כ אלבינה מבת-ים - דף 2 - סקס אדיר

אלבינה מבת-ים

12
קצת עדכונים:
[QUOTE=spankV] היא צבעה לבלונד כך שבתמונות היא לא דומה לעצמה והיא צלמה מלמעלה בתמונות
כך שהיא נראית הרבה יותר קטנה בתמונה
[/QUOTE]
לגמרי נכון - התמונות הקודמות שהיו במודעה, ממש לא שיקפו את המראה של אלבינה (ממש אי אפשר היה לזהות שמדובר באותה בחורה).

התמונות הוחלפו מאז והתמונות שנמצאות כרגע במודעה משקפות את המראה שלה אחד לאחד.

בדיווחים נרשם שהיא מקבלת בתחילת רחוב הרצל. אז היא עברה מאז ומקבלת באותו בניין מפורסם באזור בן גוריון/יוספטל.

4v2DCW
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אלבינה מבת-ים

15
[QUOTE=ALEXXX]המחיר .אגב, כרגיל-400 .[/QUOTE]

[QUOTE=shoshoavi]
מסרתי לה את ה400 ש"ח ונכנסתי למקלחת
[/QUOTE]
[QUOTE=spankV]
ציון סופי שלי 8 סך הכל נחמדה מחיר רגיל 400.
[/QUOTE]
מקווה רק שלא נדבקת בקומיקסית... קריצה
קישקשתא2013-07-28 09:53:41
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אלבינה מבת-ים

19
ההיתי איתה לפני כמה ימים בעקבות הביקורות כאן.

בלי קשר אני יכתוב ביקורת כללית על התאגיד שיש לי ואותה ארשום בפוסט נפרד.

הגעתי אליה בעקבות דיווחים כאן לצפיתי לפגוש מישהי כוסית או לפחות חתיכה -בפועל יש לה מראה ממש ממוצע (הפנים) -ממה לא מישהי שמסובבים אחריה את הראש.
מבחינת גוף -די רזה ,גוף טוב יחסית אבל חזה קטן .

מבחינת שירות ,די נחמדה ,מציעה מים ,שואלת מה נשמע ,אנגלית טובה מאד -(יחסית לבנות אחרות בתחום אפשר לומר אפילו אנגלית אוקספורדינית).

במיטה.

מה שהוריד קצת היה שהיא התפשטה וחיכתה בחדר שניה כבר שהתקלחתי ,מה שמוריד לי קצת כי אני אוהב להפשיט את הבחורה תוך כדי משחק מקדים. היא מתנשקת חופשי ,ריח של סיגריות למי שזה מפריע. עברה לנשיקות בכל הגוף ואז מציצה חשופה ,לא עמוקה אבל בסדר.
שאני התחלתי לרדת לה (נקי וריח טוב) על ההתחלה התחילה להשמיע גניחות להזיז את האגן ,מה שכמובן הופך את הזיוף לשקוף.
אחכ כך שכבתי לצידה ואוננתי לה תוך כדי נשיקות עמוקות שהיא מלטפת את שלי. מאחר שבאתי חרמן יחסית עברתי למיסיונרית (מלבישה קונדום עם הפה -אבל הטריק הזה כבר הפך לקלישאה) ,חדרתי אליה תוך כדאי נשיקות עמוקות ,וכיוונתי אותה והיא שמה את רגליה על הגב שלי תוך שאני מפמפם. גמרתי בקונדום ...

לאחר מכן היא הזמינה אותי לסלון וסיפרה לי על עצמה ,מאד נחמדה מבחינת אישיות ואולם לאחר שפגה חרמנותי הראשונית ,היא כבר נראתה לי הרבה פחות אטרקטיבית .יש לה פנים ממש ממוצעות וגם החזה לא כל כך מושך.בשלב זה גם שמתי יותר לב למראה הדירה והאוירה הכללית שם והחשק ירד לי. המשכנו לדבר בכיף והעברנו ככה את 20 הדקות האחרונות עד שהתקלחתי ועזבתי בלי סיבוב נוסף.

אלבינה מבת-ים

20
הייתי אצלה לפני שעה בערך פתחה לי תדלת אם שמלה לא אהבתי את המראה של הפנים שלה היה לה גוף טוב פינקה אותי משהוא כמו 40 דקות התחרמנתי איתה במיטה חצי שעה שמה קונדום היה מס 1 והחלטתי ללכת ארחיב תדיווח בהמשך אני אישית לא אחזור לא חושב שהיא שווה 400 מקבלת ברוטשילד בטיילת אני אישית לא אחזור מקווה שעזרתי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”