כ אדריאנה מבת ים - דף 2 - סקס אדיר

אדריאנה מבת ים

11
לא ברור למה אנשים ממשיכים ללכת למרות שאחד אחרי השני כותבים "לא מומלץ"
נגיד הראשון שכתב -אולי הייתה חוסר כימיה ,אולי לא התאים המראה ,אולי תפסה יום רע.
אבל אחרי השני והשלישי שברור שהבעיה בבחורה ולא בלקוחות עדיין הולכים?

הם צריכים להבין (התאגיד) שבחורה לא טובה צריך לשחרר כי אף אחד לא יגיע.

אדריאנה מבת ים

12
התאגיד הבת ימי העלה מחירים וכנראה ללא הצדקה.
לשלם 500 ולקבל תיקתוק נראה הזוי אפשר לקבל את אותו תיקתוק במחיר זול יותר בתיקתוקיה

בנוסף כל החדשות לא בקטע האנאלי כלומר גם עלות גבוהה יותר וגם מקבלים פחות.

עלות תועלת מתחילה להיות בעייתית.
מי שמאונן לא מזיין

אדריאנה מבת ים

13
פנתר שחור,אם יש לך גדול זו לא הפעם הראשונה שאתה בבעיה.אתה מוציא 500 ש"ח,תוציא עוד כמה על גומי איכותי שתביא איתך ושיוסיף לך לתענוג.זה נכון גם לזונות זולות כי זו הוצאה שולית וכך גם אנחנו יותר בטוחים.תעשה חיים!

ALEXXX2013-11-26 19:31:53

אדריאנה מבת ים

14
[QUOTE=ALEXXX] פנתר שחור,אם יש לך גדול זו לא הפעם הראשונה שאתה בבעיה.אתה מוציא 500 ש"ח,תוציא עוד כמה על גומי איכותי שיוסיף לך לתענוג.זה נכון גם לזונות זולות כי זו הוצאה שולית וכך גם אנחנו יותר בטוחים.תעשה חיים!

[/QUOTE]

שים לב שלא רק נושא גודל הקונדום היה בעייתי שם לפי הדיווח, גם ניהול הזמן ועל היחס הכללי שלה.
ואגב
אני מצפה שמי שגובה 500 ש"ח יהיה ערוך עם מספר גדלים של קונדומים ולא שהלקוח יביא עימו את מה שמתאים לו.NeverNotEnough2013-11-26 19:33:37
מי שמאונן לא מזיין

אדריאנה מבת ים

16
[QUOTE=ALEXXX] כתבתי רק על נושא הקונדום,ואני חושב שזה באחריותינו ולא צריך שזונה תדאג לבריאותינו.פשוט מאוד!

[/QUOTE]

ברור שהאחריות לשים קודום היא שלנו, אבל מי שלוקחת 500 ש"ח לבקושי שעה ראוי שתספק למגוון האוכלוסיות המגיעות אליה קונדום בגודל מתאים ומאיכות טובה.
מי שמאונן לא מזיין

אדריאנה מבת ים

18
אני בכלל לא מבין, למה צריך לשלם לבחורה שלא מוכנה שיירדו לה. מבחינתי לפחות סקס ללא אוראלי הדדי הוא לא סקס. אני כבר התחלתי לשאול את הפקידות, אם הבחורה מוכנה לאוראלי הדדי. הבעייה שהן לא תמיד יודעות, וגם כשהן עונות, זה לא תמיד על דעת הבחורה. טוב שיש את הפורום כאן כדי לקבל מידע..

אדריאנה מבת ים

19
ביקרתי את הנערה היום, התיאורים של החברים למעלה מדוייקים.

הדברים הטובים:
יפה, צעירה עם גוף רזה (אני אישית אוהב קצת יותר עסיסי).
עשיתי איתה פעמיים אנאלי כי כנראה הכניסה הראשית בהפסקת מחזור או משהו.
מקבלת אנאלי טוב ולפי מה שאמרה גם אוהבת.

הדברים הלא טובים:
אין פינוק בכלל, מציצה מקונדמת מעפנה בדיוק כפי שתואר למעלה.
הרגשה כללית של יאללה בוא נגמור עם זה הייתי במקום כ 35 דקות, זה לא השעה המובטחת ובטח לא כשמשלמים 500 ש"ח.
מיטה - אני פונה מפה לתאגיד הבת ימי היקר (תרתי משמע) כשגובים 500 ש"ח לפחות תדאגו למיטה נורמאלית ולא משהו שבצד אחד שלו כנראה שבור כי היא ביקשה ממני לא לנדוד לשם ובצד ה"טוב" אתה מרגיש את ברזלי המיטה כי המזרן מעפן.

האם אחזור - ממש לא! למרות אהבתי לאנאלי, עלות תועלת השקעה מול מה שמקבלים נמוכה, אין מה לעשות התאגיד לא מצליח לשחזר את אלונה.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”