כ דירה דיסקרטית בתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

דירה דיסקרטית בתל אביב

12
חברים אין שום הילה חוקית להגשת תלונה במשטרה בפורום סקס כל אחד רשאי לכתוב מה שהוא מרגיש
ללא הבדל דת גזע ומין עומר חווה חוויה לא טובה אולי יש אמת בדברים שלו כידוע לכולם ישראליות שמתעסקות
בענף הזה הם בדרך כלל באות מרקע לא טוב בחיים במיוחד שגל מחליפה את השם לדנית זה מחשיד
הרי לא מדובר באיזה אישה נורמטיבית לפי דעתי עדיף ללכת לבנות יוצאות ברית המוצצות ולא לישראליות

דירה דיסקרטית בתל אביב

14
[QUOTE=עומר55]אשמח להגיע לתת עדות. אני גבר בן 55 וממש אין לי מה להסתיר. התנהגתי בכבוד רב.שבת שלום[/QUOTE]

כל הכבוד עומר. גם על האזהרה וגם על זה שאתה לא מוותר.
לא הבנתי איך הגיל שלך קשור אבל יפה שאתה עומד על שלך.
הבחורה הזאת שנרשמה בשם נתי וכותבת כאן כגבר סתם מקשקשת. זה לא שיימינג. אין לה על מה להתלונן. אם כבר אז להתגונן. ואין מצב שהיא תתקרב למשטרה בכלל ובטח לא על טענה טפשית כזאת.

דירה דיסקרטית בתל אביב

15
כל הכבוד עומר. גם על האזהרה וגם על זה שאתה לא מוותר.
לא הבנתי איך הגיל שלך קשור אבל יפה שאתה עומד על שלך.
הבחורה הזאת שנרשמה בשם נתי וכותבת כאן כגבר סתם מקשקשת. זה לא שיימינג. אין לה על מה להתלונן. אם כבר אז להתגונן. ואין מצב שהיא תתקרב למשטרה בכלל ובטח לא על טענה טפשית כזאת.

אני חבר טוב שלה ואני עוזר לה הטיפול כבר ביידי. משטרת ישראל
אין מה לפחד ממשטרות היא קורבן אחרי הכל ואתם עבריינים מאורי מקלדת

דירה דיסקרטית בתל אביב

17
לא הבנתי, אז נתי זה כינוי הפורום של הישראלית עם השירות המחפיר ?
אז נתי היקרה, אם את מודאגת מאובדן הכנסה, אז אין לך להלין אלא על עצמך . למה שאנשים ישלמו על שירות מחפיר ? אנשים לא באים רק בשביל לתקוע את הזין שלהם . הם באים בעיקר בשביל יחס . אם חשבת שלהיות זונה מסתכם בליפתוח רגליים אז את במקצוע הלא נכון .
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

דירה דיסקרטית בתל אביב

18
הישראלית הנוכלת שינתה את השם לענבר.
גם הניסוח במודעה נהיה ידידותי ומזמין יותר:

היי ממי אני ענבר צעירה בת 23 מתל אביב מאוד איכותית!
עם מידות וגוף של דוגמנית אני מזמינה אותך לעיסוי איכותי בדירה שלי פרטית ויוקרתית כמו בית מלון בדרום תל אביב עם חניה בשפע:)
כל התמונות הן תמונות סלפי שלי מכמה זוויות שונות! אני זמינה כל יום 10:00 בבוקר עד 01:00 אני לא עונה לשיחות מחסוי!
 זמינה גם בסופש וגם בוואצאפ 053-3335038

חברים, זהירות!!!
לא ליפול בפח של עוד פרחה ישראלית חסרת מודעות שרוצה לעשות קופה על חשבוננו.
לייבש! לייבש!! לייבש!!!
שתלך לעבוד בניקיון תמורת 30 שח לשעה היא וכל שאר הישראליות הפוסטמות. פשוט לא שוות שקל יותר מזה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”