כ עקיצה + הונאה לינוי תא ומאיה מחולון דב הוז 76 - דף 2 - סקס אדיר

עקיצה + הונאה לינוי תא ומאיה מחולון דב הוז 76

11
הייתי הופך לשתי הזונות האלו את הבית, 20 שניות של קריז , וחצי מהבית הרוס,

נראה אותה נוגעת בטלפון להתקשר למשטרה או לקרא לבוריססשהאחמדוואטאבר הדפוק שלה,

ואני ממש לא בחור עצבני , אני הכי רגוע בעולם, אבל זה מקרה שיכול להטריף לי את השכל,

את זונה?? סבבה , אני יודע להתנהג כמו בן בן זונה,

ואל תתחילו עם "אתה לא נשוי, זה לא שווה את העצבים, כפרה על הכסף..."

12
המדווחת הראשונה (מחולון):

מרוקאית חזה ענק, טוענת שעושה גרון עמוק - פורום סקס -מאגר מידע ארצי ...

אגב - לגבי הבחורה מדיזינגוף: מדובר בזונה מאד ותיקה שידועה בכך שגונבת כסף מארנקים.

היא קבלה לפני הרבה שנים ברחוב פינסקר - היה לגביה שרשור ארוך עמוס בתלונות על גניבות מארנקים ושרות מזעזע.
לצערי השרשור נעלם (היה שרשור ארוך עם כמה עמודים).
לינק להודעה עם הפנייה לאותו שרשור (כבר ב - 2008):
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

15
ראשית,תודה על הדיווח זה היתרון של הפורום הנל.
שנית...שנהם זיינו אותך-אולי לא כמו שרצית,אבל כמו שהם רצו...

ורגע של רצינות חברים...מי שמגיעה להחלטה להיות זונה-זה לא בגלל שהיא למדה רפואה 7 שנים ולפתע מצאה את עצמה חרמנית ואמרה וואלה אני יזדיין בשביל כסף.

מדובר על מצב קיצון שבו הבחורה לא מוצאת כלדרך אחרת מלבד מכירת הגוף שלה...חלקן הבינו שיש כאן אפשרות לפרנסה ראויה והם מזהות את הפוטנציאל ועושות מהכוס שלהן עסק,והם משתדלות להיות מוצלחות...ובטח לא לדפוק לגנוב או להוציא שם רע ללקוחות,וחלקן זונות,במובן הפשוט של המילה..ובהחלט אסור להתבלבל.
דרך אגב-לא כלכך קשור...אבל חלק מהגברים כאן ממש מתלהבים שהבחורה גמרה איתם(או זייפה בצורה משכנעת שגמרה)...בנינו גם אני עף על עצמי בקטע-אבל זה רק מראה כמה אנחנו חסרי תחכום(הגברים הכוונה)....וקצת קולות ורטיבות מגע חם ומלטף מוציא מאיתנו כסף-זונות אמרתי כבר:)

17
הייתי מציע לך לקרא טוב את התגובות שקיבלת פה וללמוד....לדעתי משהוא בהתנהגות ובאישיות שלך גורם לכך שיעשו לך מה שעשו..
הכי טוב שלא תלך למקומות כאלו לדעתי...
שנית רשמת "אני
אשמח לקבל עזרה מניסיון של גברים שהיו אצל נשים יהודיות שנראות מצויין
ושירותיות מאוד , אשמח לקבל המספר הנייד שלהן ותיאור בבקשה תודה
.
לא יצא לי לראות שיש זונות לא יהודיות?:) ואם היא מרוסיה נוצריה לדוגמה אז לא יהיה לך טוב? הזוי...
דבר אחרון רשמת שאתה רוצה שירותיות מאד..הרי אמרת שאין לך כסף ואתה מלווה 100 שקל בשביל להשלים ל 300 כדי ללכת לנערה עובדת...אף אחת לא תתן לך שירותיות מאד בשביל המחיר הזה..ועוד יש לך מלא בקשות...
תמיד יש 2 צדדים בעניין...בטח עיצבנת אותן וזה הסיבה שהן התפרצו עליך...

18
אני הייתי עושה לה את המוות בשביל שתחזיר לי את הכסף אני לא פראייר
אבל איזה מזל שאני לא הולך לבחורות שדורשות מעל 200 שקל אפשר גם להנות ב150 שקל
ומסכים שישראליות הן זבל מתקתקות במויחד מרוקאיות רק אירופיות יודעות לתת שירות כמו שצריך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”