הייתי אצלה נחמדה וסבלנית ולא מתקתקת,
אכן יש ריח עובש חריף כי זה במרתף וזה מפריע,
קיבלתי לקוקים סבלניים בכל הגוף, ליקוקי ביצים ,
ובסוף שמה אצבע בעדינות בישבן שגם תפסה את הביצים והיתה גמירה נעימה.
ההתסייגות שלי אישית שמבחינת מגע לא ידעה להתאים אלי , ונאי אוהב עדין,
לזכותה יאמר שהיא ניסתה וכמעט הצליחה, לדעתי חסר לה את הרגישות אולי,
אבל יתכן שאני פשוט אנין טעם, וגם רגיש במקום , אז תדבקו.
אני אישית מעדיף אחת אחרת שדיווחתי לכם , שהיא מנשקת עדין בכל הגוף ובדיוק במקום ובצורה מגרה,
אך עדיין לא בדקתי אם היא תקתקנית, היא גם יותר סקסית ויפה מזאת, וגם מנתניה
דיווח ראשון! נתניה
12שלום, אני די ותיק כאן, בעיקר קורא, כמעט ולא דוגם ועד היום גם לא דיווחתי. אז בבקשה בעדינות עם התגובות...
מדובר על שתי בנות שמארחות ברחוב קראוזה בנתניה. כתבו עליהם פה לפני כמה חודשים אבל בדיווח שלי יש חידוש, אז אולי כדאי לקרוא.
מתקשר, מקבל תיאור, שתי בנות, נראות טוב. אחת במאתיים שתיים בשלוש מאות.
מגיע לאזור, מתקשר שוב, מקבל תיאור מדויק להגעה, מגיע לכניסה לבניין, לא הכי דיסקרטי, אבל סביר.
פותחת את הדלת בחורה בת 35-40. נראית טוב, לא רזה, אבל בטח לא שמנה, חזה שופע. מחייכת. שואלת אם מעוניין באחת או בשתיים.
מסתכל על השניה, רזה יותר, חטובה יותר, חזה מעט קטן יותר, אבל בהחלט מכובד ומחליט ללכת על הדאבל.
מקלחת זריזה, הן לא התקלחו. שתיהן נכנסות, מיד מורידות ממני את המגבת ומתחילות להתחכך בי מכל הכיוונים. לא רע בכלל.
מכיון שלא שאלתי שמות נכנה אותן כאן החייכנית והשניה.
החייכנית דוחפת אותי למיטה ושתיהן מתחילות ללקק אותי מלמעלה למטה.
לאחר כמה דקות שתיהן על הזין שלי ביחד. מוצצות ומלקקות בו זמנית, מפה לפה בלי שום בעיה.
השניה מטפסת למעלה ומלקקת לי את הצואר בעוד חברתה שמה קנדום בעזרת פיה.
השניה מטפסת עלי ומתחילה לקפוץ. קפיצות ככה, לא משהו. קפצו עלי טובות יותר. החייכנית בינתיים משחקת לי בביצים.
אחרי כמה דקות החייכנית נעמדת בתנוחת הדוגי, מרידה את חברתה מעלי, ומביאה אותי לאחוריה.
השניה נשכבת לידנו ומשחקת עם עצמה. יש גניחות של כאילו מצד שתיהן אבל בהחלט לא מגזימות.
הנקודה המעניינת כאן היא שאין החלפת קנדום בין שתיהן, זיינת אחת השניה תופסת פוזה, והופ אתה בתוכה.
לאחר מכן זיינתי את השניה במסיונרית, ושוב את החייכנית במסיונרית, אוהב לראות את הפנים שלהן, מה לעשות?
לאחר כמה דקות יפות של מעבר בין שתיהן, ביקשתי יפה והן הורידו לי את הקנדות וחזרו למצוץ ולשפשף עד הסוף הטוב.
מקלחת זריזה והופ להמשך היום.
שתיהן לא מתנשקות, מצד שני דחיפות אצבעות חופשיות לגמרי.
