ניסיתי מזמן לדווח אולם בעיות טכניות באתר מנעו ממני לעשות כן ובאיחור אלגנטי חייב לשתף אתכם בחוויה מיוחדת ויוצאת דופן שאני חווה בחצי שנה האחרונה.
אני מניח שרובכם מכירים או שמעתם על שני מבני ציון, גם אני הגעתי אליה לפני מספר שנים מהמלצות חברים פה ולא התאכזבתי מהאשה החביבה, הלבבית וכבדת הדדיים.
אולם, בשנה האחרונה שני הקטינה את התפריט המוגש במקום ועברה כמה שינויים אישיים שגרמו לה כנראה לחשב מסלול מחדש ולהכניס לעסק את בת הזוג שלה (נשלטת) ולפעמים גם חברה נוספת.
לצערי, שני חדלה מלאפשר מגע ישיר איתה אך היא הזמינה אותי להצטרף אליה ואל בת הזוג שלה לחוות את היחסים בינהן, כצופה וכמשתתף פעיל החל מהפעם השניה או השלישית שהגעתי לשתיהן.
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש ומושך אותי כמו פרפר לאש היה לחוות את רמת האנטימיות בינהן שבאה לידי ביטוי לפעמים בקטע של שליטה טוטאלית ולפעמים בחום, רוך ומגע שרק אשה יודעת לתת לבת זוגתה.
חוויה אותנטית שכזו נדירה במחוזותנו וזה פשוט מדהים לצפות מהצד ולהיות מוזמן להצטרף בהוראתה של שני.
מאחר ואני לא יחצן.. אולם מצד שני אני מכור ולא אובייטקיבי... לא ארחיב על התפריט והתעריפים אך אשמח להעביר את הטלפון בהודעות פרטיות כי מגיע להן פרגון ענק.
והכי חשוב תתנהגו בכבוד!