לאן נעלמו כל החברים הוותיקים?
זה נראה כאילו האתר פה מסודר בצורה בלתי גלישה עם התערבבות של התאריכים
בנוסף אם למישהו יש כיוונים למשהו בירושלים והסביבה אני אשמח(בית שמש, מעלה אדומים), זה נראה לא מתקרב לשפע שהיה בצפון. הלכתי על דעת עצמי בלי ביקורות לכמה מקומות והיה זוועת עולמים. ממליץ מאוד להתרחק מהטירת טרנסג'נדרים ביפו 30 ומשהו.
Re: אחרי הפוגה גדולה, מעוניין להתעדכן, המחירים עלו? האתר נסגר?
2אין ממש הצלחות גדולות בירושלים
יהיה יעיל אם תפרסם את המקומות שהיית והתאכזבת.
3ביפו תיקתוקיה שאין דברים כאלה. אחת מהן אמור להיות חצי שעה, נתנה לי 3 דקות על השעון. שנייה אמורה להיות שעה קיבלתי בקושי חצי שעהragish כתב: 21 אוגוסט 2022, 10:13 אין ממש הצלחות גדולות בירושלים
תודה לגבי ההודעה הפרטית, לא יכול לשלוח הודעות פרטיות משום מה, תוכל להוסיף לי בפרטי לכמה זמן ומה המחיר?
בנוסף יש איזה פלטפורמה אחרת שהחברים עברו אליה כי אני רואה שהפורום פה חוץ מכמה בודדים מת
4עברו לטלגרם, אבל הבוט שמקשר לפורומים הפסיק לעבודמזיין כשזה מזדמן כתב: 22 אוגוסט 2022, 01:15ביפו תיקתוקיה שאין דברים כאלה. אחת מהן אמור להיות חצי שעה, נתנה לי 3 דקות על השעון. שנייה אמורה להיות שעה קיבלתי בקושי חצי שעהragish כתב: 21 אוגוסט 2022, 10:13 אין ממש הצלחות גדולות בירושלים
תודה לגבי ההודעה הפרטית, לא יכול לשלוח הודעות פרטיות משום מה, תוכל להוסיף לי בפרטי לכמה זמן ומה המחיר?
בנוסף יש איזה פלטפורמה אחרת שהחברים עברו אליה כי אני רואה שהפורום פה חוץ מכמה בודדים מת
5בוט שמקשר לפורומים אבל זה עדיין אמור להיות פעילות בפורומים עצמם לא? והפורום פה די יבש מבחינת פעילותilsapo כתב: 22 אוגוסט 2022, 06:10עברו לטלגרם, אבל הבוט שמקשר לפורומים הפסיק לעבודמזיין כשזה מזדמן כתב: 22 אוגוסט 2022, 01:15ביפו תיקתוקיה שאין דברים כאלה. אחת מהן אמור להיות חצי שעה, נתנה לי 3 דקות על השעון. שנייה אמורה להיות שעה קיבלתי בקושי חצי שעהragish כתב: 21 אוגוסט 2022, 10:13 אין ממש הצלחות גדולות בירושלים
איזה ערוצי טלגרם יש לביקורות?
6הפורומים הם בטלגרם, זה לא מקשר לפורומים כאןמזיין כשזה מזדמן כתב: 22 אוגוסט 2022, 14:35בוט שמקשר לפורומים אבל זה עדיין אמור להיות פעילות בפורומים עצמם לא? והפורום פה די יבש מבחינת פעילותilsapo כתב: 22 אוגוסט 2022, 06:10עברו לטלגרם, אבל הבוט שמקשר לפורומים הפסיק לעבודמזיין כשזה מזדמן כתב: 22 אוגוסט 2022, 01:15
ביפו תיקתוקיה שאין דברים כאלה. אחת מהן אמור להיות חצי שעה, נתנה לי 3 דקות על השעון. שנייה אמורה להיות שעה קיבלתי בקושי חצי שעה
איזה ערוצי טלגרם יש לביקורות?