורום ולייבש אותה כמה שיותר.
בקיצור, אם הבחורות עושות את עבודתן בצורה טובה,שירותית והוגנת. אז אין בכך שום דבר פסול לשלם להן סכומים גבוהים יותר. בהנחה וזה לא המצב, יש לגרום לכך שהן לא יתפרנסו בכלל באמצעות אזהרות ופרסם שלילי. לפורום שלנו יש כוח ורוב נותנות השירות מודעות לכך.
לפי דעתי זאת צריכה להיות הגישה.במקום להיתעקש על סכום כזה או אחר באופן עקבי וללא הבחנה בין נותנות השירות,סוג וטיב השירות.
יש עוד נקודה שלא מייחסים לה מספיק חשיבות,זה הביצועים ורמת השירות. אם הבחורה דורשת 600 או 700 והיא בעלת מראה סביר+ ובתמורה היא נותנת שירות מכל הלב ומפנקת באופן שתואם את רצון הלקוח במסגרת הזמן שהוגדר מראש. במקרה כזה אני לא רואה שום בעיה. במידה והגברת דורשת סכום גבוה אבל לא מוכנה לתת עבודה ומנסה לתקתק אותך בכל מיני דרכים אז בטח שלא מגיע לה פרנסה וצריך לדווח על כך בפורום ולייבש אותה כמה שיותר.
בקיצור, אם הבחורות עושות את עבודתן בצורה טובה,שירותית והוגנת. אז אין בכך שום דבר פסול לשלם להן סכומים גבוהים יותר. בהנחה וזה לא המצב, יש לגרום לכך שהן לא יתפרנסו בכלל באמצעות אזהרות ופרסם שלילי. לפורום שלנו יש כוח ורוב נותנות השירות מודעות לכך.
לפי דעתי זאת צריכה להיות הגישה.במקום להיתעקש על סכום כזה או אחר באופן עקבי וללא הבחנה בין נותנות השירות,סוג וטיב השירות.
הצעת ייעול
9[QUOTE=labelo] המאבק על המחירים בבסיסו הגיוני ומוצדק. אבל, לפעמים חברי פורום כאלה ואחרים מוצאים את זה מפרופורציה ועוברים את גבול הטעם הטוב.
לפי דעתי זאת צריכה להיות הגישה.במקום להיתעקש על סכום כזה או אחר באופן עקבי וללא הבחנה בין נותנות השירות,סוג וטיב השירות. [/QUOTE]
כבר הוכח לא פעם שבתחום הזה - ההיגיון הזה (לשלם יותר ולקבל יותר) פשוט לא קיים. וזה לא רק בתחום הזה: אתה יכול ללכת למסעדת יוקרה ולהזמין מנה לא מאוד יקרה ולא מאוד טעימה, והחשבון יהיה מעל 100 ש"ח. לעומת זאת, אתה יכול לתקוע שווארמה בלאפה עם שתיה שתעלה לך 40 שקל - ותהיה שבע כל היום.
ובתחום שלנו: הדוגמה הכי טובה ואקטואלית היא מאיה שזכתה פה לתשבחות, והתבררה כמכוערת עם גוף סביר (חזה בשלבי נפילה) שמוצצת גרוע.
לפי דעתי זאת צריכה להיות הגישה.במקום להיתעקש על סכום כזה או אחר באופן עקבי וללא הבחנה בין נותנות השירות,סוג וטיב השירות. [/QUOTE]
כבר הוכח לא פעם שבתחום הזה - ההיגיון הזה (לשלם יותר ולקבל יותר) פשוט לא קיים. וזה לא רק בתחום הזה: אתה יכול ללכת למסעדת יוקרה ולהזמין מנה לא מאוד יקרה ולא מאוד טעימה, והחשבון יהיה מעל 100 ש"ח. לעומת זאת, אתה יכול לתקוע שווארמה בלאפה עם שתיה שתעלה לך 40 שקל - ותהיה שבע כל היום.
ובתחום שלנו: הדוגמה הכי טובה ואקטואלית היא מאיה שזכתה פה לתשבחות, והתבררה כמכוערת עם גוף סביר (חזה בשלבי נפילה) שמוצצת גרוע.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
הצעת ייעול
10חברים לא לשלם יותר מ400 לשעה הם נשברים והמחיר יורד , הם רואים שב500 לא באים לבנות האלה, יש כרטיס חזרה לתאריך מסוים והקופה שלהם ריקה. אז זה חייב לרדת!!!!!!! תמשיכו ככה !!!!!