סוניה פצצה נראת מצוין מריחה מעולה ונותנת יחס של חברה.
מדובר בבחורה צעירה שיער שחור שהגיע אלינו מחצי האי קריים. היום רוסיה למי שלא רואה חדשות.
חצי בינוני טבעי ועומד. קעקוע על העורף. אך שיוצאים מהמקלחת היא מתחילה בנשיקות מחרמנות בכל הגוף (לא בפה).
אוראלי חשוף וחלש יחסית.
בסקס די פסיבית ונראה כי גדול הכלי מקשה עליה (יש לי בינוני פלוס) יחד עם זאת נותנת מעצמה.
לסיכום יפיפה ומתוקה.
שלושה מנוסים: מעשנת, אוראלי חלש ועדיפות לחברה עם קטן.
עלות 500 לא יודע אם אחזור יחד עם זאת הביקור מבחינתי הוא חוויה טובה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7712
052-2046982
[הועבר לשרשור המתאים]
סוניה - תאגיד בת ימי 2
12סיבוב שני בארץ, כבר קיים שירשור אליה, כדאי לעשות איחוד.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29746&title=2
[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי>
תודה על האיחוד שרשורים.
Be the best you can be
סוניה - תאגיד בת ימי 2
13ביקרתי אצלה והיא באמת פצצה כמו בתמונות!
אבל לא ממש זרם לי איתה..לא היה כימיה..
לוקחת 500
מצטרף לדיווח של 35eli
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח
סוניה - תאגיד בת ימי 2
14בחורה יפה שיער רך כמשי וארוך , בטן שטוחה , פנים יפות
חסרונות :
חזה נפול ומאוד לא אטרקטיבי
דבר נוסף זה שהשרות שלה הדרדר והתקלקל פלאים , שהגיעה בתחילה היתה הרבה יותר סבלנית וליברלית כיום אדישה יותר ללקוח
מומלצת לסיבוב אחד ולא יותר לטעמי
סוניה - תאגיד בת ימי 2
15היו פה דיווחים די מפורטים אז לא ארחיב, רק אומר שנהניתי מאוד ומתכוון בהחלט לחזור - אחלה כוס (שנתנה לי לפנגר (מעבר ללאכול) וזה היה תענוג), תחת, פנים, בטן, שפתיים (נשיקות קטנות בפה מדי פעם והשפתיים שלה מרגישות מעולה), ובאמת החיסרון היחידי הוא שהשדיים שלה נראים כמו כדורי טניס בתוך זוג גרביים, ושלקראת הסוף היחס שלה קצת התקרר (עשתה פרצופים כשניסיתי לנשק אותה עוד, דברים כאלה) אבל לא ביג דיל.
בשבילי זה שווה את הכסף, אבל אתוודה ואומר שאין לי ניסיון גדול עם פרטיות: אני בדרך כלל באיזור קרליבךשאול המלך - קשה לוותר על המבחר שמוצג בפניך כשמדובר בשתי תקתוקיות צמודות. :P
סוניה - תאגיד בת ימי 2
16[QUOTE=קרמיט]היו פה דיווחים די מפורטים אז לא ארחיב, רק אומר שנהניתי מאוד ומתכוון בהחלט לחזור - אחלה כוס (שנתנה לי לפנגר (מעבר ללאכול) וזה היה תענוג), תחת, פנים, בטן, שפתיים (נשיקות קטנות בפה מדי פעם והשפתיים שלה מרגישות מעולה), ובאמת החיסרון היחידי הוא שהשדיים שלה נראים כמו כדורי טניס בתוך זוג גרביים, ושלקראת הסוף היחס שלה קצת התקרר (עשתה פרצופים כשניסיתי לנשק אותה עוד, דברים כאלה) אבל לא ביג דיל.
בהחלט כל מילה בסלע!!!
נותנת קונטרות מדהימות, מתחברת לאקט כמו שצריך... אך באקט השני עושה פרצופים ונהיית קרירה ממש, לא מובן לי למה וזה הוריד לי קצת את החשק לחזור אלייה.
