לפראגמון פעמיים בכמה כסף סגרת איתה?
שלי-חדשה בבת ים
12בלאקו, לא הבנת אותו. תקרא שוב את הטקסט. הוא גמר רק פעם אחת ועל כן הוא שילם יותר מהסכום הדמיוני של 125 ש"ח לגמירה.
Zayan Lavan 2014-02-10 22:40:20
ביקרתי שם גם אני. יש לה גוף טוב. שיער חלק כהה, די ארוך. תחת גדול, חזה גדול. נעים מאוד למגע. ספק סיליקון.
יחסית גדולה. יחס בינוני. היא מזדיינת רק בחדר חשוך מאוד. בקושי רואים אותה. חם שם מאוד, דבר שמעייף אותי אישית.
לא נכנסת עם רוסים (הייתי צריך להוסיף כסף בגלל מראה רוסי). זה לא בסדר אבל התחשק לי עליה.
היא מאוד פופולרית. תור של גברים נכנסים ויוצאים אל ימהדירה. בפח הקטן אין ספור קונדומים משומשים.באמת טוחנים אותה שם. לא מפליא שהיא לא סופרת אף גבר ממטר.
לי זה קצת מטריד. קודם כל להרגיש את העומס והלחץ. חוץ מזה- לא הרגשה נעימה לדעת שאתה זרג מספר 29 מתוך 45 באותו היום. קצת דוחה, אפילו לזונה.
חוץ מזה, לא ראיתי אותה מתקלחת לא לפני הלקוח שלפניי, לא לפני הלקוח שלפניו וגם לא אחריי.
היגיינה לא משהו אצלה.
האם אחזור? לא יודע. אין דברים טובים אז אולי כן. אבל אידיאלית היא לא.
שלי-חדשה בבת ים
13הייתי אצל שלי לפני יומיים. היא ממש כוסית, גבוהה וחטובה אבל מתקתקת ברמות. הייתי איתה לא יותר מ 8 דקות. בסוף לא נהניתי ונשארתי עם התיאבון.
שלי-חדשה בבת ים
14טוב זה מטורף, קראתי כאן את כל הדיווחים ועשיתי קצת חשבון בראש...
היא עובדת 9 שעות ביום כפול (נגיד) 5 ימים בשבוע
כל הזמן יש לה תור והיא תקתקנית יעני היא עושה בממוצע 4 גברים בשעה
עולה 200 שקל ומתוך זה היא מקבלת חצי יעני הבחורה מרוויחה בערך 3500 ש"ח ביום והמכון מרוויח עלינו אותו דבר.
זתומרת שהיא עושה כמעט 80,000 ש"ח (ובמילים - שמונים אלף שקל) והמכון מרוויח רק ממנה בערך את אותו סכום...
ססעמק אני במקצוע הלא נכון
היא עובדת 9 שעות ביום כפול (נגיד) 5 ימים בשבוע
כל הזמן יש לה תור והיא תקתקנית יעני היא עושה בממוצע 4 גברים בשעה
עולה 200 שקל ומתוך זה היא מקבלת חצי יעני הבחורה מרוויחה בערך 3500 ש"ח ביום והמכון מרוויח עלינו אותו דבר.
זתומרת שהיא עושה כמעט 80,000 ש"ח (ובמילים - שמונים אלף שקל) והמכון מרוויח רק ממנה בערך את אותו סכום...
ססעמק אני במקצוע הלא נכון
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך
שלי-חדשה בבת ים
16דינמיק- היא עובדת רק יומיים בשבוע. זאת אומרת שהיא מגיע רק לסכום של כ- 36,000 ש"ח, בלי מיסים. כמובן שהריח הזה שנודף ממנה בסוף היום זה הריח של בשר חרוך.
הכוס שלה כנראה עשוי מברזל.
Zayan Lavan 2014-02-11 21:16:17

בכל אופן, אני לא שופט שיפוט ערכי, אבל אני לא חושב שתקנא בגבר שיתחתן איתה...
שלי-חדשה בבת ים
18אם אתה מוכן לחכות בחדר הצדדי בחצי ערום במשך 25 דקות פלוס עד שתוכל לגמור שוב- בזמן שעוד 2.5 לקוחות עולים עליה- אולי כן. לא נראה לי שהיא באמת נותנת לזה לקרות הרבה.
שלי-חדשה בבת ים
19אני הבנתי שהיא עובדת רק פעם את בשבוע וצריך לברר מתי. לא הבנתי את הקטע שהיא לא אוהבת רוסים??? היא בעצמה רוסיה מזה הוספת כסף ??? חוצפנית לאללה .... תגידו גם אותכם היא שאלה בחשדנות מאיפה אתם ואם אתם עובדים באיזור ?? ואני לא רואה סיבה שתסרב ל2 מספרים אבל בטח תדרוש שזה יהיה תוך חצי שעה... מעניין לשאול
שלי-חדשה בבת ים
20בלאקו, אני מתרשם שהיא כנראה חוששת ממצב שתפגוש את אחד הלקוחות שלה ב"חיים האמיתיים" שלה. אז בייתי צריך להסביר שאני גר רחוק ולהתכחש לשורשים שלי 

למה הסכמתי?
קודם כל כי התרשמתי שהיא יפה.
חוץ מזה, ברגע שהיא ברחה ממני נדלק אצלי יצר כיבוש חזק והייתי כבר חייב לזיין אותה.
מתי שנכנסתי, עוד התלבטתי, אבל אחרי הסצנות שהיא מתחבה מאחורי הדלת ועוד כאלה, כבר הייתי נחוש לזיין אותה.
בהתחלה היא עוד דרשה ממני 500. לזה כמובן שלא הסכמתי.
לגבי המסםר השני: אתה כנראה לא מבין מה הולך שם.
אחריך יגיע עוד לקוח שימתין בחדר הצדדי. באותו הזמן עוד שניים ממתינים בחוץ, עוד 4 מתקשרים לקבל פרטים ועוד 6 כבר מתכננים לבא. והיא רוצה גם לקבל מהם את הכסף אז ברגע ששילמת וגמרת, אתה מנש מיותר מבחינתה. אל תצפה ליחס מיוחד או לתשומת לב. מדובר בזיון נטו ואתה בחוץ. אפילו לא היה לה סבלנות שאני אתקלח לפני. רצתה שאתקלח אחרי כי ככה זה חוסך לה זמן.