טלפון - 052-6304519
דיווח ראשון! נתניה
14דיווח יפה מאוד ויש לציין אפילו די מושקע לפעם הראשונה וזה בהחלט אור ביחס
לדיווח הקודם כאן, המשך כך והבא לנו עוד מטעמים לפורום,
לדיווח הקודם כאן, המשך כך והבא לנו עוד מטעמים לפורום,
העם דורש מחיר שפוי
דיווח ראשון! נתניה
15" Forever yung" מזל טוב על ה- הודעה ה1000
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.
דיווח ראשון! נתניה
16למרות שאתה גר בשרון, תנסה לדגום גם באזור המרכז, ישנם הרבה יותר אופציות
בכל מקרה דיווח יפה וענייני .
בכל מקרה דיווח יפה וענייני .
דיווח ראשון! נתניה
17[QUOTE=havie73] בהחלט אור ביחס
לדיווח הקודם כאן [/QUOTE]
לדיווח הקודם כאן [/QUOTE]
אדוני יהיה מוכן להסביר על איזה 'דיווח קודם' הוא מדבר?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
דיווח ראשון! נתניה
18[QUOTE=barni]
שלום לכולם אחרי הרבה זמן שאני קורא מהצד החלטתי לתרום קצת...
[/QUOTE]
נראה לי לזה הוא התכוון, למרות ששה לא נראה לי באותו כתובת.
אז ככה בעקבות היותי מאיזור השרון אני מנסה את מזלי בקרבת מקום.... ומבקר ב...נתניה!
לאחר המלצה מחבר וקצת שוטטות באינטרנט החלטתי לבקר ברחוב סמילנסקי 12
מפורסם במודעה הנ"ל
ביומיים הראשונים שרציתי ללכת, הטלפון היה כבוי. ישר אומרים לי ש"המנוי אינו זמין". קצת מעצבן מבחינת החוסר זמינות אבל נו בסדר.
ובהזדמנות השלישית ענתה לי בחורה עם קול סקסי וממש חברותית נותנת פרטים מינמיאליים, 200 לפינוק "מלא וליבראלי" עם בחורה אחת, ו300 ל2 בחורות.
התקשרתי בסביבות השעה 15:30 ואמרה לי שהן שם עד השעה 19:00 בערך.
אז הגעתי לכתובת המבוקשת, חייגתי אליה ואחרי הכוונה הגעתי למקום.
חייב לציין, הכניסה היא כניסה לבניין מגורים שבתחתיתו חנויות רבות והרחוב עצמו הינו מדרחוב קטן עם דוכנים בתי קפה וחנויות, לא דיסקרטי כל כך. מצד שני הכניסה גם מובילה למשרדים של עורכי דין אז בסדר.
מגיע למקום, עוד לפני שדפקתי בדלת, פתחה את הדלת בחורה בסביבות גיל ה35 להערכתי. חייכנית מאוד,
גובה ממוצע פלוס, שדיים גדולים ויפים מאוד, גוף חטוב עם ממש קצת מה לתפוס בצדדים, שיער צבוע חום בלונדיני גוונים כאלה.
שואלת אותי אם אני רוצה להכנס עם בחורה אחת או שתיים ומצביעה על חברתה.
חברתה נראית יותר טוב חד משמעית. אני משאר בסביבות גיל ה30. שיער חום חלק, חזה יפייפה לא ענק, גוף מצויין באמת נדהמתי שאני בנתניה.
הבעיה היחידה שהיא ישבה עם רגליים על הספה מעשנת ולא מסתכלת עליי אפילו. הרגשתי ממנה חוסר חשק מוחלט ולכן החלטתי ללכת עם הראשונה שראיתי שכן נראית יותר שירותית.
לגבי הדירה עצמה, לא התעמקתי אבל באופן כללי נראית די נקעיה. בכניסה לדירה יש מתלה כביסה שלהן שזה קצת הצחיק אותי משום מה חחח.
נכנס לחדר השינה שהיה די גדול. ממולי ספה, משמאלי מיטה נקייה ומימני מדרגות שמובילות לאמבטיה ומצד ימין דלת לשירותים. האמבטיה בחדר השינה עצמו. נקי!
הבחורה שואלת אם אני רוצה להתקלח ומציעה לי מגבת נקייה. שטיפה קלילה ואני ערום על המיטה מחכה לה עם הכסף ביד.
היא נכנסת ואומרת שהתשלום בסוף! באמת הרגשה טובה של שירות.
