כ מיקה המלאה מרג - דף 2 - סקס אדיר

מיקה המלאה מרג

11

לאינטליגנט- מחיר: 200 או 250 ש"ח. לי הספיקה פעם אחת, אולי תוכל פעמיים.

אם תוסיף לה מעט אני מאמין שתוכל לגמור בפה. אני בכל אופן גמרתי לי על החזה ועל הפנים.

צודק DDDD4, היא לא מלכת היופי, אך לא חיפשתי כזו. הבונוס שבה היה שהיא נהנתה וגמרה, ולכן הזיון אינו מכני.

חשוב לזכור, היא מתאימה רק לאוהבי שמנות! וכמובן שיש לה חזה ענק. היא גם עושה רימינג.

מיקה המלאה מרג

13
[QUOTE=verble]

מה זה רימיניג?

(סליחה על הבורות)

[/QUOTE]

רימינג = ליקוקי חור התחת שלך.

אם היית מחפש בפורום היית מוצא לבד את התשובה

את מיקה ראיתי ולא נכנסתי איתה תבין לבד מהתיאורים של החברה כאן.

FireFox2008-7-20 22:20:21
FF

מיקה המלאה מרג

14

FireFox

תודה על התשובה.

לגבי עניין החיפוש, זו הפכה להיות תשובה פופולארית כאן "חפש בפורום".
לפעמים זה נכון, אבל לא תמיד.
ספציפית במקרה הזה כן חיפשתי, אבל קיבלתי עשרות שירשורים שכוללים תגובות של חבר האתר "רימינג מעשי" אך לא מזכירים את המילה בהקשר שאני חיפשתי, או שיש מלא שירשורים שיש בהם את המילה, אך לא מה היא אומרת.

מיקה המלאה מרג

17

שלום לכולם,

היום הייתי אצל מיקה, להלן הסיפור...

חיפשתי בכמה אתרים בחורות פרטיות שונות שלא מופיע עליהן דיווח בפורום, רציתי לחדש קצת... חיפשתי לפי מספר טלפון וכשלא מצאתי התקשרתי לקבל פרטים, בסוף התקשרתי לטלפון 054-3123787, ענתה מישהי והתחילה לתת פרטים, בדיעבד, היא שיקרה על כל דבר אפשרי, על איך שהיא נראית, גובה, ציצים ומה שלא תרצו...

על סמך הנתונים שקיבלתי אמרתי לעצמי שזה נשמע טוב, התבקשתי להגיע לארלוזרוב 10 בר"ג ולהתקשר משם, חניה מצאתי בקלות, כסף קטן למדחן לא היה לי, לקח לי למעלה מ-20 דקות לשכנע מישהו לפרוט לי שטר של חמישים, בפיצוציה הקרובה לא היה לו מטבעות אז אפילו ברכישה של מסטיקים אי אפשר היה להשיג מטבעות למדחן.

התקשרתי שוב, והבחורה מעבר לקו הסבירה לי כיצד להגיע בדיוק לדירה.

השביל לדירה לא בדיוק צועק דיסקרטיות, צריך לרדת במדרגות ברזל שלעניות דעתי הלקוח ה-100 עלול למצוא את עצמו מאושפז עם שברים באיכילוב. סכנת נפשות.

הגעתי לדירה, דפקתי בדלת, ואז... פתחה לי את הדלת מישהי שמנה, ציצי ע-נ-ק.

כבר התחלתי בתנועה של להסתובב ולתת ספרינט לרכב והיא תפסה לי את היד ופשוט הכניסה אותי פנימה. לא יכולתי לסרב. ישר הדביקה לי נשיקה עם לשון, אמרה לי לתת לה חיבוק, נתתי... אולי במשך שתי דקות היא פשוט מחבקת ומנשקת אותי. אמרתי לעצמי יאללה... עוד לא הייתי עם שמנה בסדר גודל שכזה, מדובר במישהי שיכלה בקלות להתקבל לליגת סומו. הבחורה סופר נחמדה, חייכנית, תחת עצום לרוחב, לאורך ולגובה. חזה טבעי ענק, שמנה רצינית, הריחה טוב... מכוח האינרציה אמרתי לעצמי שמפה אני לא יוצא בלי זיון, שמנה או לא אני נכנס... 200 ש"ח החליפו ידיים, שאלה אותי אם התקלחתי כבר או שבא לי להתקלח,

אמרתי לה שהגעתי נקי ומצוחצח ואין צורך, ביקשה להתפשט ולהניח את הבגדים על הכיסא פלסטיק, התפשטתי, אחר כך היא התפשטה ופשוט לא האמנתי שאני הולך לזיין את הבחורה הזו. אגב, הדירה, מדובר בדירת מרתף משופצת לחלוטין, למעט מיטת מסאז' ומיטה זוגית אין שם כלום, הגעתי למיטה ושכבתי על הגב, היא לא הפסיקה לנשק אותי, עם לשון, ליקוקים, נתנה לי סטירות עם הציצים (להיט!) מחצה לי את הראש עם הציצים (להיט!)

