http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=6324
התקשרתי לטלפון: 054-6956764 ...
מסרה פרטים שהיא בחורה גבוהה עם חזה ענק .. הבנתי שקוראים לה ניקול ... 200 ש"ח חצי שעה ....
מכוונת לגורדון בנתניה כמה עשרות מטרים מהקניון ..
המקום עצמו בלי דסקרטיות בכלל מקום פתוח ליד כיכר/פארק ... רק שאתה נכנס לתוך - חנות של אביזרי מין "וייעוץ מיני!" ...
עולה במדרגות למעלה ומוסרת את הפרטים ... כמו שהזכרתי קודם ..
הבחורה אכן גבוהה ממש+עקבים .. יפה אבל לא דוגמנית .. קצת מלאה אבל לא שמנה .. הייתי מעריך את הגיל שלה פחות מ- 40
... חזה גדול/ענק .. טבעי ויפה .. ממש תענוג ...
קיבלה אותי בלבוש קצר ומחשוף ענק מדהים ...
הבעיות של המקום ... החדר קטן 1.5מ' ב- 4 מ' להערכתי .. בחדר יש רק טלוייזיה ... למעשה יש שני חדרים ..
אבל בזמן שהגעתי ניקול היתה לבדה ולא ראיתי את הבחורה השנייה ..
לא יודע אם היה מישהו בחנות למטה .. לא ראיתי אף אחת ..
חסרון מאוד גדול ... אין מקלחת .. אפילו אין שירותים ... כשנכנסתי ממש רציתי דחוף את השירותים ..
נאלצתי לצאת בחוץ ולחפש מקום בין הביניינים .. וחזרתי ..
לגבי הטיפול והשירות עצמו .. תתאכזבו ממני ... בגלל שהגעתי ממש ממש חרמן .. אני בדרך כלל לא נכנס למקומות חשופים ולא דיסקרטיות .. אבל החרמנות "דחפה" אותי לשם ...
הורדתי את הבגדים ... היא לא ... כי היא אמרה שלאט לאט אני/היא תוריד אותם תוך כדי ...
אמרה לי להתיישב על המיטה .. והיא עמדה מולי .. תחבק אותי .. תנשק אותי .. תפוס לי את הישבן חזק .. ויש לה ישבן גדול.. באותו הזמן היא משחקת לי בזין ובביצים ביד שלה .. הבחינה שאני ממש חרמן ויש לי מאוד חזק כבר על ההתחלה ... ויש לי הרגשה שבכל רגע אגמור ..
אמרה לי תירגע אני לא רוצה שתגמור גם אני רוצה להנות ... יש לציין שהיא כל הזמן מדברת .. אבל ראוי לציין שהיא לא חופרת לך בראש .. נחמדה כזאת .. אהבתי את הקטע הזה בה .. למרות שאני בחור שקט שאוהב שקט ...
המשכנו במזמוזים ... (לא מנשקת) .. אני פשוט העיניים שלי על החזה הענק והטבעי שלה .. מחכה שהיא תוריד .. הבחינה בי .. הורידה
את החזייה .. וישר קפצתי עליו .. והתחלתי לינוק ולמצוץ .. והיא אומרת כן במצוץ בחזה .. כן בפיטמות אני אוהב את זה .. תענוג חבל על הזמן .. בו נגיד שהחזה שלה הוא גולת הכותרת .. פשוט טבעי ומושלם .. פיטמות יפות .. נהניתי בקטע הזה ..
אחר כך אמרה לי תרד מהמיטה .. הורידה את כל הבגדים שלה .. ואמרה יאללה תשפשף את הזין שלך בישבן שלי .. אבל לאט לאט ובבקשה אל תגמור .. אתה ממש חרמן .. אני אישית כבר הבנתי שכנראה לא אגיע לשלב האחרון .. לא רציתי לגמור .. שפשתי בחריץ הישבן פשוט תענוג .. תוך כדי שאני תופס לה את החזה .. בגלל שהיא גבוהה ממני היה קצת קשה לי .. אמרה לי תתפוס את הישבן ותמשיך לאט לאט ... את האמת היא כל הזמן אומרת לך מה לעשות ומה טוב לה ... ("מדריכה אותך")
אבל .. לאכזבתי ... זה נגמר!! .. גמרתי על הישבן שלה .. והיא נתנה לי תחושת פספוס .. למה הגעת אלי ממש חרמן .. זה לא צריך להסתיים כך .. ונתנה לי הרגשה טובה כאילו שהיא לא מתקתקת .. ורוצה להנות אותי ותהנה ממני ..
סך הכל הייתי כ- 20 דקות!! .. למרות הכל! ...
לסיכום ...
אכן הרגשתי בפספוס גדוול .. כי הבחורה לעיני יפה, נחמדה, גוף מושלם, מקבלת אותך בכיף,
לא הרגשתי תקתוק למרות שהמקום משדר ככה ... בגלל שהיא לא נבחנה כמו שצריך קשה להתרשם או לתת חוות דעת יותר אמיתית ...
מיקום ודיסקרטיות: 0 ... וחבל מאוד.
חדר: קטן, נקי ושומרים על זה, מיטת עיסוי, טלוויזיה ... אין מקלחת! ...
תיקתוק: קשה לי לקבוע ... עם ניקול לא הרגשתי בתקתוק אולי בגלל שאני פעם ראשונה!
שירות: פיספסתי בגדול!! ... מודה .. אבל הרגשה שלי שהיא בחורה 10 .. נהנים איתה ויודעת את העבודה שלה ...
חוזר עוד פעם?!! ..
חבל חבל לי רק על המקום .. אם היא היתה בדירה פרטית ומסודרת ... הייתי לקוח קבוע אצלה ...
אנסה לחזור עוד פעם .. רק ורק בגלל החזה המדהים שלה .... ולתקן את "הפספוס"!!!
054-3127466
054-6956764
UMA2013-03-04 21:09:06