game over
132אם היו אלטרנטיבות ראויות אז היה ניתן להיתלבט בנושא ההצבעה. אבל לצערנו פשוט אין!
אותם פוליטיקאים מאוסים שלא מבאים שום בשורה חדש בכל תחום שהוא.
החבר שדיבר על כלכלה וביטחון, לפי דעתך המצב כיום תקין? הכל מדרדר בשנים האחרונות ובזה אשמים אותם האוכלי חינם שנבחרים כל פעם מחדש ללא שום קשר לביצועים שלהם.
קיבלנו הזדמנות שנייה לפחות לנסות לשנות את המציאות העגומה שלנו, חבל שלא ננצל אותה.
רק מזכיר לכם,בעוד שנה כולנו נהיה עבריינים מבחינת הרשויות. ותהיו בטוחים שהפמינציות ידעו להפעיל לחצים מטרה לדפוק אותנו עוד יותר.
אותם פוליטיקאים מאוסים שלא מבאים שום בשורה חדש בכל תחום שהוא.
החבר שדיבר על כלכלה וביטחון, לפי דעתך המצב כיום תקין? הכל מדרדר בשנים האחרונות ובזה אשמים אותם האוכלי חינם שנבחרים כל פעם מחדש ללא שום קשר לביצועים שלהם.
קיבלנו הזדמנות שנייה לפחות לנסות לשנות את המציאות העגומה שלנו, חבל שלא ננצל אותה.
רק מזכיר לכם,בעוד שנה כולנו נהיה עבריינים מבחינת הרשויות. ותהיו בטוחים שהפמינציות ידעו להפעיל לחצים מטרה לדפוק אותנו עוד יותר.
game over
133לא להאמין... ממש כמו בפעם הקודמת... אנשים מחפשים בכוח סיבות למה *לא* להצביע לזהות ויורים לעצמם ברגל...
[QUOTE=החפוז המכני]לא כדאי:
1. אם בסבב הקודם הם לא עברו את אחוז החסימה למרות כל הרעש וההתלהבות, ברור שזה לא יקרה הפעם.
2. חוק ההפללה הוא אכן הזוי, אבל הוא רק בארון הקבורה של סקס
בתשלום בארץ. מי שבנה את ארון הקבורה זה אנחנו, שמוכנים לשלם 600 לאישה בת
+30 שלא מוכנה אפילו להתנשק. בני ישראל שרוצים לזיין, ייאלצו להשקיע בקשר
זוגי - או לטוס לחו"ל[/QUOTE]
בתשלום בארץ. מי שבנה את ארון הקבורה זה אנחנו, שמוכנים לשלם 600 לאישה בת
+30 שלא מוכנה אפילו להתנשק. בני ישראל שרוצים לזיין, ייאלצו להשקיע בקשר
זוגי - או לטוס לחו"ל[/QUOTE]
יודע מה? צודק. אולי גם הפעם זהות לא יעברו את אחוז החסימה. אבל בכל הכנות - על הזין שלי!!!!

(תרתי משמע
)
אני אצביע להם בכל מקרה כי אף אחד אחר לא שווה שאזיז את התחת שלי מהבית
ואצא להצביע לו. וסתם שאלה: למי כן תצביע? לכל חסרי החוליות האפסים
שמזיינים את כולנו כדבר שבשגרה? אתה חושב שאחרי הבחירות אותם כלומניקים
יפסיקו לזיין אותנו? מקווה בשבילך שאתה לא כזה נאיבי... אותם חסרי חוט שדרה
פחדנים יישארו חסרי חוט שדרה פחדנים גם אחרי הבחירות. אני אישית מעדיף להיות *שלם* עם ההצבעה שלי, גם אם זהות לא יעברו את אחוז החסימה.

אני אצביע להם בכל מקרה כי אף אחד אחר לא שווה שאזיז את התחת שלי מהבית
ואצא להצביע לו. וסתם שאלה: למי כן תצביע? לכל חסרי החוליות האפסים
שמזיינים את כולנו כדבר שבשגרה? אתה חושב שאחרי הבחירות אותם כלומניקים
יפסיקו לזיין אותנו? מקווה בשבילך שאתה לא כזה נאיבי... אותם חסרי חוט שדרה
פחדנים יישארו חסרי חוט שדרה פחדנים גם אחרי הבחירות. אני אישית מעדיף להיות *שלם* עם ההצבעה שלי, גם אם זהות לא יעברו את אחוז החסימה.
הסעיף השני בתגובתך - כבר דיברנו על זה. גם אחרי כניסת החוק לתוקף יישארו
סוכנויות ליווי(ע"ע שוודיה) ופרטיות עצמאיות. למשטרה אין שום יכולת וכ"א
לאכוף את זה.
[QUOTE=בנצי8]עם כל ההבנה לחשיבות הנושא הזה, אני אצביע למי שיבטיח לי בטחון מפני החמאס וחיזבללה וכלכלה חזקה. ענין הזנות אינו השיקול.[/QUOTE]
יש מספיק מפלגות שעוסקות בנושאי כלכלה וביטחון. אבל לי נשבר הזין סופית מכך שהמדינה נכנסת לי לתחתונים, דבר שהתבטא בין היתר בחוק ההזוי הזה. פייגלין מאמין שיש לתת חופש מקסימלי לאזרחים ומכאן התנגדותו הגלויה(להזכירך - היחיד שמתבטא נגד החוק בגלוי
) לטמטום הזה.

חברים, כבר כתבתי מספיק בנושא. פירטתי היטב בתגובות קודמות בשרשור זה על הסיבות שבגינן כדאי להצביע זהות. אם אחרי כל ההסברים המפורטים אנשים עדיין לא השתכנעו אז כנראה שבאמת אין עם מי לדבר. כתבתי די והותר.
לסיום, תקראו היטב את תגובתו של החבר labelo כאן מעליי. תימצת היטב את העניין
.

zooz