כ ליקה/לסיה מטיטי - סקס אדיר

ליקה/לסיה מטיטי

1
מספר הטלפון שלה מסתיים ב- 0901.
מדובר בבחורה ג'ינג'ית בהירה עם שיער די ארוך. חזה בינוני מינוס, עור לבן. עכשיו שינתה את שמה מ"ליקה" ל"לסיה".
ממוקמת ברחוב ליבסקינד בבת ים, באזור רחוב ירושלים. את הדירה היא חולקת עם שותפה. קוראים לה "אנה" אם אני לא טועה.

כבר מההתכתבות היו לי ספקות לגביה. תיכף אסביר למה הכוונה.
יש לי חשש, מוצדק לדעתי, מנשים שעברו ניתוח- כלומר גבר לשעבר.
חשבתי שכשאני אגיע ואראה אותה, זה יסיר לי את הספק.

את הדלת היא פתחה לי חשופת חזה. השותפה ישבה גם היא בסלון. מדובר בדירה קטנה עם מיטת זיונים באמתע הסלון.
הסתכלתי עליה ועל החברה שלה. סצנה מתוך סרט פורנו. האחת חשופת חזה והשניה מוכנה להשאר ולהסתכל והמיטה שם לפנינו.

אבל- מי שמסתכל על התמונות מקרוב לדעתי יבין למה אני מתכוון. משהו נראה לי לא תקין. יש להן משהו קשוח. אולי גם גברי.

צר לי להכניס את החשד שלי לאוויר, כי אם אני טועה אני פוגע בהן קשות. ומצד שני- לכם הזיינים מגיע לקבל אזהרה בנוגע לספקות שלי.

מבחינתי- אם יש ספק אז אין ספק. אני לא לוקח סיכונים בתחום הזה. עשיתי אחורה פנה.
שאלתי אותה באופן ישיר בוואטסאפ האם היא אשה או גבר והיא שאלה "מה אתה מחפש". בסוף אמרה לי שהיא אשה- אבל לא באופן משכנע.

אשמח לשמוע אם יש פה אנשים שפגשו ויכולים לשתף את החוויה פה.

ליקה/לסיה מטיטי

2
הייתי אצלה פעמיים, השירות מעולה (גרון עמוק וגמירה בפה, נשיקות, מתמסרת בסקס) והיא אישה בוודאות. לא מעוניין לחזור כי כמו שציינת יש בסלון מיטת זיונים מוסתרת בווילון וחברה שלה עובדת בחדר השני מה שלי באופן אישי לא נעים. דורשת 100 על גמירה בפה אבל מי שיבקש יפה אפשר גם ללא תוספת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”