היא קלטה שאני מתלהב מהסיטואציה, אז היא שאלה אותי אם הייתי פעם עם מישהי "גדולה",

עניתי שלא, וזה די הטריף אותה, בזמן שהיא מביאה מתנדנדת כדי שאני אחטוף מכות מהציצי היא משחקת לי בביצים, מעבירה ליטופים עדינים על הזין שלי ועושה קצת נעים בבטן... תענוג! אחרי משחק מקדים של כמה דקות היא התחילה למצוץ לי (בלי), מה אני אגיד לכם... מציצה ברמה גבוהה, לא הכי טובה שהיתה לי אבל בהחלט אחלה. ליקוקי ביצים, מציצת גרון עמוק טובה, קצת בין השדיים... כמעט 10 דקות של מציצה עד שאמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה, הלבישה אותי והתיישבה עלי, וואו! מעולם לא הבנתי אנשים שהולכים לשמנות עד שחוויתי את זה. אני אדם רזה מאד, היא פשוט כיסתה אותי, ואולי היא שמנה אבל היא זזה כאילו שהיא בסרט שהיא שוקלת 50 קילו... פשוט קוואבנגה!

במשך כמה דקות היא רוכבת עלי, מדי פעם מרימה רגל ורוכבת עלי עם רגל אחת למעלה. פשוט תענוג, כל הזמן הזה אני מחטיף לה סטירות בטוסיק הענק שלה, מוצץ לה את הפיטמות ונהנה מכל רגע. אחרי זה הפכתי אותה על הגב, מה אני אגיד לכם... הבחורה פשוט שמנה... שומן זז מצד לצד, וזה כמו לזיין מזרון מים... אתה נכנס ושט קדימה, יוצא ושט אחורה, כמו ג'ימבורי של ילדים... בכל פעם שאני רוצה ללקק לה את הציצים היא ישר תופסת אותם ומביאה לי אותם ישר לפרצוף, שיתוף פעולה מעולה. אחרי כמה דקות הפכתי אותה לדוגי, פשוט תחת עצום! עוד הפעם סטירות בטוסיק, מזיין אותה חזק והיא גונחת ונותנת לי קונטרות עד שגמרתי. כמעט צעקתי יא בה דה בה דו!!! הרגשתי כמו בלונה פארק...

אחרי שגמרתי היא ניקתה אותי, המשיכה לנשק אותי, ביקשה חיבוק, ואז שאלתי אותה אם היא מכירה את הפורום, היא ענתה שכן, שיש הרבה אנשים שהיו מגעילים אליה, שכתבו שקרים, ושהיא דואגת לקרוא ולהתעדכן כל הזמן כי חשוב לה להשתפר ולשפר את השירות כי היא רוצה שאנשים יהנו... הבחורה באמת מעניקה מעצמה והיא ממש מותק, אני אישית האמנתי למה שהיא אמרה. נכנסתי להתקלח ואז הפקידה צועקת כמו איזו פרחה שתפתח את הדלת, דופקת על הדלת ואני אומר לה למיקה שזה ממש לא לעניין ושלא תפתח את הדלת, מסתבר שהיה לקוח שהגיע ללא תיאום, אחרי דין ודברים הוא נעלם לאיזו פינה, אני התלבשתי במהירות שיא, ויצאתי, אם כל הבלאגן הזה לא היה קורה הייתי משאיר טיפ כי ממש נהנתי, מחוץ לדלת חיכתה לי הפקידה שלה שדפקה לי חיוך, שאלתי אם יש דרך אחרת לצאת כדי שהלקוח הלא קרוי לא יראה אותי, היא הצביעה לכיוון ואני הלכתי.

לסיכום,

GFE - 10

מציצה - 7 (אין רימינג ואין ליקוקים בשיטת "שקיק התה" (כל הזכויות שמורות ליודל'ה))

דיסקרטיות - 3

זיון - 10 (נהנתי מכל רגע)

תחת - מטר על מטר

חזה - ענק וטבעי

*לא מסכימה לגמירה בפה, אנאלי לא ביקשתי

** אם אתם הולכים, אל תשכחו לקחת כסף קטן למדחן

התענוג עלה לי 200 ש"ח + 5 ש"ח חניה + 10 ש"ח בוטנים אמריקאיים שקניתי לאחר מכן.

עכשיו אני הולך לישון קצת...

בוונזה0072009-1-2 16:15:12
"אני כבר אחשוב על משהו..."

מיקה המלאה מרג

19

תדמיין ישיבת צפרדע אבל רק עם רגל אחת...

ואז היא זזה בתנועה סיבובית כזו... וקדימה ואחורה... הרבה פעמים נתקלתי בדיווחים של אנשים שטענו בתוקף שהשירות של שמנות טוב יותר כי הן מתאמצות יותר.

על סמך החוויה הראשונה שלי עם שמנה אני חייב להודות שזה אכן המצב...

"אני כבר אחשוב על משהו..."

מיקה המלאה מרג

20
חבר'ה, אתם מזכירים לי בדיחה על איך מזיינים שמנה: פשוט מאוד, נותנים ברכייה בבטן התחתונה ועם הגל הראשון חודרים פנימה... לגבי מיקה, זה נכון שהיא לא מלכת יופי אבל המציצות שלה מושקעות ועמוקות והיא אחלה זיון וחוץ מזה שהיא כן יודעת לתת מסג' טוב.
I fart in your general direction

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”