מה רבו מעשיך ה' שכולם בחוכמה עשית
אמנם הייתה אכזבה שזהות לא נכנסה לכנסת אבל אני די משוכנע
שבזכות 120 אלף הקולות של זהות שלא הלכו למפלגות הקואליציה הליכוד לא הצליח להרכיב ממשלה וישראל הולכת לבחירות שוב.
אני די משוכנע שללא חוק הרשע מרבית הקולות של זהות היו הולכים למפלגות הקואליציה והליכוד יכל להרכיב ממשלה.
אז בסיכום עלותו של חוק הרשע וההפללה עלה למשלם המיסים:
בחירות חוזרות 3-4 מיליארד שקלים
מיליונים שישראלים מוציאים על זונות בתי מלון טיסות ועוד בחול
פיריון העבודה בישראל יורד (לוקחים חופשה מחלה כדי לטוס לחול)
כל זה שהגירעון נוסק השמיימה.
חבל שבמקום לדאוג לישראל מנהיגים שלנו הטיפשים והמרושעים רק משקיעים באיך למרר לנו את החיים ואיך לפגוע בזכויותנו כל זה מפחד מכמה מפינאציות מרושעות
game over
122יכלו לסגור חלק מהחור בתקציב עיי ליגליזציה של הזנות זה שוק של 12 מליארד שקל [לפיי מקורות שלהם מליארד שקל מחזור בחודש] היה מניב 2-3 מליארד שקל מס לצימצום הגרעון במקום זה יצטרכו
להקצות כמה מאות מיליונים מהחור בתקציב למשטרה ...כשההגיון נראה כמו תחת של פמינצאית המדינה סובלת.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
game over
123לאורך כל ההיסטוריה הקצרה של עם ישראל במדינת ישראל, נעשו לא מעט נסיונות לחקיקה לייסוד הזנות וגם לאיסור הזנות ותמיד בשלב מתקדם של החקיקה, החוק נחסם חינוך.
אצל היהודים רגילים "להוריד את הראש עד יעבור זעם" ואני מאמין כי גם הפעם זה המצב!
אבל, האם אתם מודעים לכך שכבר כיום יש חוק נגד גברים - חוק נגד השיקול??
וכל זה בלי להכנס בכלל לוויכוח לגבי הפתק בקלפי
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
game over
124ה weekend האחרון הייתי בשוויץ , ופקדתי שתי מועדונים והיה כיף , עיקר הכיף היה ששם זה חוקי ולגיטימי , ואף אחד לא מחפש אותך , ואפשר להגיע למקומות מבלי חשש ,מבלי לבדוק את האזור אם יש סמויים , מבלי לחשוש על פשיטה , כל זה שם לא קיים , ושם אין פמיניסטיות מחורבנות , והזנמתי בחורה אליי למלון וירדתי לקבל אותה בלובי , ואף אחד לא הסתכל ולא שאל שאלות , פשוט פנטסתי, חבל שנותנים לקומץ קבוצות לשלול מאיתנו את החירות הזאת.
ליברלים עלאק
game over
126הי חברים, בעלי עניין, בעלי בית, חברים
זו תגובתי להנחייה 2.2 של פרקליט המדינה בדבר זנות (חשפנות בלבד)
תגובתי זו נשלחה לארגון נשי שפועל בזעת אפן לטובתינו אם מישהוא שש לחבור ולשנס מותניים מה טוב זו היא דרך ההתקשרות עימן:
מצטער לא זוכר את שמו של דף הפייסבוק אבל אקטיבסטיות מאד ורספונסיביות דרך מייל זה.
כמו כן, התייחסות זו הועברה למר מיקי חובה עורך דינם המוצלח של מועדון הפוסיקט, וכן לבעלת הבית בבורסה ולעורך דינם.
5.ב.4 הסעיף מובא כך שבינתן מסגרת זמן שקולה לזמן קצר על פי הנחיית הפרקליט וקבלת החלטה מעודכנת בנושא ניתן להסיר את הגדרת הזנות מריקוד הלפ דנס
5.ב.5 ניתן לבקש להניח את דעתו של המחוקק בכך שיחייב את האישה להיות במכנס בזמן מתן המופע הפרטי
5.ב.6 ניתן להגדיר את המקום כמועדון ריקוד ראה סעיף 8.ב.4
8.ב.1 ניתן להישען על כך שתינתן הקלה לביצוע ריקוד הלאפ דאנס ובכל זאת לא יחשב הדבר לזנות בשל העובדה שאופי הבילוי במועדון ברובו הינו פאסיבי
8.ב.2 קיימת סתירה לסעיף 5.ב.4 בנוגע לזמן חשיפת איברי המין למגע ישיר כמו כן סעיף זה מוחלש משום שלא צויין עניין הלבוש
8.ב.3 בהינתן מבחן עזר כללי בצמוד למשפט האומר כך "ככל שמדובר בפעילות בעלת אופי של מופע חשפנות אישי, לא תהיה בעובדה שהתקיים מגע מסוים בין האישה/הנשים המועסקת/קות במועדון לבין הלקוח כדי להביא את רשויות האכיפה והתביעה להתייחס למעשה זה כאל "זנות"." במשפטו זה ברור כשמש כי הפרקליט נותן יד חופשית לרשויות לפעול לפני משורת הדין כלפי המתרחש בזמן ריקוד החיק ומבדיל זאת מעיסוק בזנות בצורה ישירה
10.ה ניתן לראות בסעיף זה כי במידה ואין חשד לסרסרות ולא נמצאת הפרעה לציבור בהפעלת המקום האכיפה תיהיה נמוכה יותר לכן יש לשקול הנחייה בדבר הוצאת מועדוני החשפנות אל מחוץ לתחומים עירוניים מרכזיים בתמורה להקלה במתן שירות הריקוד לאפ דאנס שהוא הינו לחם חוקו של מועדון החשפנות
game over
127שלום לכולם.
