כ מרוקאית חזה ענק, טוענת שעושה גרון עמוק - דף 2 - סקס אדיר

מרוקאית חזה ענק, טוענת שעושה גרון עמוק

15

מתוך המודעה:

"מוצצת מנוסה, גרון עמוק, גמירה בפה, ליקוקים, רימינג, משחקי זרע, אנאלי"

ולעומת זאת:

[QUOTE=future guy]משכיבה אותך עירום על המיטה, בקושי נוגעת בך, לא נותנת לך לגעת בה,
ולבסוף נותנת לך לעשות לבד ביד תוך כדי ליטוף של הביצים..

[/QUOTE]

יחי ההבדל הקטן... מבולבל

קישקשתא2012-04-08 17:52:07
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

18
בהתקף חרמנות קיצוני ונדיר התקשרתי למודעה
ענתה בחורה עם קול צעיר ולמרות שאני כבר לא ילד תמים ההבטחות שלה על סקס אנאלי, פינוק של שעה, מציצה גרון עמוק וגמירה בפנים לא נראו לי כמו מתכון בטוח לעקיצה (לא יאמן כמה חרמנות יכולה לחסום כל הגיון פשוט)
מכיוון שחיפשתי ולא מצאתי שום הודעה בפורום החלטתי ללכת על זה
הדירה נמצאת במיקום הכי לא דיסקרטי בעולם ברחוב דיזינגוף 93 ליד בר שפתוח כל היום ממש מולו כל מי שנכנס ויוצא שקוף שם.
נכנסתי וראיתי את המפלצת, תימניה כבת 45 עם שדיים ענקיים, מכוערת עם כרס, אמרתי שאני הולך מיד אבל היא ישר הבטיחה לפנק לי את הצורה ובגלל שממש רציתי מציצה טובה (את הזין שלי לא הייתי דוחף בכל מקרה ליצור הזה ובשום חור) עוד איכשהוא הורדתי את המחיר מ400 ל350 (הסכימה השניה).
כמובן וכצפוי ישר התחילה עם דיבור של ערסית מסריחה והתקתוק הקגיל, מצצה לי 5 שניות (שום גרון ושום עמוק), שמה מלא סבון על הזין וישר התחילה "יאללה תגמור" וכל מני שטויות,
גמרתי לה על החזה (כאמור הבטיחה גמירה על הפנים או בפה) כי לא הסכימה לשום דבר אחר
בקיצור אני מקווה ששכבתי פה על הגדר ושאף אחד אחר לא יפול שם אצל הזונה העלובה והמסריחה הזאת
לסיום אמן שתמות מסרטן שחלות בייסורים קשים.

054-4223188

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-08-07 09:03:18

19

מרוקאית חזה ענק, טוענת שעושה גרון עמוק - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]

UMA2013-08-07 09:04:07
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”