האם יש הגיון במחירים מנופחים ? 1 על ידי yosi בזמן אחרון יצא לי לשוטט באתר שוגרדאדי וכל הבנות שם מבקשות לפחות 1000שח למפגש WTF מה נסגר עם זה ??? אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים ציטוט 28 אוגוסט 2019, 07:12
האם יש הגיון במחירים מנופחים ? 2 על ידי טירון ירוק [QUOTE=yosi]בזמן אחרון יצא לי לשוטט באתר שוגרדאדי וכל הבנות שם מבקשות לפחות 1000שח למפגש WTF מה נסגר עם זה ???[/QUOTE] אנחנו כבר מזמן הסכמנו שהמחירים מנופחים סתם . מה נסגר איתן ? את זה צריך לשאול אותן ציטוט 28 אוגוסט 2019, 10:55
האם יש הגיון במחירים מנופחים ? 3 על ידי yosi הם עפות על עצמן שם כאילו עשו מעין קנוניה או שבאתר מנהלי האתר אומרים לבנות להגיד שמינימום 1000שח אם שואלים אותכן.היו פעמים שפשוט לא יכולתי יצאתי עליהן. הן אומרות אלף לפחות ואיפה צימר והוצאות מסביב. רוסיות שבאות ארצה לעבוד לחודש חודשיים לפחות לוקחות מחירים סבירים יותר שנע בין 400-600שח.כמובן שהכי טוב לנסוע לשם ואז המחיר יורד כמעט בחצי חח אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים ציטוט 28 אוגוסט 2019, 11:41
האם יש הגיון במחירים מנופחים ? 4 על ידי הוקאידו כבר הרבה שנים שהסטנדרט בשוגר דדי זה אלף למפגש. יש הרבה שמבקשות גם סכומים גבוהים יותר, כמו 1500 ואלפיים, אבל הסטנדרט זה אלף. אלו לא זונות מסחריות או ליווי מסחרי שעושים כמה לקוחות ביום. הבנות שם נפגשות בין פעמיים שלוש בשבוע לפעמיים שלוש בחודש. ופגישה עם הבנות היא של שעתיים שלוש, לא ארבעים דקות או שעה כמו עם התיירות הרוסיות. זה למה עולה אלף שקל ציטוט 28 אוגוסט 2019, 15:21
האם יש הגיון במחירים מנופחים ? 5 על ידי הוקאידו לדעתי זה דיל משתלם מאוד, ומאז שהתחלתי להכיר בנות באתר אני כמעט ולא משתמש בזנות מסחרית. אתה אולי משלם אלף שקל, אבל פגישה היא כמה שעות. זה יוצא זול יותר מכל אופציה אחרת.עכשיו אני עם שש קבועות - ארבע הכרתי בעצמי באתר, ושתיים הן חברות של בנות שפגשתי דרך האתר ובהמשך סידרו לי את חברות שלהן.ללילה שלם אני משלם לבנות אלף חמש מאות, ועם חלקן יש לי דיל של קוויקי עד שעה אצלה בבית בחמש מאות. ציטוט 28 אוגוסט 2019, 15:25
האם יש הגיון במחירים מנופחים ? 6 על ידי mikrob אם היא סטודנטית לעבודה סוציאלית בת 21 כוסית יפה וחכמה סקסית ורזה, עדיף דתייה, אז שווה 2000 שקל לכל הלילה . זונה מרצה בטד https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696 ציטוט 01 ספטמבר 2019, 23:05
האם יש הגיון במחירים מנופחים ? 7 על ידי yahooo בהודעות ווצאפ ביקשה 700 וכמובן לא עניתי כללחזרה אלי ושאלה מה קורה ועניתי שלא מתאיםהשיבה שאני מוזמן ב 500.הלכתי .לא רעה כלל. פנים חמודות ומאוד חייכנית אם כי קצת יותר שמנמונת נותנת יחס טובכולל הכל, נשיקות צרפתיות, מציצה, 69, חוץ מאנלי https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19418 ציטוט 19 אוקטובר 2019, 11:18