שוב אחרוג ממנהגי ואקרא לכולם להצביע בבחירות ל'זהות' של משה פייגלין. אם הם היו מתחברים לבנט והבית היהודי(שתמכו בחוק ההפללה למי ששכח) הייתי מתבאס אך עדיין מצביע להם גם אם לא בלב שלם. לשמחתי פייגלין רץ לבד ולכן אצביע לו בכיף ובלי לבטים. קורא לכולכם לעשות כך. להזכירכם שוב הוא היחיד שמתנגד בגלוי לחוק ההפללה ההזוי. לא אחזור על דבריי. כתבתי די והותר בשרשור זה ומוזמנים לקרוא בתגובות קודמות שלי כאן שבהן אני מפרט למה כדאי להצביע לו.
חברים, קיבלנו הזדמנות שנייה. בואו ננצל אותה. בלי תירוצים הפעם! יש לנו כוח אז בואו נשתמש בו לטובתנו. נצביע כולנו לזהות ונכניס את פייגלין לכנסת שייתן קונטרה לפמיניסטיות המגעילות שהשתלטו שם על כל השיח בנושא.
zooz
game over
128לא כדאי:
1. אם בסבב הקודם הם לא עברו את אחוז החסימה למרות כל הרעש וההתלהבות, ברור שזה לא יקרה הפעם.
2. חוק ההפללה הוא אכן הזוי, אבל הוא רק בארון הקבורה של סקס בתשלום בארץ. מי שבנה את ארון הקבורה זה אנחנו, שמוכנים לשלם 600 לאישה בת +30 שלא מוכנה אפילו להתנשק. בני ישראל שרוצים לזיין, ייאלצו להשקיע בקשר זוגי - או לטוס לחו"ל.
1. אם בסבב הקודם הם לא עברו את אחוז החסימה למרות כל הרעש וההתלהבות, ברור שזה לא יקרה הפעם.
2. חוק ההפללה הוא אכן הזוי, אבל הוא רק בארון הקבורה של סקס בתשלום בארץ. מי שבנה את ארון הקבורה זה אנחנו, שמוכנים לשלם 600 לאישה בת +30 שלא מוכנה אפילו להתנשק. בני ישראל שרוצים לזיין, ייאלצו להשקיע בקשר זוגי - או לטוס לחו"ל.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
game over
130אני אצביע זהות גם אם אהיה היחידי במדינה שמצביע להם ולא רק בגלל חוק ההפללה.
1. זהות היא היחידה שאומרת שתפעל נגד תלונות השווא נגד גברים על אלימות. יש אלפי גברים שנזרקים מהבית שלהם בשל תלונות שווא שקריות ומרושעות.
2. זהות היא היחידה שאומרת שתלחם בעד הוגנות בגירושים שכן כיום רוב הנטל הכלכלי הוא על הגבר. אני אצביע זהות כדי שגברים בישראל לא יהיו עבדים של הגרושות שלהם.
חפוז מכני הגענו למצב העגום שלנו כי גברים בישראל לא יודעים לדאוג לזכיות שלהם קשה לי להבין למה אבל זה המצב. אני מאמין שאם זהות תצליח להכנם לכנסת הגלגל יתהפך לכוון השני ומדחי לדחי נצליח לשפר את מצנו תרתי משמע.
1. זהות היא היחידה שאומרת שתפעל נגד תלונות השווא נגד גברים על אלימות. יש אלפי גברים שנזרקים מהבית שלהם בשל תלונות שווא שקריות ומרושעות.
2. זהות היא היחידה שאומרת שתלחם בעד הוגנות בגירושים שכן כיום רוב הנטל הכלכלי הוא על הגבר. אני אצביע זהות כדי שגברים בישראל לא יהיו עבדים של הגרושות שלהם.
חפוז מכני הגענו למצב העגום שלנו כי גברים בישראל לא יודעים לדאוג לזכיות שלהם קשה לי להבין למה אבל זה המצב. אני מאמין שאם זהות תצליח להכנם לכנסת הגלגל יתהפך לכוון השני ומדחי לדחי נצליח לשפר את מצנו תרתי משמע.
תעשה טוב תרגיש טוב