בשבילי זה שווה את הכסף, אבל אתוודה ואומר שאין לי ניסיון גדול עם פרטיות: אני בדרך כלל באיזור קרליבךשאול המלך - קשה לוותר על המבחר שמוצג בפניך כשמדובר בשתי תקתוקיות צמודות. :P
[/QUOTE]בהחלט כל מילה בסלע!!!
נותנת קונטרות מדהימות, מתחברת לאקט כמו שצריך... אך באקט השני עושה פרצופים ונהיית קרירה ממש, לא מובן לי למה וזה הוריד לי קצת את החשק לחזור אלייה.
סוניה - תאגיד בת ימי 2
17מצטרף לדיווחים האחרונים לגבי ה"חמודה". ילדה כבת 20-22. גוף טוב, פנים נחמדות, אבל שירות מהגיהנום. הבחורה לא מסתכלת עליך, לא לפני ולא אחרי, אפטית ואנטיפטית, לא מפתחת שיחה, לא מחייכת, הכל מכאני. הייתי מספר פעמים אצל בחורות, אבל שירות כל כך נוראי מעולם לא חוויתי. מה שהכי מצחיק זה שאחרי היחס המחפיר שקיבלתי, היא עוד מקנחת ב"מקווה שתגיע שוב". בין האקטים היא הציעה מסאג' והטביעה אותי בשמן. הלחיצות של המסאג' הזכירו לחיצות של ילדה בת 17 שלא ממש יודעת את העבודה.
בקיצר. לא. הבחורה כנראה ממש רוצה לחזור לרוסיה, או לאוקראינה, או לאן שהגיעה ממנו, ולכן עשו לה טובה, אל תלכו, ואולי היא באמת תחזור במהרה על עקבותיה.
בקיצר. לא. הבחורה כנראה ממש רוצה לחזור לרוסיה, או לאוקראינה, או לאן שהגיעה ממנו, ולכן עשו לה טובה, אל תלכו, ואולי היא באמת תחזור במהרה על עקבותיה.
סוניה - תאגיד בת ימי 2
18איזה ניגודים בדיווחים, נראה שסמית חווה את מה שרובינו יחוו אם ילכו לילדה, מנסיון העבר רוב הבחורות בתאגיד שנראות טוב מספקות את השירות או האי שירות שנקראה אצלהן פינוק וזיון...ויש להן את החוצפה לקנח ב "מקווה תחזור שוב".
.You so need a Daddy, little girl

סוניה - תאגיד בת ימי 2
19הייתי עם סוניה הצעירה החדשה מבת ים, הבחורה נראת בדיוק כמו שאני אוהב : 160, רזה, שיער שחור, פנים נאות. כמובן שרציתי להיכנס ואחרי מקלחת קצרה התחלנו בעניינים ואז הגיע החלק הפחות נעים- הבחורה בקושי נותנת לנשק אותה או את גופה. ניסתה במהלך כל הביקור לזרז לכיוון הגמירה. אחרי שבוע וחצי שהיא פה בטוח עוד כמה כבר היו אצלה- בבקשה דווחו איך היה עבורכם השירות מפני שאם זה היה סתם יום גרוע בשבילה ובדרך כלל היא נותנת שירות טוב אז אני בטוח יחזור לעוד כמה ביקורים- הבחורה פצצה לטעמי:-) אז שנה טובה לכולנו
052-2046982
[בוצע איחוד שרשורים]
052-2046982
[בוצע איחוד שרשורים]
שועל ןתיק :-)
סוניה - תאגיד בת ימי 2
20[בוצע איחוד שרשורים]
סוניה לא חדשה בתאגיד ובטח שיותר משבוע וחצי.
סוניה לא חדשה בתאגיד ובטח שיותר משבוע וחצי.
אם אתה מעיד על חולשה ופסיביות מצידה - אתה צודק. גם אני חוויתי אותו דבר.
חוץ מזה שלגילה הצעיר יש לה ציצים "שקיים" מפונצ'רים ונפולים. לא אהבתי.
ויש כבר שרשור על סוניה הכוסית - מבקש מה ADMIN אם אפשר לעשות איחוד שרשורים
הכל ברוח טובה :)