כ מיקה המלאה מרג - דף 3 - סקס אדיר

מיקה המלאה מרג

22

נגעל או לא בוננזה אתה באמת אחד האנשים !! יש לך דיוחים שאני יכול גם למות מצחוק !

וגם לירצות לזיין מישהי "גדולה" (חחחח גדולה = טנק , אני ראיתי אותה והיא ממש גדולה ..)

מה שאני לא מבין ומתחיל לעצבן זה שאין בחורות במחירים של מיקה (בערך200) שיתנו לך ליגמור פעמיים להרגיש מלך ל40 דקות , ולעזאזל שישקלו בטווח המחיר (עד 200 ..חח)

אגב יצאה לי ליראות את אלקטרה המדוברת מ לוינסקי 134 ואני ממש חייב לציין שיש לה גוף פצצה היא גם ניראת צעירה (יחסית) , אבל וזה אבל גדול , היא לא ממש מזמינה ...

כאילו היא יודעת שיכנסו איתה אז היא פשוט בפרצוף באסה .... (אולי זה היה היום ...)

בחרמנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה !

מיקה המלאה מרג

26
בוונזה007 שיחחרת בוננזה של דיווח
אני ממש לא בקטע של שמנות אבל הסיפור שלך
כמעט שלח אותי אליה
בכל מקרה אני שמח שנהנת ויישר כוח
הדיווחים שלך תמיד מעלים לי חיוך על הפנים
RR
חייב לרוץ...

מיקה המלאה מרג

30

עידכונים בגיזרה : מיקה הפכה לרוסיה להלן הלינק החדש http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=2972

מוקמת בדירה בר"ג ליד רחוב הרואה ובן גוריון, פעם גרתי באיזור. המקום ממש נמצא באיזור מגורים והיא פשוט השכירה דירה צדדית פצפונת. יש שער שחור ומצידיו הגדר מכוסה בברזנט, כל שצריך הוא לכתוב בית זונות נא להכנס והחגיגה תהיה מושלמת . אין יותר במקום פקידה , אך אליה וקוץ בה. בזמן שהייתי עסוק במסע התענוגות שלי משהו דפק בדלת . מתברר שזה לקוח עבר שפשוט בא מבלי להודיע ( ממש נחמד מצידו) והגברת היתה צריכה להודיע לו שיצא לטיול עד ששנינו נוכל לסיים את עסקנו. בנוסף,כל הזמן יש טלפונים מלקוחות בסוף זה הפך לכזה מטרד שהודעתי לגברת להניח את הטלפון בצד.

אז מה היה לנו שם: ( יניקורן זקוף את אוזנך כי זה נוגע להעדפות שלך / וגם שלי בעצם

מיקה בגרסתה הרוסיה נשארה שמנה חזה ענק פנים בסדר ( אין זכר לשיניים עקומות)

בקשתי שירות של שעה מלאה עבור 350 שח כולל מסז אוראלי סקס ורימינג. אז העסק התחיל מכך שהגברת שפכה חומר חיטוי איזור פי הטבעת. צרב קוצים . מזל שהיה לה קרם להרגיע את המקום. התחילה ברימינג למשך כמה דקות 105 בסולם ניקול. המשיך כמה דקות באוראלי ללא גומי. הבחורה עובדת צפון/ דרום בעיקרון אומנם לא גומרים מהר כך אך חסרה לה את החושניות בשפתיים והלשון , זאת שאצל המוצצות הטובות באמת גורמת לך רטט בכלל הגוף אט אט לקראת צבירת הלבה בתוך הר הגעש הקטן שלך לפני שהוא מתפרץ. GFE קצר , קצת מזמוזי ומציצות שדיים ויאלה לאקט מס 1. פמפמתי במסיונרית , מה אגיד יש לה מנוש די גדול אך היא יודעת לכווץ אותו והזיון היה די בסדר , סה"כ 108 . עברנו לשלב המסז ומכיוון שהיה לי קצת כאב גב קיבלתי את הזן החזק וכמו כל סובייטית אמיתית הרגשתי כאילו הגב שלי עובר מה שקוראים בענף המסעדנות "שיוש" ( מלשון שיש). כשהיא גמרה אפשר היה להכין מהגב שלי סטיייק טוב , אך לפחות בעיית הכאב נעלמה, לזכותה יאמר. עוד זיון, רציתי בדוגי הפעם אך עקב בעיות טכניות הקשורת במשקל של שנינו חזרתי לאופצית המסיונרית וגמרתי שוב.

איך אומרים ברוסית סטנדרטה אין תיקתוק אבל החווייה לא מרגשת עד כדי אך שארצה לשוב.

רימינג מעשי2009-6-30 17:14:14

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”