שלום חברים,
נעדרתי מכאן לזמן מה, בבד המשכתי מעקב אחר פרסומי הפורום החמים, מודה.
נטלי ואני בקשר לדעתי די מתחילת דרכה, כן גם הדרך שלי לשמחה המובטחת הייתה לא פשוטה ורצופה באינספור שאלות.
לאחר הפגישה הראשונה, השנייה והשלישית התחלתי להכיר את הבחורה והעברנו שיחות ארוכות ועמוקות גם מחוץ לשעות הפעילות, גיליתי בחורה נעימה, פתוחה שסיפרה על עצמה. כן, היא באמת לבד בארץ, עובדת קשה וממלצרת במטרה לחסוך ללימודיה העתידיים.
באחת הפגישות שקיימנו, היא ציינה בפני שהיא תעלה את המחיר(בין 1000 ל1500, לדבריה ככל שהגיל עולה כך גם במחיר) לאחר שצברה די לקוחות קבועים ומעוניינת לצמצם את הכמות, לדבריה.
אחד הדברים שאני כן מעוניין לציין, הוא שאני חובב אוראלי מושבע ותר ללא הפסקה אחר השאיבה המושלמת(דאז עד שהעולם הגדול הפגיש ביני לבין נטלי), במילים אחרות מצאתי בחורה שתדע למצוץ את הזין שלי כמו שואב אבק.
היא המוצצת הכי טובה שאי פעם יצא לי לפגוש(לי), גרון עמוק לשנה שלמה, היא פשוט מרגישה כל פעימה של כלי הדם שלך באמצעות הפה מתאמת קצב, חזק, חלש, עדין, אררררררררררררררררררררררר Fuck you name it ...
*ובולעת גם(לנבחרים).
נכון, היא לא זולה ובמחיר שלה הייתי יכול לזיין 3 בנות ברצף מה שמאלץ אותי לפקוד אותה אחת לתקופת זמן, אך במקרה הנ"ל מדובר במישהי שתגרום לכם לדבר סינית(מי שלא יודע), תתייחס אליך כמו מלך ותשמור על סודך.
Having that said,
אני מניח שאת המסקנות שלכם תסיקו כבר לבד.