אחרי שחפרתי הרבה קצת עניין...
היא משכיבה אותי על המיטה ומתחילה ללקק מלמטה למעלה... לא שוכחת שום נקודה, צוואר, חזה פטמות ומשפשפת את גופה היפיפה בגופי, והחבר שם למטה כבר מתחיל להתעורר. ממשיכה לרדת למטה קצת משחק עם החזה על הזין ואז מתחילה ללקק את הזין והביצים בצורה שעוד לא נתקלתי בה. זה היה באמת מדהים. המשיכה לרדת מתחת לאשכים ועצרתי אותה כי לא הרגיש לי נוח. לא יודע מה היתה הכוונה שלה. שואלת אם אני רוצה גומי במציצה אמרתי שלא והתחילה במציצה עדינה יחסית לא מורגשת מדי אבל בלי שיניים ונעימה מאוד. מלבישה גומי עם הפה והופ, נשכבת על הגב.
אני נותן עבודה, כמה דקות עוברים לדוגי, עוד כמה דקות היא עליי, ובסוף גמירה שוב בדוגי. מורידה לי את הגומי עם מגבון ומנקה טוב טוב את חבריקו שם למטה. שואלת אם אני רוצה עוד מגבת אמרתי שאני אשתמש באותה אחת שטיפה קלילה מתלבש, יוצא החוצה משלם נותן טיפ צנוע. ביציאה היא אמרה לי לחכות שנייה לראות שאין אף אחד בחוץ היא מציצה ואז יצאתי ואמרה לי שהיה נחמד ולחזור בשנית (כמובן שאני בטוח שזה היה בכנות מלאה
)

לסיכום אחרי המון המון חפירות אבל ככה אני רגיל שאני מסכם דברים!
מראה - 8.5
ניקיון - 8
שירות - 9!
אקט עצמו - 8
מציצה - 6
מקווה לפידבקים052-6304519
[/QUOTE]
נראה לי לזה הוא התכוון, למרות ששה לא נראה לי באותו כתובת.
דיווח ראשון! נתניה
19[QUOTE=yellow-horny] [QUOTE=barni]
[/QUOTE]
נראה לי לזה הוא התכוון, למרות ששה לא נראה לי באותו כתובת.[/QUOTE]
אתה צודק באמת התכוונתי לדיווח הראשון אך לא שמתי לב ששיניהם לא היו באותה כתובת
אז ככה בעקבות היותי מאיזור השרון אני מנסה את מזלי בקרבת מקום.... ומבקר ב...נתניה!
לאחר המלצה מחבר וקצת שוטטות באינטרנט החלטתי לבקר ברחוב סמילנסקי 12
מפורסם במודעה הנ"ל
ביומיים הראשונים שרציתי ללכת, הטלפון היה כבוי. ישר אומרים לי ש"המנוי אינו זמין". קצת מעצבן מבחינת החוסר זמינות אבל נו בסדר.
ובהזדמנות השלישית ענתה לי בחורה עם קול סקסי וממש חברותית נותנת פרטים מינמיאליים, 200 לפינוק "מלא וליבראלי" עם בחורה אחת, ו300 ל2 בחורות.
התקשרתי בסביבות השעה 15:30 ואמרה לי שהן שם עד השעה 19:00 בערך.
אז הגעתי לכתובת המבוקשת, חייגתי אליה ואחרי הכוונה הגעתי למקום.
חייב לציין, הכניסה היא כניסה לבניין מגורים שבתחתיתו חנויות רבות והרחוב עצמו הינו מדרחוב קטן עם דוכנים בתי קפה וחנויות, לא דיסקרטי כל כך. מצד שני הכניסה גם מובילה למשרדים של עורכי דין אז בסדר.
מגיע למקום, עוד לפני שדפקתי בדלת, פתחה את הדלת בחורה בסביבות גיל ה35 להערכתי. חייכנית מאוד,
גובה ממוצע פלוס, שדיים גדולים ויפים מאוד, גוף חטוב עם ממש קצת מה לתפוס בצדדים, שיער צבוע חום בלונדיני גוונים כאלה.
שואלת אותי אם אני רוצה להכנס עם בחורה אחת או שתיים ומצביעה על חברתה.
