כ 2 בנות מלאות בתל אביב - סקס אדיר

Re: 2 בנות מלאות בתל אביב

3
דגמתי. אכן מדובר בשתי בנות צעירות סביב ה 27-25, אני הייתי איתן בדירה ברמת גן לאחר תיאום קל. הדירה נקייה ומסודרת. הבנות ישראליות חמודות ונחמדות שמנמנות עם חזה שופע. מפגש איתן עולה 1500 שח לכשלוש שעות שעשינו הרבה סקס, מאוד ליברליות. צחקניות מדי פעם הפסקנו שתינו משהו קשקשנו, לא מלחיצות מאוד ניהנות מהקטע. הן מתלטפות ונוגעות אחת בשניה. מתנשקות. שלישיה מושלמת. כשאחת רוכבת על הזין השניה מתיישבת על הפנים. וכל מיני תנוחות וליטופים. הן גומרות לא פעם אחת במהלך הפגישה. כיף מאוד, המחיר לא מתאים לכל אחד. ..

5
Badush כתב: 07 פברואר 2022, 11:03 דגמתי. אכן מדובר בשתי בנות צעירות סביב ה 27-25, אני הייתי איתן בדירה ברמת גן לאחר תיאום קל. הדירה נקייה ומסודרת. הבנות ישראליות חמודות ונחמדות שמנמנות עם חזה שופע. מפגש איתן עולה 1500 שח לכשלוש שעות שעשינו הרבה סקס, מאוד ליברליות. צחקניות מדי פעם הפסקנו שתינו משהו קשקשנו, לא מלחיצות מאוד ניהנות מהקטע. הן מתלטפות ונוגעות אחת בשניה. מתנשקות. שלישיה מושלמת. כשאחת רוכבת על הזין השניה מתיישבת על הפנים. וכל מיני תנוחות וליטופים. הן גומרות לא פעם אחת במהלך הפגישה. כיף מאוד, המחיר לא מתאים לכל אחד. ..
אפשר את המספר טלפון בבקשה?

10
Badush כתב: 07 פברואר 2022, 11:03 דגמתי. אכן מדובר בשתי בנות צעירות סביב ה 27-25, אני הייתי איתן בדירה ברמת גן לאחר תיאום קל. הדירה נקייה ומסודרת. הבנות ישראליות חמודות ונחמדות שמנמנות עם חזה שופע. מפגש איתן עולה 1500 שח לכשלוש שעות שעשינו הרבה סקס, מאוד ליברליות. צחקניות מדי פעם הפסקנו שתינו משהו קשקשנו, לא מלחיצות מאוד ניהנות מהקטע. הן מתלטפות ונוגעות אחת בשניה. מתנשקות. שלישיה מושלמת. כשאחת רוכבת על הזין השניה מתיישבת על הפנים. וכל מיני תנוחות וליטופים. הן גומרות לא פעם אחת במהלך הפגישה. כיף מאוד, המחיר לא מתאים לכל אחד. ..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”