לטעמי נראית טוב, גוף טוב וחזה מצויין. הבחורה שמורה היטב.
400 ש"ח (קצת יקר לטעמי) והופ למקלחת.
מציצה וזיון, אחר כך מסאג' מפנק ויאללה סיבוב שני.
לא מלחיצה, מאוד אדיבה ונעימה, והמקום סביר ביותר, דירת
סטודיו בקינג ג'ורג.
אני נהניתי, אחזור כשיהיה לי כסף

כ
הייתי אצל קים,
נמצאת בדיזינגוף, אזור קצת סואן לטעמי לכן לא כל כך דיסקרטי,
הבחורה שירותית נחמדה ומאוד אדיבה,
אין לי מה כל כך להוסיף, חוץ מהמחיר באמת מאוד מומלצת.
בלי לחץ אחי,
השיער קצת ארוך ומסולסל יותר ( אחרי מקלחת ),
חוץ מזה נראה ממש תואם.
בהצלחה
קים - גם יפה וגם אופה!
במסגרת החיפוש אחרי הזיון האולטימטיבי , אולי יותר נכון החיפוש אחר האידאל הלא מושג של הזיון האולטימטיבי,צדה את עיני בפורום הדיווח של קים ונתוניה מצאו חן בעיני והפכו אותה למטרה לגיטימית.
ובכן... הגברת היא אישה נאה מאוד בפנים גוף אלוהי לפחות מנקודת המבט שלי . קים קיבלה אותי במאור פנים ונשיקה חושנית , חצאית המיני שלה חשפו רגליים ארוכות ויפות ידי מיששה אך במהרה את עכוזה ואכן קיבלתי הבטחה מידי הימנית שאכן הגברת בעל נתונים מרשימים, על שדיה היא אפשר שלא לכתוב שירי הלל שדיים גדולות המולבשות על גוף רזה מזכירה את גופה של קים בסינג'ר האלוהית תבדל"א.
קים מנפצת את האגדה שנשים יפות לא משקיעות , היא משקיעה את כל כולה , לשונה ופיה עברו וליקקו כל חור ובליטה בגופי . קים מזכירה בסיגנון ניהול הזמן של שרון אולם לעומת שרון אתה מקבל אצלה גם gfe כמעט מלא .
אני מסכים אגב לכל מה שזין לבן כתב רק הוסיף הבחורה בעיני היא פנינה , בחורה טובה שמבינה שעבור הכסף שאנו נותנים לה היא צריכה להשקיע ולתת מעצמה. בנוסף היא עושה מסז' מצויין ברגליים שרק מוסיף לחווית האירוח בקיצור אהבתי מאוד.
יש לי רק בקשה אל תהרסו אותה תתנהגו בג'נטלמניות תהיו מנומסים ואסטטים והיא תראה לכם את השמיים ואם היא רוכבת עליכם את התקרה!
חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”