חברתה נראית יותר טוב חד משמעית. אני משאר בסביבות גיל ה30. שיער חום חלק, חזה יפייפה לא ענק, גוף מצויין באמת נדהמתי שאני בנתניה.
הבעיה היחידה שהיא ישבה עם רגליים על הספה מעשנת ולא מסתכלת עליי אפילו. הרגשתי ממנה חוסר חשק מוחלט ולכן החלטתי ללכת עם הראשונה שראיתי שכן נראית יותר שירותית.
לגבי הדירה עצמה, לא התעמקתי אבל באופן כללי נראית די נקעיה. בכניסה לדירה יש מתלה כביסה שלהן שזה קצת הצחיק אותי משום מה חחח.
נכנס לחדר השינה שהיה די גדול. ממולי ספה, משמאלי מיטה נקייה ומימני מדרגות שמובילות לאמבטיה ומצד ימין דלת לשירותים. האמבטיה בחדר השינה עצמו. נקי!
הבחורה שואלת אם אני רוצה להתקלח ומציעה לי מגבת נקייה. שטיפה קלילה ואני ערום על המיטה מחכה לה עם הכסף ביד.
היא נכנסת ואומרת שהתשלום בסוף! באמת הרגשה טובה של שירות.
אחרי שחפרתי הרבה קצת עניין...
היא משכיבה אותי על המיטה ומתחילה ללקק מלמטה למעלה... לא שוכחת שום נקודה, צוואר, חזה פטמות ומשפשפת את גופה היפיפה בגופי, והחבר שם למטה כבר מתחיל להתעורר. ממשיכה לרדת למטה קצת משחק עם החזה על הזין ואז מתחילה ללקק את הזין והביצים בצורה שעוד לא נתקלתי בה. זה היה באמת מדהים. המשיכה לרדת מתחת לאשכים ועצרתי אותה כי לא הרגיש לי נוח. לא יודע מה היתה הכוונה שלה. שואלת אם אני רוצה גומי במציצה אמרתי שלא והתחילה במציצה עדינה יחסית לא מורגשת מדי אבל בלי שיניים ונעימה מאוד. מלבישה גומי עם הפה והופ, נשכבת על הגב.
אני נותן עבודה, כמה דקות עוברים לדוגי, עוד כמה דקות היא עליי, ובסוף גמירה שוב בדוגי. מורידה לי את הגומי עם מגבון ומנקה טוב טוב את חבריקו שם למטה. שואלת אם אני רוצה עוד מגבת אמרתי שאני אשתמש באותה אחת שטיפה קלילה מתלבש, יוצא החוצה משלם נותן טיפ צנוע. ביציאה היא אמרה לי לחכות שנייה לראות שאין אף אחד בחוץ היא מציצה ואז יצאתי ואמרה לי שהיה נחמד ולחזור בשנית (כמובן שאני בטוח שזה היה בכנות מלאה
)

לסיכום אחרי המון המון חפירות אבל ככה אני רגיל שאני מסכם דברים!
מראה - 8.5
ניקיון - 8
שירות - 9!
אקט עצמו - 8
מציצה - 6
מקווה לפידבקים052-6304519
[/QUOTE]
נראה לי לזה הוא התכוון, למרות ששה לא נראה לי באותו כתובת.[/QUOTE]
אתה צודק באמת התכוונתי לדיווח הראשון אך לא שמתי לב ששיניהם לא היו באותה כתובת
העם דורש מחיר שפוי
דיווח ראשון! נתניה
20בשביל מה כל הציטוט הענק הזה? בשביל מה ציטטת את כל זה רק בשביל לרשום שורה מתחת?
מה? דאגת שלא נבין שאתה מתייחס להודעתו של yellow horny? - הרי הודעתך נמצאת בדיוק מתחת לשלו!
כבר במשך שנתיים (וארבעה ניקים שונים) - אנחנו מנסים להסביר לך שהציטוטים המיותרים שלך מיותרים ומעמיסים!
שום דבר לא נכנס לקלבסה? 

[QUOTE=אדון דון]טוחן אתה יכול להסביר לי את התועלת שבציטוט והגדלת נפח הפוסט??? 😡[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.